Merhabalar, başlıktada belirtiğim gibi (bluetooth/usb) şeklinde bağlanabilen minimalist yada rgb aydıntlatması olan macOS klavye düzenine sahip klavye arıyorum.
Araştırmalarım sonucu en mantıklı tercih Logitech K580 Slim modeli gibi geldi. Fakat ürünün TR de kullancısı pek yok gibi çünkü google ladığım zaman genellikle store linkleri yada yabancı kaynaklı linkler buluyorum.
Klavye için bütçem 600-800TL arası önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
dün aynı sorunu farklı bir katagoride açtım fakat geri dönüş alamadığım için burada yayınlıyacağım. 2014 model macbook air cihazım var ve ethernet portuna ihtiyacım var. Ek olarak minimum 4 adet usb port'u gerekicek. Bilgisiyardaki lightning girişi ile de hdmi çevirici kullanıyorum.
İhtiyaçlarım yukarıda sıraladığım gibi bunun için ille type-c mi almam lazım yoksa bu konuyu farklı bir şekilde çözebilirmiyim ?
Merhabalar, evimde totalde internete bağlı 8 cihaz ve bir xiaomi marka 4 antenli router mevcut. Router ailemin kullandığı cihazlara bağlı bende modem'i 4 farklı cihazımda kullanıyorum. 100mbps net almam gerekirken (turknet) modem den kaynaklı 70-50 civarı internet hızım var.
Bu durumda modem'e ayıracağım çok fazla nakitimin olmadığını varsayarak hangi marka/modellere yönelmem lazım sizce ?
Sony Dock Station Lightning Bağlantı Sorunu
Merhabalar,
Elimde eskiden almış ve kullanamamış olduğum aşağıdaki linkte bıraktığım üründen mevcut.
SORU/SORUN 1:
Cihaz 4 adet pil ve 8v lık güç girişi ile çalışıyor. 4 adet pil 2 soket halinde mevcut ve biri aşırı şekilde paslanmış çalışmıyor ve soket kasaya bağlı olduğu için soket değişimde olmaz. Bu pas temizleyerek çalıştırabilirmiyiz ?
SORU/SORUN 2:
Cihaz hoparlör özelliğini AUX ve Lightning üzerinden kullandırtıyor. Elimde eski AUX 2 ucu erkek kablom var. AUX kablosu ile çalıştırmayı denediğim zaman temiz bir ses alıyorum fakat kablodan kaynaklı temassızlık olucakki seste kopukluk oluyor. Aynı zamanda şarj istasyonu olarakta kullanabilceğim lightning girişi var fakat o hiç çalışmıyor.
Her iki SORU/SORUN u okuduğunuzu varsayarak cihaz 8v lık güç girişi ile kullanabiliniyor. Telefonumda AUX girişi olmadığı için lightning ile hem ses hemde şarj akışı almak istiyorum bu yüzden lightning girişi değiştirebilirmiyiz ?
https://www.amazon.com.tr/RDP-M7IPBN-Hoparl%C3%B6r-Docking-Station-iPhone/dp/B00C2C95M8
macbookAir 14' için type-c çoklayıcı çalışırım ?
Başlıkta belirttiğim gibi type-a to type-c adaptör alıp adaptöre de çoklayıcı taksam çoklayıcıdaki(hdmi,sd kart,usb3.1,ethernet) portları kullanabilcekmiyim ?
Bu Cihaz Varmıdır ?
Merhabalar, sıfırdan gaming room hazırlıyorum ve bir kısımı geçemiyorum. Tek bir hoparlöre 3 adet jak takarak hepsini tek bir cihazdan nasıl yönetebilirim ?
Başlıkta belirttiğim gibi sorum. Tavsiyelerle benim gibi birileri faydalansın.
İlk ben başlıyım :)
Şu aralar GTA V, NBA 2K21 oynuyorum. Dün itibari ile PES2021, NFS Heat, NFS Rivals indirdim.
Türkiyedeki En Aktif Bisiklet Platformu
Bisiklet ile alakalı en aktif kullanılan platform hangisidir ? Teşekkürler.
Ön Değiştirici Problemi
Merhaba, bu konun giriş kısmı farklı başlıklar altında farklı konularda olucaktır. ( Bisikletin durumunu anlamın amacı ile yazılmıştır.)
eski bisikletimi tekrardan yollara çıkartmak istiyorum. Bundan 6 sene önce Salcano marka bisikletiminin Tüm vites seti, fren kabloları shimano olarak değiştirildi. Koltuk rahatlığında sele, 2 tane sıfır jant ve lastik takıldı (ebatlarını hatırlamıyorum). Sonrasında ön lastik patlamasından dolayı tamir ettirip bisikleti kenara kaldırdım. Geçen sene tekrardan yola çıkartmak için bisikletçiye götürdüm lastik havasını yağını vs. halledip gittim. Ardından yaklaşık 30KM ilk bir yola çıktım yolun 5-6 km sonra arka lastiği patladı. Eve götürüp bıraktım daha ellemedim bisikleti.
Bisikletin vites setinde bir tek önceden shimano marka olan büyük dişliyi artırmaya yarayan küçük parça değiştirmemiştim. Bisikleti yaptıktan sonra o parçanın kusuru direk göz önüne çıktı. Bu parçayı hangisi ile değiştirmeliyim ? Teşekkürler.
Bisikletimin Gereksiz Ağır Olması
Merhaba, bu konun giriş kısmı farklı başlıklar altında farklı konularda olucaktır. ( Bisikletin durumunu anlamın amacı ile yazılmıştır.)
eski bisikletimi tekrardan yollara çıkartmak istiyorum. Bundan 6 sene önce Salcano marka bisikletiminin Tüm vites seti, fren kabloları shimano olarak değiştirildi. Koltuk rahatlığında sele, 2 tane sıfır jant ve lastik takıldı (ebatlarını hatırlamıyorum). Sonrasında ön lastik patlamasından dolayı tamir ettirip bisikleti kenara kaldırdım. Geçen sene tekrardan yola çıkartmak için bisikletçiye götürdüm lastik havasını yağını vs. halledip gittim. Ardından yaklaşık 30KM ilk bir yola çıktım yolun 5-6 km sonra arka lastiği patladı. Eve götürüp bıraktım daha ellemedim bisikleti.
Bisiklet ile yokuş çıkarken, kalkarken bisiklet beni yoruyor. Öncesinde farklı bisikletlerimde oldu farklı kullanmış bisikletlerimde oldu böyle hissettirmiyordu. Bisikleti bırakmamdaki nedenlerden biri bu olmuştu. Fazlalık olarak bisiklette hiç bir şey yok. Öncesinde suluk yeri arkaya oturma yeri gibi şeyler yapmıştım.
Meslek: Öğrenci
- Macbook Air M2 - iPhone 11 Prod. Red - Apple Watch 6. Gen 44mm - AirPods 2 Gen - iPad 8 Gen - Playstation 5 DV - |
@@@GÜVENİLİR SORUNSUZ ALIŞVERİŞ@@@ |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 834
İkinci El Bölümü Mesajları: 322
Konularının görüntülenme sayısı: 32.346 (Bu ay: 242)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El