|
Düzenleme : O mu bu mu derken Astra K ya kafayı takmışken yaklaşık 1m a 2023 model 22 binde Hyundai Bayon Elite aldım. Tipi tasarımı zerre hoşuma gitmemişti ama mantığın ve tavsiye veren onlarca insanın sesini dinleyip mermi gibi Astradan vazgeçtim 😅 İnşallah üzülmem ![]() ![]() Otobanda 120km/s hız ve zaman zaman biraz üzerinde seyrettim. 364 km de 860 lira ( 20,5 lt benzin) yaktı. Otobandan Sonra nispeten daha yavaş gittim onda da ortalama 5.3 lt /100 km yaktı. Performansı klasik atmosferik, zayıf kalıyor yani biraz ama müthiş bir şey aramıyorsanız sizi götürür gibi. SORU: Beyler aracımı pazartesi sattım. Okullar açılmadan hanımın kullanabileceği otomatik hatcback bir araç almam lazım. Tek çocuk var şehiriçi günlük 3 5 km kullanılacak. 1 seneye de değiştirmeyi düşünüyorum 920 bine 60 binde 1.6 cdti astra k ayarladım bir tane dynamic paket, gönlüm bundan yana. Eş dost akraba 2016 arabaya o parayı verme kia stonic, stepway, bayon falan bak diyor. Zaman dar kafam kazan oldu 1 aydır araç arıyorum. SİZCE HANGİSİ, NİSPETEN ESKİ AMA DÜŞÜK KM VE YÜKSEK PAKET Mİ ? YOKSA 2020 MODEL VE ÜSTÜ B SEGMENT YENİ BİR ARAÇ MI? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 12 Eylül 2024; 18:51:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı