Şimdi Ara

+9 raptor mu yoksa +8 HB mi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 80 lvl bi warrior için bu üç silah arasından en mantıklısı hangisi sizce? seçim konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

+9 raptor = 205 attack, 90 poison damage

+8 HB = 181 attack, 155 flame damage +20 int bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOtToMaNEmPirEI -- 15 Ocak 2010; 1:56:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IOtToMaNEmPirEI

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bence +7 yada zor bi item xD +8 Chaos Wirinom bu ikisinden cok daha iyi illa ikisinden biri diyosan elbette raptor 9 kendi fikrim budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallygood

Bence +7 yada zor bi item xD +8 Chaos Wirinom bu ikisinden cok daha iyi illa ikisinden biri diyosan elbette raptor 9 kendi fikrim budur

Alıntıları Göster
    Eger bir cumle icerisinde Warrior kelimesi geciyorsa bilki o cumle Raptor ile biter.
    Ben olsam Raptor alirdim. Ama son zamanlarda HB+8 de cok moda. Combo icin birebir filan diyorlar ama bana kalirsa Tota+Impact yada Lugias+Hanguk daha mantikli bir secimdir Combo icin.
    Hem cift el bana hep daha mantikli gelmistir. Mesela olaki bir dar bogazda kalkani cekip kacmak yerine kalkani cekip attack yapmak da mumkun oluyor. AP dusuk olabilir ama ozel vuruslari yaparsan seni koruyacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Eger bir cumle icerisinde Warrior kelimesi geciyorsa bilki o cumle Raptor ile biter.
    Ben olsam Raptor alirdim. Ama son zamanlarda HB+8 de cok moda. Combo icin birebir filan diyorlar ama bana kalirsa Tota+Impact yada Lugias+Hanguk daha mantikli bir secimdir Combo icin.
    Hem cift el bana hep daha mantikli gelmistir. Mesela olaki bir dar bogazda kalkani cekip kacmak yerine kalkani cekip attack yapmak da mumkun oluyor. AP dusuk olabilir ama ozel vuruslari yaparsan seni koruyacaktir.

Alıntıları Göster
    Bence +9 Raptor Al

• hb8 ile raptor9 karsılastırmak sacma, 24ap var zaten soze gerek yok. tavsiyem toto9 hanguk8 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

hb8 ile raptor9 karsılastırmak sacma, 24ap var zaten soze gerek yok. tavsiyem toto9 hanguk8 :D
    kullandığın yüzüklere bağlı. flame damage veren yüzük kullanıyorsan hb8 derdim normal şartlarda. ama warrior a str ve flame damage birlikte veren bi yüzük yok sanırım. bir tek flame ring var o da asas için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin*

kullandığın yüzüklere bağlı. flame damage veren yüzük kullanıyorsan hb8 derdim normal şartlarda. ama warrior a str ve flame damage birlikte veren bi yüzük yok sanırım. bir tek flame ring var o da asas için.

Alıntıları Göster
    raptor 9 u +8 hb ile kıyaslamam bile ......

çok yüksek damageler vermek istiyorsan herzaman raptor 9

yok ben combom seri olsun ama daha az vurayım diyosan hb8 al paranda cebinde kalsın .....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic mi 1 veya 3 serisi mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

raptor 9 u +8 hb ile kıyaslamam bile ......

çok yüksek damageler vermek istiyorsan herzaman raptor 9

yok ben combom seri olsun ama daha az vurayım diyosan hb8 al paranda cebinde kalsın .....

Alıntıları Göster
    şekil istiyorsan hb.Yok amele gibi vurayım bayılsın adam diyosan rapi
  • sorduğun sorumu şimdi :S tabi ki 9 raptor yada düşünürsen 8 avedon derim yada oda olmadı 7 chaos wiriniom yada bombastic wirinom oda olmadı 7 chaos baal
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

sorduğun sorumu şimdi :S tabi ki 9 raptor yada düşünürsen 8 avedon derim yada oda olmadı 7 chaos wiriniom yada bombastic wirinom oda olmadı 7 chaos baal
    1 saniye bile düşünmem direk Raptor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

1 saniye bile düşünmem direk Raptor.

Alıntıları Göster
    Tabiikide raptor +9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elect

Tabiikide raptor +9

Alıntıları Göster
    Tabikide +9 raptor hayyatta wazgeçme
  • Xigenon koşullarını söylüyorum. Değerlendirmeyi ve tercihi sen yap.
    Rappy +9 ( REB+11 ) clanımızdan bir arkadaş satıyor. Ve gelen en iyi offerın dual set + in oldugunu soyledi. Açıkça ben rappy almam onca item domalıp. Warriorun bir çok weapon'u var, bunlardan herhangi birini tercih edebilirsin.
    Aynı şekilde moradonda oldugumdan, pazarcı arkadaşlarımdan hb+8 satan war. Şuan değeri taş çatlasa IN+10gbs. Bence bütçe kısıtlıysa hb+8 alınabilir. Yada Chaos Baal +7/+8 Wirinom +7/+8 de alınabilir.
    Ben ardream charıyım gösteriş olsun. Gören benden kaçsın. Para da bol, sorun değil diyosan Raptor+9'a 3x iron set'e yakın birşey vermen lazım Xigenon koşullarında.

Dediğim gibi tercih senin. İstediğini alip istediğini almamakta özgürsün.
  • quote:

Ring of Felankor var:):):). Ama cok oldugu soylenemez:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

quote:

Alıntıları Göster
    raptor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samurai07

quote:

Alıntıları Göster
    Hb 8 kullandım pek bi numarası yok Raptor al pata küte dalYada şu kombinasyonu yap Toto 9 Hanguk 8 gerçekten dehşet.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Hb 8 kullandım pek bi numarası yok Raptor al pata küte dalYada şu kombinasyonu yap Toto 9 Hanguk 8 gerçekten dehşet.

Alıntıları Göster
    Eskiden millet şekle bakıyordu hb diyordu herşeye artık akıllandı millet hb nın fıs olduğunu anladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexser

Eskiden millet şekle bakıyordu hb diyordu herşeye artık akıllandı millet hb nın fıs olduğunu anladılar.

Alıntıları Göster
    Server Cypher
    Nick: WabaR (3-5 Ay önce 83 LvL 1.9M Np sattım)

Warriordan anladığımı belirtmek için yazdım referans olsun : ). Yukarda bir arkadaş şöyle yazmış;

@Gurcellonline

"Eger bir cumle icerisinde Warrior kelimesi geciyorsa bilki o cumle Raptor ile biter."

%100 hak veriyorum Bif itemlar haricindeki Warrior Weaponlarda Raptor dışında tanımam. Ayrıca alacağının itemda Effective Range: 2.0 olanları tercih edin. Neden diyecek olursanız bu range kısmı vuracağınız mesafenin uzaklığını tain eder ve Warrior da yavaş bir karekter olduğundan Hb gibi veya birçok Axe gibi Effective Range 1,5 olan weaponları seçerseniz attack yaptığınız karekter sizden bir adım dahi uzağa kaçtığından vuruşları kaçırır dolayısıyla Np yi de kaçırırsınız. Tabii biz hep kovalayan tarafta olduğumuz için bu durum böyle : ). Range ve vuruş kalitesi gözealındığında yavaş da olsa Raptor bir warriorun vazgeçilmezleri arasındadır. Tabii Bombastik Giant Wirinom alacak bütceniz varsa atın +9 Raptoru bir kenara ve +8 bir Range de sıkıntısı olmayan Wirinom alın. En büyük avantajıda rakibinizin 200 ac sini bir anlıkta olsa silmesidir ve bu da demek oluyor ki Assasın critik vuruşuna yakın vuruşlar yaptırır. Uzun süren pk ve oyun tecrübemden dolayı deneme yanılma yollarıyla sabittir : ) ...

Buyrun bunlarda eskiden kalma 1-2 SS im

Ha bu arada Cypher da oynayan varsa Prodigytheboss a selam söylesin o daha beni 1 kere bile kesme zevkine varamadan oyunu bıraktım. WabaR ı gördüğünde kaçmasına gerek yok. Artık charı sattığım çocuğu bol bol keser ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Server Cypher

Warriordan anladığımı belirtmek için yazdım referans olsun : ). Yukarda bir arkadaş şöyle yazmış;

@Gurcellonline

"Eger bir cumle icerisinde Warrior kelimesi geciyorsa bilki o cumle Raptor ile biter."

%100 hak veriyorum Bif itemlar haricindeki Warrior Weaponlarda Raptor dışında tanımam. Ayrıca alacağının itemda Effective Range: 2.0 olanları tercih edin. Neden diyecek olursanız bu range kısmı vuracağınız mesafenin uzaklığını tain eder ve Warrior da yavaş bir karekter olduğundan Hb gibi veya birçok Axe gibi Effective Range 1,5 olan weaponları seçerseniz attack yaptığınız karekter sizden bir adım dahi uzağa kaçtığından vuruşları kaçırır dolayısıyla Np yi de kaçırırsınız. Tabii biz hep kovalayan tarafta olduğumuz için bu durum böyle : ). Range ve vuruş kalitesi gözealındığında yavaş da olsa Raptor bir warriorun vazgeçilmezleri arasındadır. Tabii Bombastik Giant Wirinom alacak bütceniz varsa atın +9 Raptoru bir kenara ve +8 bir Range de sıkıntısı olmayan Wirinom alın. En büyük avantajıda rakibinizin 200 ac sini bir anlıkta olsa silmesidir ve bu da demek oluyor ki Assasın critik vuruşuna yakın vuruşlar yaptırır. Uzun süren pk ve oyun tecrübemden dolayı deneme yanılma yollarıyla sabittir : ) ...

Ha bu arada Cypher da oynayan varsa Prodigytheboss a selam söylesin o daha beni 1 kere bile kesme zevkine varamadan oyunu bıraktım. WabaR ı gördüğünde kaçmasına gerek yok. Artık charı sattığım çocuğu bol bol keser ...

Alıntıları Göster
    Tabiki raptor +9 ama dual rof kullanıyorsan hell breaker ile daha yüksek giydirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Server Cypher

@Gurcellonline

Alıntıları Göster
    Raptor +9

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.