Şimdi Ara

88 kg 174 boy 64 kg kas(bir bakın hele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 20 yaşındayım bugün diyetisyene gittim bir makina vardı o bu değerleri verd amacım kaslarımı geliştirmek spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama malum ramazan ayı var hemde biraz yağ var vücudumda o da yaklaşık 19 kg ilk önce onu eritmek istiyorum ve bu yağlar gövdemde toplanmış yani kalçam ve bacaklarımda ideal miktarda göbek almış başını gitmiş göğüslerde pink pink ama kasıldığımda göğüs kaslarımı omuz kaslarımı ne biliyim karın kaslarımı ciddi olarak hissediyorum amacım body yaparak vücudumu hoş bir hale sokmak niye bilmiyorum ama yolda yürürken utanıyorum eğer istediğim vücuda sahip olursam rahatlarım gibi geliyor yani çok istiyorum bu arada övünmek gibi olmasın ama iradem güçlüdür evet arkadaşlar hepinizin tavsiyelerini merakla bekliyorum bir sorum daha var şöyle bir vücuda sahip olmak için ne kadar zaman ve günde kaç saat çalışmalıyım.
    bildiğim kadarıyla ölçülerimide aldım şöyle;

kol pazu:kol 37 cm

omuz:130 cm

kalça:106

baldır:47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskobiii -- 31 Temmuz 2012; 5:06:04 >

• bu vücut yaklaşık 4 5 senelik bir vücut.VG sabır işidir birazda.1 ay sonra bırakmada :)

birinici önce kilo vermek mi istiyorsun yoksa kaslarını geliştirmek mi buna karar vermelisin.Çünkü ikisi bir arada olmaz.Sen şimdi bir spor salonuna yazdırsan sana deli gibi cardio yaptırırlar.45 dakika koşu bandı 20 30 dakika eliptik vs vs.Önce ne yapacağına karar ver.
  • ilk ay cardio yapıcaksın sonraki aylarda cardio ve düşük ağırlık çok tekrar sisteminde çalışacaksın salona gidersen hocan yardımcı olur
  • vücut değerlerim nasıl.
  • 64 kg kas olamaz. Vücumuz zaten coğu su ile kaplı 20 kg su desek 4 kg de vücut kemiklerin organlarınmı oluyor :) . Yanlış sonuc vermiş o makina. Şampiyonlar şampiyonunda Ronnie Coleman'da bile 40kg kas var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGu4rdian

64 kg kas olamaz. Vücumuz zaten coğu su ile kaplı 20 kg su desek 4 kg de vücut kemiklerin organlarınmı oluyor :) . Yanlış sonuc vermiş o makina. Şampiyonlar şampiyonunda Ronnie Coleman'da bile 40kg kas var.

kasın içindede su bulunuyor zaten yağın içindede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.