Şimdi Ara

80bin Bütçe İkinci El (D) Segment araç tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Max 80bin civarı bütçeye dizel araba önerisi verebilirmisiniz. Katalogdaki bilgiler üzerinden konuşmaktan çok kullandığınız araçlar üzerinden gelecek yorumlar daha yardımcı olur. Şuan aklımda passat ve insignia var. İnsignianın yüksek beygiri ve daha sportif duruşu beni cezbediyor ama bu araca ne bindim nede kullandım. Passat kalitesini biliyorum-seviyorum ama dizel motorların 105hp oluşu sinir krizleri geçirmeme sebep oluyor. En az 4 yıl kullanacağım bu arabayı bu yüzden 2012 model öncesi düşünmüyorum.. Son olarak sıfır araç fiyatları neden bukadar arttı? 4 ay önce ile şuanı kıyaslıyorum, nerdeyse bütün markalar-modeller arasında net 8bin-10bin artış olmuş. Sebebi nedir acaba?
    2 ay içinde sonuca varacağım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler ve iyi bayramlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 7 Ağustos 2013; 3:49:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Volvo s60 1.6 Drive 115hp
    Citroen ds5 1.6 e-HDi
    Opel İnsignia 2.0CDTI
    Peugeot 508 1.6 HDI
    Renault Lattitude 2.0 DCi
    PENTAXÇI
    Canon EOS5D
  • Cevaplar için teşekkürler..Şuanki net bütçem 60bin tl gerisini krediyle almayı düşünüyorum bu yüzden 70-75bin, max limit 80bindir(oda full+full araç için). Tam bir volvo hayranıyım ama fiyatları yüksek. Fransız marka düşünmüyorum, bir önceki aracım olan c4'ten pek memnun kalmadım. Dediğim gibi en az 4 yıl kullanacağım bundan dolayı biraz adı biraz ağırlığı olsun istiyorum. Yazları ailece 1100km üzeri uzun yolculuklar yapacağım bu yüzden konfor ve otomatik vites değişmez unsurlar. Ama araç fiyatları artmış arkadaşlar 2 haftadır ağzım açık geziyorum ilanları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut91 -- 7 Ağustos 2013; 4:22:02 >
  • Yukarda dediğim gibi 80bin bütçeyle alabileceğiniz D segmenti dizel otomatik araçlar bunlar. Fransız istemiyorsanız ya insignia ya da s60 alacaksınız. s60'ların fiyatları 2. elde uygun. 20-30 bin'deki araçları 80bine rahatlıkla alabilirsiniz. Aynı şekilde 2.0cdti cosmo paketli insignia'ların da 30-50bin arası km'lerde temiz olanlarını bulabilirsiniz.
  • Malesef s60 fiyatları 80bini geçiyor.. Beyaz, sunroof ve navigasyonlu 2012 model 2.0 insignia cdti cosmo 160hp 50.000km araca 74bin fiyat nasıl sizce? Eylülde yeni kasasının türkiyeye geleceğine dair söylentilerin olduğu aracın 2012 model ikinci eline 74bin tl vermek mantıklımıdır?

• _____________________________

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.