2.el otomatik suv veya crossever araba tavsiyesi
-
-
www.sahibinden.com
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-skoda-bakimli-temiz-arac-1267389506/detay_____________________________ -
-Araç yüksek ihtimalle daha önce bir alım satıma konu olmuş. Düşük ihtimalle de bir sebepten dolayı plaka değişmiş veya özel kombinasyon alınmış. Zira F plakalar yanlış hatırlamıyorsam 2023 yılında dağıtılmaya başlandı.
-Kaputta avuç içi kadar lokal boyalar genelde daha büyük hasar olarak çıkar. O yüzden iyi bir eksper şart.
-İlan sahibinin cinsiyeti ile ilandaki kullandığı üslup tamamen farklı.
Aracı da, ilan sahibini de tanımam. Sırf yukarıdaki sebeplerden dolayı ben bakmazdım.
_____________________________ Buraya bakarlar -
"-Araç yüksek ihtimalle daha önce bir alım satıma konu olmuş."
"Düşük ihtimalle de bir sebepten dolayı plaka değişmiş veya özel kombinasyon alınmış. "
Hocam siz iyi misiniz?
_____________________________ Gamer- -
subaru xv bakabilirsiniz atmosferik 4 silindir akıllı 4 çeker c suv.
_____________________________ . -
Aracın birkaç kez satılması sorun değil. Pandemi döneminde bunu fırsat bilip araç alan 10k fazlasına hemen satılıyordu. 1 yıl içinde 8-10 kez alınıp satılan arabalar da mevcut. Hatta sigorta şirketleri bunu görebiliyorlardı, sonradan erişim engeli geldi.
Bu ilandaki absürd duran kısım ilan içeriği tam bir galerici tarzı al-satçı ağzıyla yazılmış olması. Avuç içi lokal boya olarak tabir edilip de gerçekten dediği kadar boya harici başka kusuru olmayan araç sayısı çok düşük ihtimal. Geri kalan kısmı güvercin bile çıkabilir.
_____________________________ Buraya bakarlar -
Araba almak kadar satmanın da zor olduğuna net bir örneksiniz.
İnşallah araç alacağınız zaman arayıp telefonda da bu şekil darlamıyorsunuzdur insanları.
_____________________________ -
1810 a 0 km peugeot 408 aldım mutiş araba
_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Hayırlı olsun hocam. Birazdan triger yağ içinde çalışıyorcular gelir.
3 silindirli sizi üzecek araçlara bulaşmayın hele hele koca koca araçlara 1.2 motor takanlar var , sonrada servisten çıkamayan
4 silindirli olsun derim, uzun yolda yapıyorsanız dizelde olabilir size. Vw Tiguan 1.4TSI , Ford Kuga 1.5 ecoblue dizel , falan bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt