Şimdi Ara

İkinci el SUV ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C -D suv arac karar veremedim tum forumlarda su arac ta bu sorun var bunda bu sorun sorunsuz arac yok onu anladım ancak aklımda secenek olarak bunlar varhangısını tercıh etmelıyım sızınde baska bır tavsıyenın varsa paylasır mısınız

İstanbulda kullanılacak uzun yola 1 veya 2 senede bır uzun yola gıdıyorum (2bın km) doblo aracımı satıp (max 1 mılyon 400-500 bin TL) arac bakıyorum artık konforlu otomatık sorunsuz az yakan bır arac 7.5 lt /100km üstü yakan arac para dayanmaz alacagım hemen satma gıbı bır derdım yok (MAX 200BİN KM) AGIR HASAR KAYDI OLMAYAN LİSTELEDIKLERİM motor hacmi TUKETIMINE GORE ORTALAMA FABRIKA 5 DIYENDE VAR 7 de LİTRE OLANLARI YAZDIM HIZ GIBI BIR DERDIM YOK DOBLO SUREN BIRI OLARAK :)

Volvo xc60 2016 200k km Aracın omru 300k km 200 km ılersu premıum arac sorunlu vs

Dacıa Duster 2016- ?

Renault Kadjar

Honda CRV 2016-2017 sanzıman arka baglantılarda 160k km sonrası sonrunl baslayabılır parca honda sorunu getırtme servıs vs

TOYOTA RAV4 2016-2017 zor bulunur duserse

NISSAN X-TRAİL 2016- ? sanzımanı nıssanlarda sıkıntılı

2016 AUDİ Q5 2.0 TDI 190 HP 142.421 KM

Citroen C5 AirCros Live Plus

PEUGEOT 5008 1.6

vs vs vs vs .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTAYGNS -- 9 Temmuz 2025; 12:53:27 >

• Sorun araçlarda değil bütçede. 1.4 milyona sıfır polo bile alınamıyor artık

Bu arada kia sportage dacia duster'dan daha büyük bir araç, tam hakim değilsiniz sanırım modellere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

evet yenı yenı arastırmaya basladım bu fıyata aklınızda alınıcak arac yok sanırım lısteledıklerımde alınmaz dıye anlıyorum sızın yorumunuza gore

• O bütçelerde hacim arıyor olsam yine ticari bakardım şahsen. Combo, berlingo vs hepsi aynı zaten psa

• YAPAY ZEKA CEVABI :

SıraAraçNeden Bu?1Toyota RAV4 HybridAz yakar, sorunsuz, uzun ömür2Volvo XC60 D4Premium, sağlam, güvenli3Kadjar 1.5 dCiEkonomik, temiz bulunursa alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTAYGNS -- 8 Temmuz 2025; 18:32:51 >
  • Konforlu ve 7 litre altında yakan 2 araç öneririm

Bu araçları garantisi devam eder şekilde alabilirsiniz

Citroen C4

Togg

Diğer seçeneklerin her birinin ayrı handikapı var.

• nıssan x trail, audi q5,peugeot 5008 bunlar c değil, d suv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Araç Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin ihtiyaçlara en iyisi hangi gider ona da bakın bence hocam. Bir de neden illa suv?

Ben işim gereği çok kullanamıyorum ama çevremde gördüğüm hafif ticari denilen araçlardan insanlar çok memnun kalıyor. Hele şu yeni torneo mu ne çıktı ya onun falan tipi çok güzel. İçi de baya kullanışlı. Geçen ay tatilde taksi olarak bindik, hanım baya beğendi bundan mı alsak der oldu.

Baktığınız araç suv olacaksa doblodan çok da konfor farkı olur mu bilemiyorum. Çünkü asıl konfor farkı uzun yolda belli olur. Zaten şehir içerisinde kullanıyorsanız çok ekstrem fark görmeniz zor.

Bir de saydığınız araçların üretim ve kullanım mantıkları arasında dağlar kadar fark var. O araçları fotolardan bakmakla yetinmeyin, bence en iyisi gidip canlı canlı görmek. İlla Suv alacam derseniz canlı olarak görmek daha doğru olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.