Şimdi Ara

2016 opel insignia 1.6 cdti otomatik nasil bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2016 model opel insignia 1.6 cdti otomatik design paket (115000 km) arac alma arifesindeyim.
    Bu arac nasildir honda civic alicakken bir arkadasin tavsiyesi uzerine bu araca yoneldik iyi mi ettik bilmiyorum .

İsin ozeti bu arac nasildir ?
    + Lari - leri nelerdir ? Kronik sorunu var midir ?

Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkurler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

2016 Opel Insignia 1.6 CDTi Otomatik: Ayrıntılı İnceleme

Opel Insignia'nın 2016 modeli, 1.6 litrelik CDTi dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle dikkat çekiyor. Bu kombinasyon, dengeli performans ve yakıt verimliliği arayan sürücüler için ideal bir seçim sunuyor.

Motor ve Performans

1.6 litrelik CDTi dizel motor, 136 beygir gücü ve 320 Nm tork üretiyor. Bu güç, günlük sürüş ihtiyaçları için yeterli oluyor ve otoyol hızlanmalarında da gayet iyi bir performans sergiliyor. Otomatik şanzıman ise vites geçişlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor, bu da sürüş konforunu artırıyor.

Yakıt Verimliliği

Dizel motor ve otomatik şanzımanın birleşimi, mükemmel yakıt verimliliği sağlıyor. 1.6 CDTi Insignia, ortalama 4,6 litre/100 km yakıt tüketimiyle oldukça ekonomik bir seçenek. Bu da uzun yolculuklarda daha az yakıt istasyonu ziyareti anlamına geliyor.

Donanım Seviyeleri ve Özellikler

2016 Opel Insignia 1.6 CDTi Otomatik, Cosmo ve Elite donanım seviyeleriyle sunuluyor. Cosmo donanım seviyesi, 18 inç alaşımlı jantlar, LED gündüz farları, çift bölgeli klima kontrolü ve deri direksiyon simidi gibi özellikler içeriyor. Elite donanım seviyesi ise panoramik sunroof, adaptif farlar ve ısıtmalı ön koltuklar gibi daha fazla premium özelliği sunuyor.

Sürüş Deneyimi

Insignia 1.6 CDTi, hem şehir içi hem de otoyol sürüşünde rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Direksiyon hassastır ve araç virajlarda iyi bir tutuş sergiler. Süspansiyon sistemi, yol tutuşunu iyileştirirken aynı zamanda konforlu bir sürüş sağlar.

Sonuç

2016 Opel Insignia 1.6 CDTi Otomatik, dengeli performans, yakıt verimliliği ve kapsamlı donanım seçenekleri ile dikkat çeken bir araçtır. İster günlük işe gidip gelmek için ister uzun yolculuklar için bir araç arıyor olun, Insignia 1.6 CDTi ihtiyaçlarınızı karşılayacak sağlam bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam bende aynı durumdayım sizinle.

Benim araştırdığım kadarıyla sağlam bir motoru ve şanzımanı var. Motoru gayet güçlü, normal kullanıcıya yeterli. Ama benzinliden geçen için biraz gürültülü, basınca içerisi gümbür gümbür oluyor.

Kronik sorun olarak zincirin ses yapması ve değişiminin 8 bin tutması gibi bir şey duydum, bakımları aksatınca oluyor falan denilmiş.

Güzel araç fakat piyasası nedir bilmiyorum. Sizin araştırdığınız kadarıyla satışlar nasıl, rahat satılır mı?

Ben Antalya'da kendime yakın bir araç buldum, baktım denedim gayet güzel, alırsam onu alacağım. Ama satılır mı, satılmaz mı, uğraştırır mı karar veremedim.

Sizde araştırdıklarınızı / bildiğiniz yazarsanız bana bir fikir vermiş olursunuz.

Birde hangi araç, link atarsanız bir bakayım. Baya bu ara piyasa uzmanı olduk baka baka, bir fikir verebilirim.

• Ben de ilan yok hocam direk bir arkadasin arabasi henuz koymamis ben de piyasasini cok bilmiyorum bir akrabamiz aldi baya begendi bir onceki arabasi 520 . Dedigim gibi honda pesinde kosuyordum bu aracta temiz adam full yetkili serviste yaptiriyor bakimlarini cok memnun oldugunu soyluyor ama nihayetinde satici :)

Ama sagdan soldan duyduklarim(insignia kullanicisi degil hicbiri) kolay satilmaz. Opel nihayetinde heran sikinti cikarabilir gibisinden konusuluyor. Ama araca bindim kullandim gayet guzel bir sunroof u eksik o yuzden honda ile arasindayim :)
  • Dizel bir insignia muhteşemdir. Benzinlisi cöptür. Honda civic denilen atmosferik vida yığını bunun yanında araba bile değildir.
  • Bir de youtube da boyle bir adama denk geldim onun videolarina bakiniyorum belki sizede fikir verebilir .

Nisa Oto Servis Hüseyin Koçyoutube
    #OPEL #İNSİGNİA |1.6 |136 HP | CDTİ #İnterkol #Boru #Kronik #Arıza
    https://www.youtube.com/watch?v=Wl2vz15tXQY

• Dizel motoru çok ama çok iyidir. Biraz fazla yakar sadece.
    Şanzıman tork konvertörü tam otomatik, sorun çıkarmaz ama biraz ağırkanlıdır.
    Bakım maliyeti makuldür.
    Konforludur ve çok iyi yol tutar.
  • numancia7 N kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 6 ay dizel otomatiğini kullandım. Taş gibi arabadır. Şanzımanı tam otomatk olduğu için biraz yavaş çalışır ancak sorunsuzdur. 1.5 litre fazla yakar ancak basınca iyi gider. Tavsiye ederim şuan bende cosmo paket araştırıyorum

Hocam güvenilir bulduysanız kaçırmayın bence, fiyata dikkat edin tabi, ne kadara veriyor aracı?

Aynen bende sizin gibi bindim, yaklaşık 1 saat kullandım aracı. Bende passattan geçtim, açık konuşayım ondan daha çok hoşuma gitti. Passattan daha dar, ama acayip bir yola gidişi var arabanın. Araba kaslı, güçlü, ağır hissettiriyor. Nasıl oluyor bu his inanın anlamadım ama arabanın koltuğa oturunca insan öndeki araca çarpsa ikiye bölecekmiş gibi hissediyor.

Motor, şanzıman ikiside sorunsuz, birbirlerine uyumlu diye duydum bende. Açıkcası piyasa dışında ciddi bir kötü yönünü görmedim. Ve konuştuğum 3 satıcı da, bunu satacağım ama bir daha kesinlikle yine insignia alacağım dediler.

• Fiyat olarak 179 a konustuk sari siteden baktim rakam uygun gibi geldi ama dedigim gibi cok bilmiyorum piyasasini

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7530426AB -- 17 Eylül 2021; 22:41:45 >
  • Tesekkur ederim hocam insallah ikimiz icinde hayirlisi olur bende sizin girdiginiz sarmaldayim :) ayni dusunceler bendede var insallah guzel bir tercih yapariz :) eger araci alirsam sizi de bilgilendirirm hocam. Yorumlariniz icin tesekkur ederim
  • Aracın 2.0 cdti olanını kullandım performans ve süspansiyonlarına hayran kalmıştım trim sesi de duymadım
    1.6 cdti da gayet yeterli bir motor alacağınız aracın servis geçmişine baktırın düşük oranda da olsa bazı araçlarda elektronik aksam da sorunlar var ilk kmlerden itibaren oluyor ssrvis kayıtlarında görünür tabi dediğim gibi çok düşük orandaki araçlarda aklınızda şüphe kalmasın kesinlikle memnun kalınacak bir araç
  • Açıkcası bende aralık ocak aylarında fluence 1.5 dci otomatik privillage aracımı satıp bu serüvene girdim. Fluence dediğimiz ekmek peynir gibi satılan araç 4 ay ilanda kaldı mart ayı sonunda satıldı. Akabinde 2016 model 85.000 km de 1.6 cdti design paket insignia aldım . Passatla arasında cok gidip geldim ama insigniayı aldıgım paralara aynı donanımlı ve model passat biraz hayaldi. Arabayı eksper e sokarken bile satıcıyı 4 kişi aramıştı net hatırlıyorum . Bugün arabayı değiştirmek istesem yine insignia alırım ama . Hatta niyetim 100.000 km ye gelmeden ya da sene sonuna doğru grand sport kasayla değiştirmek . Yakıt olarak şöyle örnek verebilirim , sabah 7:30 ta esenyurt-hadımköy metro arasındaki güzergahta 15 km lik yolda ortalama olarak 100/7.5 lt yakıt tüketimi gösteriyor yol bilgisayarı . Okudugum kadarıyla opellerde yol bilgisayarıyla gerçek tüketim arasında fark oluyormuş 0,5 lt daha ekleme yaparsak 8 litre bu araba için o trafikte cok normal diye düşünüyorum . Yolda giderken gerçekten farklı hissettiriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.