80 BİN TL ye DİZEL OTOMATİK ARAÇ SEÇİMİ ?

-
-
Ben Megane alırdım. Linea ve Accent eradan daha güvenli ve daha kaliteli. Ama yürütme maliyetleri işin içine girdiği zaman Erada alınabilir.
-
Corsa olablr -
Era sanzuman olarak daha sorunsuz bir arac. diger konularda megane -
Accent era al diğerlerinden daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa gercekten cok korkunc. 80 bin tl para var ve era, megane, corsa konusuluyor.
Bende şu an 1.9 dizel vectra var ama haftaya satacağım gibi görünüyor.
-
Yani hem dizel hem otomatik bu 3 u temiz zor ha manuel olsa belki ben Getz tüplü otomatik öneririm siddetle maalesef bütçe çok zayıf hem dizel hem otomatige
-
Seçimlerini 3'e kadar indirdiysen, Megane bak, gerisine bakma.
-
Megane daha üst sınıf ama nazlı bir araç. Üç tane megane 2 aldım sattım. Accent Era en mantıklısı daha sorunsuz bir araç. Linea'da sorunsuz ama Era'nın sürüş keyfi daha iyi.
-
80 e otomatik + dizel 2 lisinde temiz araç bulamazsın. Bulursanda +250k üstüdür. Onuda sen istemezsin. Km algısı yıkılamıyor insanımızda. Benzin otomatiğe bakmanı tavsiye ederim.
-
temiz bulursanız fiesta, punto bakılabilir
-
Hocam linea alırım ama otomatiği beni inanılmaz korkutuyor yoksa çok temiz linealar var
-
Eğer düzgün bir araçsa km problem değil 230.000 km de 1.9 vectram vardı gram yağ yakma yoktu araçta
Benzinli çok yakıyor hocam 9 litreden aşağı düşmüyor.
-
Model mi yükselteceksiniz hocam? Yoksa temiz 1.9 bulan satmıyor da pek :)quote:
Orijinalden alıntı: KararanBitkiBende şu an 1.9 dizel vectra var ama haftaya satacağım gibi görünüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sattım hocam vectrayı hem boyutu küçülteyim hem de yıl olarak yeni bir şey alayım diyorum
-
dizel otomatik bu seçenekler arasından benim sıralamam megane/ era / linea olur. Segment yönünden ve kalite yönünden megane diğer iki seçenekten de iyi.
başka da opsiyon yok bu bütçe ile dizel otomatik.olan alternatiflerden de bu üç araç daha iyi o yüzden diğer seçenekleri değerlendirmiyorum.
Bu bütçelerde lpgli otomatik araçlar tercih ederseniz hem bir iki model daha yüksek araç alabilirsiniz hem de yürütme maliyeti oldukça düşük olur. Tabi tercih sizin.
Hayırlısı olsun hocam. Allah gönlüne göre versin.quote:
Orijinalden alıntı: KararanBitkiSattım hocam vectrayı hem boyutu küçülteyim hem de yıl olarak yeni bir şey alayım diyorum
Boyut demişken bence aşırı büyük bir araç değil ama binen herkes ne kadar genişmiş diyor
Makyajlı mıydı senin araç? Benimki 2004 makyajsız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Makyajlı 2006 elegance idi. Bakalım o araçtan Accent Era'ya geçişte ne hissedeceğiz
En Beğenilen Yanıtlar

Piyasa gercekten cok korkunc. 80 bin tl para var ve era, megane, corsa konusuluyor.
|
Benzer içerikler
- 1.6 hdi motor
- subap yanması
- ppf kaplama
- otoplus şikayet
- ankara pasta cila
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- silence s04 türkiye fiyatı
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- byd araba fiyatları
- araba piyasası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X