Merhaba iş değişikliği yaptım kpss ile bir ile atandım. Kurum da il merkezine 60-70 km uzaktaki bir ilçeye verdi beni. Enaz 2 yıl Bu ilçede görev yapacağım, eş çocuk durumu yüzünden il merkezine yerleşmemiz gerekiyor. Halihazırda 2014 model astra j aracım var fakat sırf işe gidip gelmekte kullanmak için maksimum 80 bin liraya kdr bir araç arıyorum. Seçeneklerde sadece broadway var gibi şuan ama sizin de tavsiyelerinize açığım. Çok çok 100 bin liraya çıkabilirim limit olarak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
80.000 liraya Araç Tavsiyesi

-
-
UNO olur veya biraz çıkarsan 1.4 Palio sorunsuz kullanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuzrnim geçen yıl 37 bine almıştı UNO'yu, şuan 100 bine bile zor bulunuyor
Neden Astra ile gidip gelmiyorsunuz?
100 bine alacağınız bir araç her gün o kadar km yapmaya dayanmaz kesin sorunlar çıkartacaktır . Metal yorgunluğunu da işin içine eklersek çok güvenli bir araç olmayacaktır.
Ayda 3000 km yapacak hocam, astrayı bu şekilde ezmek istemiyorum uzun süre kullanmayı planlıyorum, biraz da fazla yakıyor astra 1.6
2 3 yıl işimi görecek, iki kişi bizi götürüp getirecek bir araç almayı düşündük
İkinci araç fiyatı ne olursa olsun ekstra vergi demektir. Bence pek mantıklı degil. Onun yerine astrayi satıp az yakan (Clio,egea gibi) bir araç alinabilir. Bence bunu bir düşünün .
Hocam ilerde eşim de kullanabilsin diye ikinci bir araç düşündük corsa gibi
Yanlış anlamayın da bu kafa tam şark kafası, 3 kuruşun hesabını yapıpta yeni aracı bırakıp eski araca binmek .
Herşeyi geçtim kaza ihtimalini düşünür insan kaldı ki 2. Aracı beslemek detaylı düşününce daha maliyetli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 bine alacağınız araç Allah korusun bir kazada dağılır . İçindekilerin de ölme ihtimali çok yüksek. Ben eşimi bu tür hurda araçlara bindirmezdim şahsen .
Hocam ehliyeti aldı ama araç kullanamıyor, bu araç ile öğrensin diye düşünüyorum, birkaç yola kısmetse otomatik d segmenti almayı düşünüyorum
100bine toros, broadway, şahin vs. aldıktan sonra her ay 3000km yaparsanız ayda bir sanayiye uğrarsınız, konfor ve güvenlik sıfır, muazzam bir yorgunluk olur. Astraya lpg takıp devam etmenizi öneririm, eski arabaya yapacağınız masrafta astrayı satarken değer kaybı olur, aynı paraya konforlu ve güvenli seyahat edersiniz.
-
Hocam küçümsemek değil ama Astra bu Mustang değil
2 3 sene astrayla gidersiniz sonra km yüksek derseniz satar yenilersiniz.
Ben de sizin gibi kendi aracımla ise gidip geliyorum 2017de sıfır araç almıştım daha rahat daha güvenli giderim diye.
O zamanlar tabi sıfır araç ulaşılabilir bişeydi
Astranın koltuk naylonlarını sökmeseydiniz bari :))
Şaka bir yana tamirci ile akraba olursun
Yav kazada Allah korusun içinden geçer 80 lik araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 26 Ocak 2023; 21:11:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mazda 626, Kia sephia veya daihatsu applause
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 26 Ocak 2023; 21:28:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Estağfurullah hocam, almayı düşündüğüm aracı iki kişi kullanacağız, yani her zaman astra olmayacak o nedenle herhalükarda ikinci bir araca ihtiyaç var, herkes özellikle kendi aracınla git güvenli falan demiş ama benim işe gitmediğimde arkadaşımda olacak araç
Benzer durumda Broadway aldım nedenlerine gelince
En başta çok saçma bir piyasa var ve ahı gitmiş döküntü araçlar hiç haketmeyecek fiyatlara uçuyor nerdeyse
1-salgın hastalık ve mülteci akını dan dolayı toplu taşıma işkence haline geldi
2-Her yerde parçası var ustası var ve ucuz yakıtı az
3- Paralı yolları bile bozuk olan ülkemizin caanim yollarına tarla bahçe kırsal kullanım karışık yollara vs hala kullanılıyor .UNO da kibrit kutusu gibi kaporta daha zayıf Palio diyorsun 1.4 leri çok yakıyor 1.2 8v leri pek gitmiyor ,ya 1.2 16v ya da makyajlı 1.4 fire almak lazım onun parasıyla da 2 tane Broadway alınır
4- motoru indir sök tak yenile vs bunlar ucuza malediliyor ve dost işi oluyor genelde .fakat bir seat Ibiza vs bizim ustalarımız anlamıyorlar uğraşmak da istemiyorlar anlayana goturdugun zamanda öpmeden bırakmıyorlar
5- bu daewo Kia Hyundai eski modelleri Laguna 1 felan bunlar evet güzel arabalar ama parça sikinti usta sıkıntı
Duzgun kullandıktan sonra temiz Broadway 97 ve 2000 model arası olanlar veya Renault 19 europa işinizi gorecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi tanıdık var adamda seatın 2021 model jipi var ama binmiyo işe gidip gelirken palio kullanıyo seatın km yükselmesin eskimesin diye. Ölümlü dünyada bu kadar kasmaya gerek yok. Bi kaza anında keşke palio degilde seat da olsaydım dersin tabi hayatta olursan
Hocam güvenlik açısından haklısınız, astra da bir uçak değil ama dediğim gibi kesinlikle ikinci bir araç gerekiyor, farklı kişilerin ortak kullanımı için. Model tavsiyesi için başlık açtım ama genel olarak saçma olarak dönüş yapılmış fakat dediğim gibi ikinci Araç illaki alınacak ve kullanlar ne öneriyor öğrenmek için sordum
80 bine oyuncak arabalar var. 200 bin üstüne çıkın getz alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yanlış anlamayın da bu kafa tam şark kafası, 3 kuruşun hesabını yapıpta yeni aracı bırakıp eski araca binmek .
Herşeyi geçtim kaza ihtimalini düşünür insan kaldı ki 2. Aracı beslemek detaylı düşününce daha maliyetli |
100bine toros, broadway, şahin vs. aldıktan sonra her ay 3000km yaparsanız ayda bir sanayiye uğrarsınız, konfor ve güvenlik sıfır, muazzam bir yorgunluk olur. Astraya lpg takıp devam etmenizi öneririm, eski arabaya yapacağınız masrafta astrayı satarken değer kaybı olur, aynı paraya konforlu ve güvenli seyahat edersiniz. |
Benzer içerikler
- audi q2 kronik sorunları
- golf paket sıralaması
- kia ceed yorum
- ds7 kronik sorunları
- opel corsa 1.2 twinport
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X