Şimdi Ara

8 gündür internet yok her seferinde aynı mesajlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet bir gitti 8 gün olacak hala cozulmedi. Destek kayıtları CTRL+c CTRL+v mesajları ile dolu. Bugün çözülecek yarın çözülecek diye bekliyoruz. 2 yıldır kullanıyorum bu 3 kez bu kadar uzun süreli başıma geldi. 250 liralık telefon faturam 1.000 kıtalara çıktı ek paketlerle.

Ayrıca birde iki kişiyi turknet li yaptım karşılığına bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turknet eskisi gibi değil. 5 kişiyi abone yaptım. 10 yılı aşkın süredir aboneydim. Bu sabah 9 buçukta aboneliğim iptal oldu. Sana tavsiyem, kaç kurtar kendini. Bunlar strese sokuyor adamı. Sağlığına zarar.

Haftada 2/3 gün interneti kesiyolar, muhattap yok .

normalde arayınca biri çıkar ama arıza durumunda arama diye sistemi ayarlamış adamlar.

yahu ben böyle rezalet görmedim , paranızla rezil olursunuz dedikleri tamda bu. Türknet bildiğin çağ dışı kalmış firmanın en iyi örneği.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bize şöyle yardımcı olun

Alt yapı gittiğinde sizi aramamıza engel olmayın , mesela şuan fiber hat temsilcisine bağlanıyorum ama internet gidince bağlanamıyorım.
    Böyle bir saçmalık dünyanın neresinde var izah edin allah aşkına.

3/5 saate gelicek dediniz internet sms attınız
    15 saat sonra geldi

Bu alt yapı sorunu düzelmek bilmiyor her hafta 2 gün kaybımız var ve sürekli sizin yüzünüzden telefonlara extra paket alıp ayda bizi 1500/2000 tl masrafa sokuyorsunuz.
    Buyrun masraflarımı karşılayın hadi madem .
    Modeminiz bozuk dedim 50 kere söyledim iplemediniz bile beni.

Daha size ne müşteri getiririm ne bir allahın kuluna tavsiye ederim

Siz kullanıcıya en çok mağduriyet yaşatan firmasınız ve yaşattığınız mağduriyetten dolayıda hiç bir şekilde tüketiciyi memnun etme gibi çabanız olmuyor.

Tek yaptığınız şey rezalet çağ dışı kalmış iletişim araçlarınızla bizi strese sokmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• thsnblt kullanıcısına yanıt

Senin gene 15 saaat. Benim ki 10 gün oldu .aynı şekilde telefon faturasina yukleniyoruz ve faturanız şişiyor.

Daha Fazla Göster
  • gsli_bey kullanıcısına yanıt
    Çok üzücü ve sinir bozucu durum , ocak ayında yaşadım 10 gün kesinti bina içinde sorun yapmış ekip. Türknete yakışmıyor bu artık

• 12 13 gündür turknet parasını ödediğim hizmeti vermediği için Turknetin yıllık fatura tutarını zaten mobil ek paket, çalışmak için mecbur ofise giderek çoktaaaan harcadım. Herkese övdüğüm ve çevremdeki bir çok insanı Turknetli yaptığım için çok pişmanım. Artık herkes uzak dursun Turknetten.

• Problem internetin gitmesi falan da değil . Problem bizim gereksiz yere telefonlardan almak zorunda kaldığımız internet paketleri. Aylık kafadan 1.000 ₺ gidiyor. Ben niye 1 gün boyunca bu saçmalığa çalışayım . Olaya bak . Mesela bugün ki kazancım gereksiz bir harcamaya gidecek .

Merhaba, müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz.

Geçmiş olsun.
    Ben 7 gündür bekliyorum. BTK ya şikayet ettim. Şikayet sonrası,ulaşamadığım müşteri temsilcisi tarafından arandım. Sonuç olarak hala İnternetim yok.

• 1 Temmuz'da internetim gitti, o günden beri hiçbir şekilde internet yok ! Bu süreçte işlerin aksamaması için mobil internet pakedi almak durumunda kaldım 1979TL zarara girdim, bu ayın faturasını da diğer kesinti yaşadığım aylar gibi kesintisiz isteyeceksiniz bu nasıl hizmet anlayışı?@TurkNetDestek

Ciddi mağduriyet yaşattınız ve yaşatıyorsunuz da, bundan sonra kimseye önermeyeceğim kendi aboneliğimi de sonlandırıyorum, başka para ödeyip hizmet almamak isteyen varsa buyursun ben ve çevremdekiler artık yokuz.

• İstanbul’un göbeğinde 24 Haziran’da kesilen internet tam 3 gün sonra geldi. O gün ilk kesinti yaşandığında “4-6 saat içinde çözülecek” diye SMS gönderdiler. Sonrasında ise ne arızanın sebebine dair net bir açıklama yapıldı ne de ne zaman çözüleceğine ilişkin doğru düzgün bilgi verildi. Bugün aynı sorun tekrar yaşanıyor.

Benim anladığım, ortada kalıcı olarak çözülemeyen bir problem var ve sürekli farklı şeyler deneniyor. Her seferinde “bina yıkıldı”, “kablo koptu” gibi gerekçeler söyleniyor. Bunlar doğru mudur, değil midir onu bilemem; zaten tartıştığım nokta da bu değil. Sorun, günlerce hizmet veremeyip kullanıcıyı belirsizlik içinde bırakmaları ve hiçbir şeffaf iletişim kurmamaları.

Bir internet sağlayıcısından beklenen şey sadece arızayı gidermek değil, müşterisini doğru bilgilendirmektir. Sürekli aynı senaryoları dinlemekten bıktım. Sanırım aboneliği iptal etmek hem benim hem de onların adına en doğru karar olacak. Çünkü bu süreç gerçekten insanı sinir hastası ediyor. İşin en rahatsız edici tarafı ise yaşanan aksaklıklardan çok sergilenen pişkin tavır ve umursamaz iletişim.

Bu şekilde devam ederlerse, ciddi müşteri kayıpları yaşamaları beni hiç şaşırtmaz. Türknet bence yolun sonuna geldi. Her yerde ama her yerde twitter, ekşi, çeşitli forumlardan her gün her saat aynı şikayetleri duyuyorum.

• @TurkNetDestek Merhaba,

Konuya bir anda dahil oldum, kusura bakmayın. Mesajınızı görünce kendimi tutamadım. Aylardır aynı sorunla uğraşıyorum ve artık gerçekten bir çözüm bulunmasını istiyorum.

1000 Mbps fiber paket kullanıyorum. Normal kullanımda hızım yaklaşık 300 Mbps seviyesinde kalıyor ve ping değerim yaklaşık 33 ms oluyor. Ancak VPN üzerinden farklı bir çıkış kullandığımda hızım 900 Mbps seviyelerine kadar çıkıyor. VPN nedeniyle ping doğal olarak yükseliyor fakat hızın normale dönmesi, sorunun bağlantı hızından çok ağ yönlendirmesi (routing/peering), BNG/access node veya ağ performansı ile ilgili olabileceğini düşündürüyor. Elbette modem ya da farklı bir teknik sebepten de kaynaklanıyor olabilir; kesin bir yargıda bulunmuyorum. Bu nedenle teknik olarak detaylı incelenmesini rica ediyorum.

Bu sorunu aylardır yaşamaktan gerçekten yoruldum. Daha önce aynı problem nedeniyle internet servis sağlayıcımı değiştirdim ve sırf bu sorunun çözüleceğine inanarak TürkNet'e geçiş yaptım. Buna rağmen aynı problemi burada da yaşamaya devam ediyorum. Defalarca destek kaydı oluşturdum, birçok test yapıldı ancak hâlâ somut bir sonuca ulaşılabilmiş değil.

Ben internetimin olmadığını söylemiyorum. İnternetim var ancak 1000 Mbps paket kullanmama rağmen vaat edilen performansı alamıyorum. VPN açıldığında hızın normale dönmesi, sorunun rastgele olmadığını gösteriyor. Bu yüzden konunun standart kontrollerle geçiştirilmesini değil, kök nedeninin araştırılmasını rica ediyorum.

Tek isteğim, ödediğim hizmetin karşılığını alabilmek. Aynı açıklamaları tekrar tekrar yapmak yerine, sorunumun teknik olarak detaylı incelenip kalıcı şekilde çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

İlgilenebilirseniz çok sevinirim.

MÜŞTERİ NUMARAM = 5186736

ek olarak modemim zyxel EX3501-T1

hızım https://fast.com/ 300mbps sürekli sabitleniyor ve ping değerlerim her yerde 33ms

WİFİ 5GHZ kullanımında sabit 300mbps ethernet ile sabit 300mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howex -- 7 Temmuz 2026; 9:43:11 >

• howex H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. 103369346 numaralı kaydınızı çözülmedi olarak güncelleyip sorunu ekibimize ilettik. Gün içerisinde destek kaydınız hakkında sizinle iletişime geçilecektir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.