|
|

|
|
@TurkNetDestek Tekrardan Merhaba, Öncelikle destek için teşekkür ederim. Ancak yine aynı standart bilgilendirme mesajlarını almaya başladım ve maalesef sorunum hâlâ çözülemedi. Açıkçası artık gerçekten çok yoruldum. Uzun zamandır aynı problemi yaşıyorum ve sürekli aynı sürecin tekrarlanması beni sonuca ulaştırmıyor. Ekte paylaşacağım görsel ve yaptığım testlerin mümkünse doğrudan network birimine iletilmesini rica ediyorum. Çünkü sorunumun standart kontrollerden ziyade ağ tarafında incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. Paylaşacağım bilgiler doğru birime ulaşırsa sorunumun çözülebileceğine inanıyorum. Tek isteğim, konunun ilk seviye incelemeyle geçiştirilmemesi ve gerçekten yetkili teknik ekip tarafından detaylı şekilde değerlendirilmesi. Gerçekten bu süreçten çok sıkıldım ve artık kalıcı bir çözüm bulunmasını istiyorum. Teşekkür ederim. Görselde VPN KAPALI VE AÇİK HALİ PAYLAŞILMIŞTIR. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howex -- 11 Temmuz 2026; 19:8:37 > |
|
Her hafta internet kesiliyor kentsel dönüşüm vb planlı bakım genel arıza diye. Bugün perşembeden beri 4 gün hala internet yok geçen hafta sonuda 2 gün yoktu. Zeytinburnu Bahçelievler Bakırköy Esenler Küçükçekmece Fatih bölgesinde gigafiber altyapıda kime sorsam aynı durum. Mobil uygulamada planlı çalışma diyor ne gelen mesaj var ne de ulaşabileceğimiz bir yer. Mecidiyeköy'e mi gelelim ya da dua mı edelim Turknet birde 12 ay peşin ödedik. Abone: 4920801 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evropos -- 12 Temmuz 2026; 20:42:1 > |
|
İnternet duasına çıkalım belki kabul olur. 5 gündür yok internet. İptal talebi oluşturdum dün ona bile dönüş yapmadılar. İşi yokuşa sürüyorlar sanırım ama fark etmez internet gelse dahi kullanmayacağım midem bulandı bunların sorunlarından. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Benim aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlıyor. 5 gün oldu böyle sorun yaşayan çok. Şikayet var'a ve sosyal medyaya bakınca kısa sürede çözeceğiz diyorlar. Kısa süre 3-5 gün mü 1 ay mı oda belli değil. 30 yıllık şirket geçmişini biliyoruz ama comnet faciası da aklımızda. İstanbul bölgesinde kentsel dönüşüm vb komple gidik gibi gözüküyor Turknet sanki. |
|