Şimdi Ara

8 Cinayeti | Uzun metrajlı filmimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
5
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar film 1.000TL gibi küçük bir ücretle çekilmiştir. Neredeyse 3 sene kadar sürdü baştan sonra kadar ( Yazımı, çekilmesi vs. ) Film 19 Mayıs Pazar günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gösterime girecek. Galaya Selçuk Akdemir'de katılacak. Bilet almak isteyen olursa pm yolu ile bana ulaşabilir.

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz.

Şimdiden teşekkürler.

Adminlerden ricam konuyu silmemeleri ve yanlış yerdeyse gerekli yere taşımaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Mayıs 2013; 0:01:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Arkadaşlar film 1.000TL gibi küçük bir ücretle çekilmiştir. Neredeyse 3 sene kadar sürdü baştan sonra kadar ( Yazımı, çekilmesi vs. ) Film 19 Mayıs Pazar günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gösterime girecek. Galaya Selçuk Akdemir'de katılacak. Bilet almak isteyen olursa pm yolu ile bana ulaşabilir.

İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyoruz.

Şimdiden teşekkürler.

Adminlerden ricam konuyu silmemeleri ve yanlış yerdeyse gerekli yere taşımaları.

helal olsun...hep bir film çekmeyi dusnuyordum sizler gibi inşallah basarılarınızın devamı gelır...etrafın dedıklerıne aldırmadan sevdıgınız yoldan gıtmenızı tavsıye derım,tabı akıllı dusunerek. baska projeler için espri istersenız bır kac tane verırım gerçi benımkılerı bu forumdakıler sevmıyorlar ama neyse

• hocam
  • Profesyonel oyuncu yok. Ekipmanlar ve çekimler hiç birşeyde profesyonellik yok. Yani tamamen kendi imkanlarımız.

Beğenmenize sevindim

@alicosgun
    @Illuminn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 6 Mayıs 2013; 22:41:52 >
  • Konu olarak Seven filmini andırıyor gibi geldi bana. Filmden çok dizi havası var gibi ama profesyonel olmayan bir ekiple çekildiği için kötü bir durum değil bu noktada. Umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Profesyonel oyuncu yok. Ekipmanlar ve çekimler hiç birşeyde profesyonellik yok. Yani tamamen kendi imkanlarımız.

Beğenmenize sevindim

@alicosgun
    @Illuminn

'' Bugün uygulamaya konulmuş kötü bir plan yarın uygulamaya konulacak iyi bir plandan daha iyidir'' en azından bişeyler üretmişsiniz.ben cekmek istiyom da ne oluyor...karanava hep
  • Iyı dilekleriniz için teşekkür ediyorum rabbim herkese hayalini gerçekleştirmeyi nasip eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harika olmuş, ortada bir emek var. Umarım karşılığını alırsınız
  • Başarılı,tebrik ederim.Bu bütçeyle ve ekipman eksikliğiyle bunu yapmanız gerçekten çok güzel birşey.Yanlış anlamazsanız sadece bir öneride bulanacağım ; keşke ses olayını biraz daha dikkate alsaydınız.Gayet iyi fakat bazı yerlerde tam gelmiyor ses.umarım emeğinizin hakkını alırsınız.
  • mesajım bulunsun sonra izlerim . tebrik ederim bu arada girişiminiz için
  • Saçma konuları hep zirvede tutan Konu Dışı halkı bu konuyu pek umursamadı.

Birazda ciddi şeyleri zirvelere taşısanız harika olacak
  • Emeğinize sağlık hocam tebrik ederim.Bu aralar arkadaşlarla sürekli yapmak istediğimiz bir olay.

Filmin galasına gelemiyeceğim izleme imkanımız olur umarım.
  • Bulunsun sabah bakarim

• Güzel! Denemekten ziyade başarmak olmuş bu. Gözünüzün kestiğini koparmışsınız. Tebrik ediyorum. Film nasıldır nasıl değildir bilmiyorum ama zaten bir ilk oalrak ve bin tl gibi bir miktarla çekildiğini göz önünde bulundurarak harika bir iş diyorum. Bu konu buralarda bir yerlerde duracak! Durması da gerekir.

Konu seçimi de biraz SE7EN'vari olmuş sanki -_-
  • Öncelikle sizi tebrik ederim Bir de fragmanda biraz Behzat Ç. esintisi gördüm sanki

• Emeğinize sağlık hocam. Çok güzel duruyor o bütçe için. Konu da Se7en filmine çok yakın olmuş sanki.
  • Herkese tek tek teşekkür ederim.

Filmi yazan ben değilim ama kopya falan olacağını sanmıyorum çünkü arkadaş 3 sene gibi bir zamanda yazdı yanlış hatırlamıyorsam.

O söylediğiniz filmle alakası olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dooc

Öncelikle sizi tebrik ederim Bir de fragmanda biraz Behzat Ç. esintisi gördüm sanki

Behzat Ç. den cok Kanıt havasinda olmus. Ondaki konusmalar ve atmosfer buna daha yakin. Bin liralik butceyle uzun metrajli film cekip gosteriye sokmak kolay is degil helal olsun fragmanlar guzel olmus. Maglum sehir farkli oldugundan gelme durumumuz yok bi sure sonra full seklini koyarsan izleriz

• Bu ne ya buda film mi anca animasyon olur bundan, rezillik, oyunculuk 0, tamamen yapay, pasif, bana hiç inandırıcı gelmedi, bırakın siz bu işi, birazcık ülkeye hizmet edin, çöpçü lazım çöpçü, hadi baham.
  • Düşük bütçeyle polisiye çekmek zor olmadımı komedi çekseymişsiniz daha hoş olurmuş sanki.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.