Şimdi Ara

7zip - WinRAR - WinUHA karşılaştırması (sıkıştırma oranı ve süre) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malumunuzdur ki iso dosyalarında bozulmalar oluyor WinUHA ile şıkıştırınca..En son bozulma macerasını bugün yaşadım..LOTR battle for middle earth 2 nin .iso uzantılı imajında yaşadım ..boyut 5.8Gbyte ..sıkıştırılmış hali 1.6Gbyte..
    Not: İşlem 1 saat 40 dakika sürdü..

Üstadlar ben ''hangi prog. daha verimli sıkıştırır'' tartışmasına girmeden sadece bir şey soracağım..WinUHA ile özellikle .iso sıkıştırırken nelere dikkat etmeliyiz bozulmanın önüne geçebilmek için?
  • winUHA uharc ın grafik arayüzlü olan sürümü uharcın bende uharc kullanıyorum ilk uharc gördüğümde şaşmıştım çünkü bloodrayne2 oyununu aldım tek cd (yarım cd ) 330mb bişey dedim bu oyun daha fazla olması lazım neyse bi açtım yaklaşık 3gb lık dosya çıkarttı bana uhh dedim süpermiş program tabi yedekleme için uharc kullanıyorum multimedia sıkıştırma desteğide war normal kullanım için winrar ideal

||Sony Xperia XZ Premium||with LiveSound HiFi/Sony SBH80|WH-1000XM4|||Android|9.0||
    DELİORMANLI.............İzleniyorsun Tıkla Öğren
  • bende kendi tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim zip formatı rar'a göre kat kat sağlam bir format cd'lere yazarken kullanırken parmak belleklere yazarken kullanırken sürekli bozuluyorlar winrar 2x ten 3.62 'kadar bütün sürümlerde bu sorunu yaşıyorum rar dosyaları sürekli bozuluyor
    ancak ziplerde böyle bir sorunum yok...
    CastleVania: Symphony of the Night
  • Güzel çalışma olmuş, emeğine sağlık.
  • Arkadaşlar sıkıştırma konusunda biraz tecrübeye ihtiyacım var. Elimde GB larca fotoğraflar var. Bu fotoğrafları yedeklemek istiyorum ama yedeğini sıkıştırmam lazım. Fotoğraflarda veri kaybı da olmamalı. Beklemek sorun değil sadece dosyanın en iyi oranda sıkıştırılmasını ve bu sıkıştırmanın sorunsuz olmasını istiyorum. Sizce hangisine yönelmeliyim? Sorunsuz sıkıştırmayı hangisi sağlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejihov -- 21 Ocak 2017; 21:43:36 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.