Şimdi Ara

Bu nasıl bir ekran kartıdır? (GT 630)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 4gb nvidia GeForce Gt 630 kullanıyorum fakat hiç memnun değilim, planetside 2'de low ayarlarda oynuyorum, 3-4 tanesi mediumda, 25-30 fps alıyorum fakat muharebeye girdiğim anda hooop, 15-20 fpsye düşüyor, sistemin sorun çıkaracağını düşünmedim hiç, onu da yazayım.

İşletim sistemi: Windows 8 64 bit (6.2, yapı 9200)
    BIOS:4.6.5
    İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz
    Bellek: 8192MB ram

Bu arada dxdiagda ekran kartı 32 bit görünüyor, önemli midir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbb11 -- 16 Kasım 2013; 10:03:44 >

• 630 gibi kartlar oyun oynamak için değildir pek.

650ti gibi bir karta yönelseydiniz keşke.

Hazır mı aldınız bilgisayarı?
  • saçı taramaya yarayan tarak gibi kart diyim anlarsınız.
  • Peki öneriniz nedir? Ve bu sistem beni nereye kadar götürür
  • O işlemciye o ekran kartını Casper dan başkası koymaz

Siz o ekran kartı yerine taş koysanız fpsninz inanın çok değişmeyecektir. Ekran kartını en kısa zamanda değiştirin. İkinci el bölümünde çok güzel kartları iyi fiyatlara bulabilirsiniz.
  • İşlemciniz iyi, raminiz yeterli, psu yu yazmamışsınız.

Söylendiği gibi GT630 bir oyun kartı değildir, oyun oynayamassınız demiyorum ama biraz gpu kas gücü isteyen oyunlarda patlar, eski tip oyunları oynarsınız.

Söylediğiniz oyunu hiç bilmiyorum ama öyle çok sistem gereksinimi isteyecek oyun olacağınıda sanmıyorum, windows 8 kaynaklı olma ihtimalide var.
  • Kart giriş seviyesi.Oyun için kullanılmaz yani.
    Büyük ihtimal güç kaynağıda 300w falandır ama 300w verebilir mi bilinmez.En iyisi güç kaynağı+anakart değiştirmeniz
    Bütçenizi yazarsanız yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bütçe konusunda hiç sıkıntım yok diyebilirim, siz önerilerinizi yapın

Bu arada ekran kartı hariç sistem idare eder mi beni?
  • PSU değerini nasıl öğrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbb11

PSU değerini nasıl öğrenebilirim?

Kasanın yan kapağını açıp güç kaynağının modeline bakın, veya üzerinde yazanları yazın buraya direk, ama muhtemelen değiştirmeniz gerekir. Casper kazıklama uğruna ucu ucuna getiriyor çünkü bazı şeyleri. Ve aynı şekilde anakart da öyledir.
  • Bu kart yüzünden saçlarınız beyazlar hocam Tipik kullanıcıyı dolandırmak amacıyla üretilmiş, şişirilmişte şişirilmiş bir karttır.
  • Hazır kasa mağduru bir insan daha...
    O kasadaki PSU ve anakart bir cacık olmaz sat buraya gel sana güzel bir sistem toplarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD7770+500W OCZ güç kaynağı alın.GT630 oyunlarda verimsiz bir kart.Sistemi yeni aldıysan ekran kartını değiştirmeden kullan , kasa açılırsa garantisi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 16 Kasım 2013; 10:59:30 >
  • Gecmis olsun o kartla yeni oyunlari rahat oynayamazsin
    Ekran kartini degistir.muhtemelen guc kaynagi dandiktir.onuda degistirmen gerekecek

• Butceye gore psu ve ekran karti almaniz şart

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbb11

Açıkçası bütçe konusunda hiç sıkıntım yok diyebilirim, siz önerilerinizi yapın

Bu arada ekran kartı hariç sistem idare eder mi beni?

dostum bütçe sıkıntı değilse al bunlardan birini keyfine bak

https://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx660-ti-dc2-2gd5-gtx660-ti-directcu-ii-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61900

yukardaki kartlar için 600w lık gerçek bir psu yeterli olacakdır.Gtx770 alıp işlemciyi overclock yapıp kullanabilirsin.2-3 yıl sonrada tüm sistemi değiştirirsin ekran kartı kalır.Slı yaparsın

• 630 işe yaramaz bi karttır
  • Hocam kasayı açmayı beceremedim vidaları söktüm bir türlü ayrılmadı meret, arkasındaki etikette yazanlardan ürün kodu sandığım şey ;

NFH 3470-8L 75V böyle birşey yazıyor, buradan çıkarılabilir mi psu
  • Hocam şu kartı buldum da çok ucuz geldi fakat 256 bit falan anlayamadım,http://www.ucuzu.com/ekran-karti-c3142/asus/hd7870-2gb-256bit-ddr5-p82533258/ gt 630 32 bit iyice iğrenmeye başladım bu karttan vallaha balyozu alıp girişecem şimdi kasaya
  • Bir de 4 gb koymuslar yazik, sirf o ram israfi yuzunden nVidia linc edilmeli bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.