Şimdi Ara

7600 GT alınırmı bu saatten sonra ( Aldım =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: Matruşka

quote:

quote:

Fiyat çok iyi. Bazı uygulamalarda 7600ler halen 8600lerden iyi

Yeni sürücülerden sonra böyle birşey yok!
    8600GT 7600GT'yi gömer,yanlış bilgilendirmeyelim.
    Bence bu saatten sonra sıfır 7600GT alınmaz.
    7600Gt de kullandım vaktinde,hemde voltmodlu,750/1700 değerlerinde,yine de tatmin etmedi.

Hocam ben gördüğümü söyledim. Yeni sürücülerle kaç test gördünüz de bu kadar eminsiniz?
    Bahsi geçen yeni sürücüler yokken de popüler sitelerin hiç birinde 7600 8600 ü geçemiyordu. Ama kartlarla ilgili testler çoğalınca gördük ki gerçek bu şekilde değil.

Ne söylediğimize dikkat edelim lütfen. Nette ne yazıyorsa bulup getiriyoruz. Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok.

Nereden emin olduğumu söyleyeyim.Bahsi geçen iki kartı da aylarca kullandım,voltmod ettim en ince ayrıntısına kadar test ettim de konuşuyorum!Overclock bölümünde açtığım konuları okuyabilirsiniz.
    Bende şuan gördüklerimi yazıyorum ve bir kullanıcı yorumu yapıyorum.8600GT,7600GT'den daha hızlı.Güncel sürcüleri yükleyince performans artışı oldu bende.Eminim ki konuşuyorum.Ve ben bu konuyu açan arkadaşın hata ettiğini düşünüyorum.7600Gt sıfır alınmaz bu saatte.
    Eğer bir DX9 kart alınacaksa üst düzey 2.el ekran kartlarına yönelmek daha mantıklı.

7600 Gt yi 130 ytl ye aldım. peşin fiyatına 12 ay taksitle ve kargo parası yok. 2.el de de heralde böyle bir kolyalık sağlamaz kimse.Bende biliyorum 1950 pro almayı. ama onu alırken birde 120 ytl ye psu almak lazım. o zman masraf 2 katına çıkacak.o yüzden tercihim 7600 gt den yana. 8600 gt de daha pahallı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat çok iyi. Bazı uygulamalarda 7600ler halen 8600lerden iyi

Yeni sürücülerden sonra böyle birşey yok!
    8600GT 7600GT'yi gömer,yanlış bilgilendirmeyelim.
    Bence bu saatten sonra sıfır 7600GT alınmaz.
    7600Gt de kullandım vaktinde,hemde voltmodlu,750/1700 değerlerinde,yine de tatmin etmedi.

Hocam ben gördüğümü söyledim. Yeni sürücülerle kaç test gördünüz de bu kadar eminsiniz?
    Bahsi geçen yeni sürücüler yokken de popüler sitelerin hiç birinde 7600 8600 ü geçemiyordu. Ama kartlarla ilgili testler çoğalınca gördük ki gerçek bu şekilde değil.

Ne söylediğimize dikkat edelim lütfen. Nette ne yazıyorsa bulup getiriyoruz. Kimseyi yanlış bilgilendirdiğimiz yok.

Nereden emin olduğumu söyleyeyim.Bahsi geçen iki kartı da aylarca kullandım,voltmod ettim en ince ayrıntısına kadar test ettim de konuşuyorum!Overclock bölümünde açtığım konuları okuyabilirsiniz.
    Bende şuan gördüklerimi yazıyorum ve bir kullanıcı yorumu yapıyorum.8600GT,7600GT'den daha hızlı.Güncel sürcüleri yükleyince performans artışı oldu bende.Eminim ki konuşuyorum.Ve ben bu konuyu açan arkadaşın hata ettiğini düşünüyorum.7600Gt sıfır alınmaz bu saatte.
    Eğer bir DX9 kart alınacaksa üst düzey 2.el ekran kartlarına yönelmek daha mantıklı.

Ohooo sen daha benim yazdığımı bile tam okumamışsın ki. Ben 7600 daha hızlı dememişim ki sadece bazı uygulamalarda 8600 ü geçiyor demişim. Hatta çoğu uygulama da çok az fps farkediyor. Bazılarında da açık ara 8600 önde ama müsade edelim de o kadar fark olsun

Arkadaşın aldığı kartla 8600 arasında ciddi fiyat farkı mevcut. Ben de fiyata istinaden yorum yaptım. Giriş seviyesi kartlar zevk için alınmaz. Cebindeki beblağ ona yettiği için giriş seviyesidir. 2. el kartları peşin alırsın taksit yapılmaz. 85 dolarlık taksitle alınacak bir 7600 gt de bence fiyatına göre gayet güzel seçim.

• İşte o bazı uygulamalarda da,yeni sürücülerle,8600GT'nin 7600GT'yi geçtiğine bizzat şahit oldum.Sürücü meselesi.
    Eğer taksit yapmak zorunda ise mecbur sıfır ürünlere yönelmek zorunda elbette.Ben nakit parası olduğunu varsayarak konuştum.
  • quote:

İşte o bazı uygulamalarda da,yeni sürücülerle,8600GT'nin 7600GT'yi geçtiğine bizzat şahit oldum.Sürücü meselesi.
    Eğer taksit yapmak zorunda ise mecbur sıfır ürünlere yönelmek zorunda elbette.Ben nakit parası olduğunu varsayarak konuştum.

En basit konuları bile ciddi polemikler haline getiriyorsunuz. Varsayımlarla değilde mantıkla hareket etsek fena olmaz aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 12 Ağustos 2007; 21:43:03 >
  • 85 dolar fena değil. ben 2 hafta önce gaınward 7600 gt aldım. 70 dolar + kdv. 100 ytl ye geldı bana. şu anki işlemcimle most wanted 1280-1024 full detay bütün ayarlar açık 35-40 kare verıyor. senin alacağın kart benimkinden biraz daha modifiyeli galiba. şu an için 120-130 dolar vermek istemedim 8600 gibi bir karta açıkçası. ilerde daha iyi bir sisteme daha iyi bir kart gider tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbc

85 dolar fena değil. ben 2 hafta önce gaınward 7600 gt aldım. 70 dolar + kdv. 100 ytl ye geldı bana. şu anki işlemcimle most wanted 1280-1024 full detay bütün ayarlar açık 35-40 kare verıyor. senin alacağın kart benimkinden biraz daha modifiyeli galiba. şu an için 120-130 dolar vermek istemedim 8600 gibi bir karta açıkçası. ilerde daha iyi bir sisteme daha iyi bir kart gider tabii.

70$ + kdv ye nerden aldın 7600 gt
  • 8600gt veya 8500gt tercih etsen bence daha mantıklı olur en azından ikinci elde satarken problem yaşamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

8600gt veya 8500gt tercih etsen bence daha mantıklı olur en azından ikinci elde satarken problem yaşamazsın

8500 gt ile su anda kullandığım ekran kartı arasında çok az fark var neden 8500 gt alayımıki
  • izmir tekmar dan aldım. 6 ay vadeli 101 ytl falan.http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=99253&gID=31&menuID=4
    şu an doların bıraz artmasından fark olmuş. ama 72 dolar şu anda. kart bu.http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=108
    yalnız bir şey var sitesinde şu anda ddr 2 olarak görünüyor. ben aldığımda ddr 3 görünüyordu. bendeki ddr 3 lü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbc -- 14 Ağustos 2007; 1:14:01 >
  • quote:

quote:

İşte o bazı uygulamalarda da,yeni sürücülerle,8600GT'nin 7600GT'yi geçtiğine bizzat şahit oldum.Sürücü meselesi.

En basit konuları bile ciddi polemikler haline getiriyorsunuz. Varsayımlarla değilde mantıkla hareket etsek fena olmaz aslında

Dostum,bak,polemik falan ortada yok.Sen dedin ki nereden bukadar emin olup da konuşuyorsun .Ben bu lafını iğneleyici buldum,sanki işkembeden atıyormuşum gibi bir yaklaşımda bulundun.
    Test ettim diyorum iki kartı da halen! varsayımlardan bahsediyor,bana mantık öğretmeye çalışıyorsun.
    Yani kartı alıp test etmiş birinin lafına da güvenmiyorsan bu forumun ne anlamı kaldı bilmiyorum,pes doğrusu...

• quote:

quote:

quote:

Dostum,bak,polemik falan ortada yok.Sen dedin ki nereden bukadar emin olup da konuşuyorsun .Ben bu lafını iğneleyici buldum,sanki işkembeden atıyormuşum gibi bir yaklaşımda bulundun.
    Test ettim diyorum iki kartı da halen! varsayımlardan bahsediyor,bana mantık öğretmeye çalışıyorsun.
    Yani kartı alıp test etmiş birinin lafına da güvenmiyorsan bu forumun ne anlamı kaldı bilmiyorum,pes doğrusu

Polemik ne bilmiyorsun sanırım. Sen benim için bireysel bir yorumsun. Ben onlarca sitede yazan örnekleri veriyorum. Tek bir kişimin yorumu yetiyorsa asıl forumun ne manası var. Belki iyimser davranıyorsun karta sahip olduğun için, ne malum?? Ayrıca ben herhangi bir kötü yorum yapmaz iken bu kart bunu gömer gibi agresif yorumlarda bulunuyorsun. Kartları yarıştırmıyoruz. Toipiğin ana amacının senin yorumlarınla alakası yok. 85 dolara taksitle aınabilecek kart mı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matruşka -- 14 Ağustos 2007; 8:30:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MoKoKo®

quote:

8600gt veya 8500gt tercih etsen bence daha mantıklı olur en azından ikinci elde satarken problem yaşamazsın

8500 gt ile su anda kullandığım ekran kartı arasında çok az fark var neden 8500 gt alayımıki

Overclock ile 7600gt performansına ulaşıyor ayrıca fiyatında uygun ve dx10 destekli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yani kartı alıp test etmiş birinin lafına da güvenmiyorsan bu forumun ne anlamı kaldı bilmiyorum,pes doğrusu

Polemik ne bilmiyorsun sanırım. Sen benim için bireysel bir yorumsun. Ben onlarca sitede yazan örnekleri veriyorum. Tek bir kişimin yorumu yetiyorsa asıl forumun ne manası var. Belki iyimser davranıyorsun karta sahip olduğun için, ne malum?? Ayrıca ben herhangi bir kötü yorum yapmaz iken bu kart bunu gömer gibi agresif yorumlarda bulunuyorsun. Kartları yarıştırmıyoruz. Toipiğin ana amacının senin yorumlarınla alakası yok. 85 dolara taksitle aınabilecek kart mı değil mi? Yani burada duygusallık değil mesele, mantık

Merak etme polemik nedir fazlasıyla biliyorum.Karta iyimser davranmadığımı beni tanıyanlar bilir.Ayda bir ekran kartı değiştirip tes ediyor,çoğuna da voltmod yapıyorum.Ben sadece kendi deneyimlerimi yönelttim.Çünkü 7600Gt de kullandım ve voltmodladım,8600Gt de.Arkadaş mesajın başından taksitten başka seçeneği olmdaığını söylesydi yorum yazmadım bile.Çünkü 130 lira sıfır 7600Gt alacağına 2.elde 150 liraya bile Palit 8600gt tarzı kartlar alabilirdi.KArtları yarıştırmıyoruz demişsin,ya peki ne yapıyoruz?Arkdaş sormuş iyi mi ettim diye,bende hayır dedim.Şu kart daha iyi.Bunun neresi yanlış?
    Halen duygusallıkla suçlamana anlam veremiyorum.Yani iki kartı benchlerle,oyun tesleriyle denemişim,voltmod yapmışım yinede duygusallık yapmışım?
    Mantıklı değilde bu testler ya başka ne...

• quote:

quote:

quote:

Overclock ile 7600gt performansına ulaşıyor ayrıca fiyatında uygun ve dx10 destekli

8600Gt de overclock olabiliyor bu arada,kolaylıka 8600GTS değerlerine çıkılabiliyor.

Neyse arkadaş almış bile,hayrılı oosun diyelim güle güle kullansın.

• quote:

quote:

quote:

Dx10 destekli diye 8500 GT alınmaz. 8500 ve 8600'ler Dx10 grafiklerinde ne kadar çok sürünüyor, siz düşünün. Zaten arkadaş 7600 GT almakla bence en doğrusunu yapmış. Hızaşırtmanın da riskli iş olduğunu ve herkesin yapamayacağını hatırlatırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

quote:

quote:

Dx10 destekli diye 8500 GT alınmaz. 8500 ve 8600'ler Dx10 grafiklerinde ne kadar çok sürünüyor, siz düşünün. Zaten arkadaş 7600 GT almakla bence en doğrusunu yapmış. Hızaşırtmanın da riskli iş olduğunu ve herkesin yapamayacağını hatırlatırım.

Hangi DX10 grafiklerden bahsediyorsunuz?Bence henüz temelden geliştirilmiş bir Dx10 oyun yokken fazla yorum yapmamak lazım,sonuçta Geforce 8 serisi ile unified shader mimarisine geçildi,laf olsun diye olmadı bu geçiş elbette.Getirisi olacaktır.Crysis tarzı oyunlar çıkmaya başlayınca daha net bir tablo oluşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 14 Ağustos 2007; 9:01:53 >

• quote:

Hangi DX10 grafiklerden bahsediyorsunuz?Bence henüz temelden geliştirilmiş bir Dx10 oyun yokken fazla yorum yapmamak lazım,sonuçta Geforce 8 serisi ile unified shader mimarisine geçildi,laf olsun diye olmadı bu geçiş elbette.Getirisi olacaktır.Crysis tarzı oyunlar çıkmaya başlayınca daha net bir tablo oluşacaktır.
    Tabi ki de ama durumun pek değişeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Tabi ki de ama durumun pek değişeceğini sanmıyorum.

Ben sanıyorum,çünkü Dx10 ile ekran kartlarının daha verimli kullanalacğı ve performansın artacağı yonunda makaleler yayınlanmıştı.
  • kart bu gün geldi. XFX markasının resmi sitesinden baktığım bilgilere göre 2 çeşit xfx 7600 gt var.birinin çekirdek hızı 560 mhz diğerinin ise 650 mhz. Benim kartım 650 Mhz olarak geldi
    Kartı bilgisayarıma taktım sürücüyü yükledim. dışarı çıkmak zorunda kaldığım için pek inceleyemedim kartı.
    birazdan eve gidince iyice inceliyecem.
    Fakat bana işlemcimin biraz eksik olduğunu hissettirdi. ( amd sempron 3,2 940p + 2 gb ram 667 mhz )
    test drive unlimitted i gelişi güzel test ettim. 1152*864 high 2 aa ile , tatminkar sayılabilecek bir performans verdi. bazı geçişlerde çok ufak da olsa takılma oluyor :(
  • O kartı voltmod ile çoşturursun.Ben Leadtek 7600GT ekran kartımı 800/1700 hızında çalıştırıyordum
    Mesela TDU'da ortalama 8-9 fps artış yakalayabildim.Tabi iyi bir soğutucu kullanmak şart,yoksa 85 dereceye kadar görür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.