Şimdi Ara

750 bin - 850 bin aralığında otomatik araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

750 bin - 850 bin TL aralığında otomatik, değişensiz en fazla 150 bin km olacak şekilde yılı da en düşük 2011 olursa daha iyi olur, 1-2 sene kullanıp satabileceğim değerini kaybetmeyecek, çok sorun cıkarmayacak araç önerilerinizi bekliyorum şimdiden tesekkur ederim.

• Opel astra K kasalara balabilirsiniz. Bakimlari yapilmis dusuk km'de bir arac sizi uzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabileceğin en iyi araç Hyundai i20 olur. Sorunsuz ve satarken de prim yapar,kolay satarsın.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Su atmosferik, 4 ileri tork konvertörlü, şehir içinde 10 litre yaktığı için herkesin illallah ettiği ve satmakta zorlandığı i20lerden mi bahsediyorsunuz?

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt

Belirtilen fiyat skalasında 6 ileri tork konvertörlü i20 alınabilir. Şehir içinde ne kadar yaktığı, bulunduğun şehire, trafiğe göre değişir. Şirket aracında ben şehir içinde 8 litre üzerine çıkamamıştım. Biraz da kullanıma bağlı. Freni sık kullanan adam her zaman daha fazla yakıt tüketir. Herkesin illallah ettiği ve satmakta zorlandığı kısmına bir şey demiyorum, gülüyorum :)

1.0 turbo 7 ileri çift kavramalı versiyonu da alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 21 Şubat 2025; 9:27:29 >
  • Yüksek model , düşük km ve sorunsuzluk kombinasyonu 2 seçenek aklımgelşiyor.

1 - Egea 1.6 E-torq

2- 2020-2021 model Clio 1.0 cvt Touch paket

Kullanım seneryolarına göre iki araba da makul..

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Satmakta zorlanılan i20 henüz görmedim.
    O berbat şanzıman güçsüz motora rağmen. Piyasası oldukça yüksek
    6 ileri yeni kasa bulunabilir bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Şubat 2025; 9:53:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Çünkü bu fiyatlara en sorunsuz motor vs şansıman var, tabiki millet de i20 alir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2012-2013 golf veya 2016-2017 polo önerir miydiniz ? yani 10 yıllık alman arabası mı yoksa egea mı ? Sonuçta bunlar da satar her türlü

• 308 1.6 / 1.5 dizel'de seçenekler arasında olabilir.

• Astra k bulmaya çalışırdım

• Focus 3 - 3.5 bakardım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • i30 net.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.