750 bin - 850 bin aralığında otomatik araç önerisi

-
-
Opel astra K kasalara balabilirsiniz. Bakimlari yapilmis dusuk km'de bir arac sizi uzmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alabileceğin en iyi araç Hyundai i20 olur. Sorunsuz ve satarken de prim yapar,kolay satarsın.
Su atmosferik, 4 ileri tork konvertörlü, şehir içinde 10 litre yaktığı için herkesin illallah ettiği ve satmakta zorlandığı i20lerden mi bahsediyorsunuz?
-
Belirtilen fiyat skalasında 6 ileri tork konvertörlü i20 alınabilir. Şehir içinde ne kadar yaktığı, bulunduğun şehire, trafiğe göre değişir. Şirket aracında ben şehir içinde 8 litre üzerine çıkamamıştım. Biraz da kullanıma bağlı. Freni sık kullanan adam her zaman daha fazla yakıt tüketir. Herkesin illallah ettiği ve satmakta zorlandığı kısmına bir şey demiyorum, gülüyorum :)
1.0 turbo 7 ileri çift kavramalı versiyonu da alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 21 Şubat 2025; 9:27:29 > -
Yüksek model , düşük km ve sorunsuzluk kombinasyonu 2 seçenek aklımgelşiyor.
1 - Egea 1.6 E-torq
2- 2020-2021 model Clio 1.0 cvt Touch paket
Kullanım seneryolarına göre iki araba da makul..
-
Satmakta zorlanılan i20 henüz görmedim.
O berbat şanzıman güçsüz motora rağmen. Piyasası oldukça yüksek
6 ileri yeni kasa bulunabilir bu fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Şubat 2025; 9:53:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çünkü bu fiyatlara en sorunsuz motor vs şansıman var, tabiki millet de i20 alir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2012-2013 golf veya 2016-2017 polo önerir miydiniz ? yani 10 yıllık alman arabası mı yoksa egea mı ? Sonuçta bunlar da satar her türlü
-
308 1.6 / 1.5 dizel'de seçenekler arasında olabilir.
-
Astra k bulmaya çalışırdım
Focus 3 - 3.5 bakardım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
i30 net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Su atmosferik, 4 ileri tork konvertörlü, şehir içinde 10 litre yaktığı için herkesin illallah ettiği ve satmakta zorlandığı i20lerden mi bahsediyorsunuz? |
Satmakta zorlanılan i20 henüz görmedim.
O berbat şanzıman güçsüz motora rağmen. Piyasası oldukça yüksek ![]() 6 ileri yeni kasa bulunabilir bu fiyata |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X