Şimdi Ara

70.000 km de DSG Jetta Alınmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıfır C Dizel otomatik fiyatları aldı başını gitti.2.elede bakmaya başladım.

Sizce gerçekten 2.el DSG nin riski çok büyükmü yoksa abartılıyor mu?Siz olsanız alır mıydınız?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-beray-dan-2014-jetta-1.6-tdi-highline-dsg-beyaz-472097114/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• O iş hiç belli olmaz. Ne zaman patlayacağını Allah bilir ama eninde sonunda patlayacak. Ki 2.el risk çok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG nin nâmını herkes biliyor.Ben risk almazdım.

• Riskli. Nasil kullandigini bilemezsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı model comfottlıne kullanıyorum, 1.6 tdi dsg .su an 153800 kmde.114000 de mekatronık arızası verdı .garantiden degısım yapıldı.

2014 meganedan civicten fluence ve çok daha. İyi bir araç.(focus a göre + - leri var)

konfor anlamında tatmin eder, dsg bence çoğu çoğu kavramadan daha başarılı bu konuda.

Ancak ben olsam almazdım, çünkü bu kasa 2011 den Beri var ve yıl sonunda degısecek.

• 9

DSG nin temsili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç içinize sindiyse alın forumdakilere bakarsanız ya kuzeninin ya halasının dsğ leri patlatmıştır biride çıkıp demez benim araba arıza yaptı şu kadar masraf çıkarttı alın buda faturası... Yakın aarkadaşımda toureg var aracı 140 binde aldı şu an 360 binde deli gibi gezer verilcek insanada verir kıskanmaz aracını daha sanzıman arazısı vermedi lafa değil icraata bakın

Not. ; bu araç alınmaz 2 parça değişen 8000 hasar kaydı 4 yaşında araç yüksek fiyat ve galeriden oluşu başka ilanlara bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 27 Eylül 2017; 11:51:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis bakimliysa alinabilir. Birde DSG kullanimi da cok önemlidir. Duzgun kullanmayan biriyse sikinti çıkar.

• Kimi alınır kimi risk diyor.Kararsızım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

Araç içinize sindiyse alın forumdakilere bakarsanız ya kuzeninin ya halasının dsğ leri patlatmıştır biride çıkıp demez benim araba arıza yaptı şu kadar masraf çıkarttı alın buda faturası... Yakın aarkadaşımda toureg var aracı 140 binde aldı şu an 360 binde deli gibi gezer verilcek insanada verir kıskanmaz aracını daha sanzıman arazısı vermedi lafa değil icraata bakın

Not. ; bu araç alınmaz 2 parça değişen 8000 hasar kaydı 4 yaşında araç yüksek fiyat ve galeriden oluşu başka ilanlara bakın

Touaregdeki islak tip, jetta ve diger cogu binekteki kuri tip.ariza veren kuru tip.

O bakimdan babamin a8inde ki dsg ariza vermedi polo dsg de vermez demek dogru degil. Her dsg ayni sisteme sahip degil yani.

Hayirli gunler.

• cnyttt kullanıcısına yanıt
    Kuzeninin bilmem nesi diyip de benim arkadaşımın arabası arıza yapmadı demek güzel bir çelişki, tebrikler.

Hala dsg savunucusu arkadaşlar olması garip, kronik sıkıntılı Şanzımanları işte, denk gelir yada gelmez şans işi. Faturalı konular da mevcut aratıp bulun.

• 2015 ve üzeri 1.5 Focus al hocam
  • Hocam ben bir de trenline aldım dört ay önce. Ona rağmen memnunum, tamamen servis bakımlıydı, dsg sorun çıkarır mı bilemem umarım çıkartmaz.

Kendi sınıfında en alınası araçtır bana göre, bu gönderdiğiniz araçta hasar kaydı biraz fazla buna girmeyin derim biraz daha araştırıp daha temizini bulursanız kaçırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürwilly -- 27 Eylül 2017; 13:0:26 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ben birşeyi savunmuyorum hiçbir markayı modelide kötülemem insanlar ne şartlarda araç sahibi oluyor kendimden biliyorum.

Sadece abartma olduğunu söylüyorum piyasada en çok tercih edilen otomatik dsg haliyle arıza elbete vardır az satılanda az çok satılanda çok arıza sayısı olur

Biri çıkar derki benim 5 yaşında jettam otomatik arızası verdi şu kadar masraf ettim o zaman ettiği masrafın fiyatı üzerinden değerlendirme yaparız

Adam 10-15 bin fark verip dsğ tercih ediyorsa 5-10 sene içinde 1.5 -2 bin masraf etmişse bu kabul edilebilir

Ama yok 10-15 bin masraf etmiş servis arkasında durmamış ise kabul edilemez

Benim demek istediğim bu hocam

Aklıma gelmişken geçen burda bi arkadaş konu açmıştı 2 yaşında fiesta sanzıman arızası vermiş 8 bin masraf çıkmış şimdi biz fordun sanzımanları sorunlu diyebilirmiyiz

Ben manuel tercih ettim çünkü param buna yetti bütçem müsait olsaydı ilk tercihim dsg olurdu

Evet risk varmı var hayatta her şeyde her konuda risk va

• iddaayımı tutturdun ne iş

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

Ben birşeyi savunmuyorum hiçbir markayı modelide kötülemem insanlar ne şartlarda araç sahibi oluyor kendimden biliyorum.

Sadece abartma olduğunu söylüyorum piyasada en çok tercih edilen otomatik dsg haliyle arıza elbete vardır az satılanda az çok satılanda çok arıza sayısı olur

Biri çıkar derki benim 5 yaşında jettam otomatik arızası verdi şu kadar masraf ettim o zaman ettiği masrafın fiyatı üzerinden değerlendirme yaparız

Adam 10-15 bin fark verip dsğ tercih ediyorsa 5-10 sene içinde 1.5 -2 bin masraf etmişse bu kabul edilebilir

Ama yok 10-15 bin masraf etmiş servis arkasında durmamış ise kabul edilemez

Benim demek istediğim bu hocam

Aklıma gelmişken geçen burda bi arkadaş konu açmıştı 2 yaşında fiesta sanzıman arızası vermiş 8 bin masraf çıkmış şimdi biz fordun sanzımanları sorunlu diyebilirmiyiz

Ben manuel tercih ettim çünkü param buna yetti bütçem müsait olsaydı ilk tercihim dsg olurdu

Evet risk varmı var hayatta her şeyde her konuda risk va

Araç fanatiği değilim ,
    Matematik aşığıyım :)
    DSG sorun oranı yüksek bir şanzımandır.

• "Piyada en çok tercih edilen şanzıman dsg dolayısıyla arıza çok oluyor" tamamen safsata. Hadi çok tutuluyor arıza çok diğer şanzımanlarda neden sıkıtı yok mesela bi toyota nın cvt si hiç mi sorun yapmaz.

Dsg yapı gereği narindir arıza potansiyeli hep vardır. Aksini idda etmek saçmalıktır.

Ben 0km bile almam siz 70binde araç almayı düşünüyorsunuz. Tercih sizin.

• garanti uzatma yapışlarsa sizde uzatabilirsiniz satıcıyla bir görüşün önce
  • arkadaş bu forumda millet dsg yi nasıl alıyo biliyo musun?
    2 yıl fazla garanti yaptırıyor
    ondan sonra da garanti bitmeye yakın birine itelerim diye açık açık yazıyo
    bunun adı "dsg korkusu" ve yapılan eylemin adı da "sahtekarlık"
  • 85 bin liraya gidip ilanda ki arabayı almak için akıldan sıkıntılı olmak gerekir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.