Şimdi Ara

70.000 km de DSG Jetta Alınmaz mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperdgal

Aynı model comfottlıne kullanıyorum, 1.6 tdi dsg .su an 153800 kmde.114000 de mekatronık arızası verdı .garantiden degısım yapıldı.

2014 meganedan civicten fluence ve çok daha. İyi bir araç.(focus a göre + - leri var)

konfor anlamında tatmin eder, dsg bence çoğu çoğu kavramadan daha başarılı bu konuda.

Ancak ben olsam almazdım, çünkü bu kasa 2011 den Beri var ve yıl sonunda degısecek.

Hocam sizin araç hangi şirketten kiralık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin tıpası yemediği için satıyor zaten. bende patlamadı alan ne bok yerse yesi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus00

quote:

Aynı model comfottlıne kullanıyorum, 1.6 tdi dsg .su an 153800 kmde.114000 de mekatronık arızası verdı .garantiden degısım yapıldı.

2014 meganedan civicten fluence ve çok daha. İyi bir araç.(focus a göre + - leri var)

konfor anlamında tatmin eder, dsg bence çoğu çoğu kavramadan daha başarılı bu konuda.

Ancak ben olsam almazdım, çünkü bu kasa 2011 den Beri var ve yıl sonunda degısecek.

Central hocam

• yagli dsg degilse degil 70.000 7.000 de olsa alma.esimin golfu 9.000 km de balata bitirdi kavrama degisecek.

dsg nin sorunu tasarruf yapacagim diye yuksek vitesle gitmesi.2 ile kalkiyor. 60 km hizda 6. vitese atiyor. benzinli araba 1000 devir ile gitmez. otomatik modda 10 litre yakiyor.ben kullanirken manuele alip 3.000 devirde vites degistiriyorum 7 litre yakiyor.

yazilimi cok gerizekali.vites yukseltip veriyo gazi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Central hocam

Anladım hocam.Bizde de 2 ayrı araç var farklı şirketlerden kiralık.Leaseplan ve Ortaköy.Memnun musunuz diye soracaktım?

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kimi alınır kimi risk diyor.Kararsızım.

Bende geçenlerde buna benzer konu açmıştım hocam dsg nedir ne değildir diye. Baya da dsg konusu okudum. Yağlı tip kuru tip falan ve sonunda Vazgeçtim vag grubu araç bakmaktan. Şöyleki; çift kavramalı otomatikler çoğu kişininde dediği gibi tam otomatiklere göre daha nazlı oldukları ve arızaya gebe oldukları bilniyor artık. Dsg de ise bu arıza gerçekten masraflı oluyor. Bir nevi gülü seven dikenine katlanır gibi birşey.

Aklınıza yatarsa neden alınmasın ama ben yukarıda da dediğim gibi vazgeçtim. Şimdi eat6 lı ikinci el 508 bakıyorum. Piyasası çok yok belki ama uzun yıllar binmeyi hedefliyorum. Sizede tavsiyede bulunmuş olayım. İnsignia da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Kimi alınır kimi risk diyor.Kararsızım.

Bende geçenlerde buna benzer konu açmıştım hocam dsg nedir ne değildir diye. Baya da dsg konusu okudum. Yağlı tip kuru tip falan ve sonunda Vazgeçtim vag grubu araç bakmaktan. Şöyleki; çift kavramalı otomatikler çoğu kişininde dediği gibi tam otomatiklere göre daha nazlı oldukları ve arızaya gebe oldukları bilniyor artık. Dsg de ise bu arıza gerçekten masraflı oluyor. Bir nevi gülü seven dikenine katlanır gibi birşey.

Aklınıza yatarsa neden alınmasın ama ben yukarıda da dediğim gibi vazgeçtim. Şimdi eat6 lı ikinci el 508 bakıyorum. Piyasası çok yok belki ama uzun yıllar binmeyi hedefliyorum. Sizede tavsiyede bulunmuş olayım. İnsignia da olabilir.

Vazgeçtim hocam bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Jetta sevdigim bir arac; ancak VW'de DSG alinmaz. Sifir da olsa almam ben. Manuel kullanirim diyorsaniz manuel alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model 80 bin km sınırına dayanmış dsgli jetta, alan adamı yaptığı hatayı düşündüre düşündüre filozof, dsg şanzımanlı eline aldığında ise küfürbaz yapar. Bu haliyle aracı sattığında ise sihirbaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı ve fiyatı yeni gördüm

• 70 bin km km'deki DSG li araç pimi çekilmiş el bombası gibidir. Hem 85 bin verip hem de patlamak gerçekten çok fantazik.. 2014 model 2 parça değişen 8 bin hasar kaydı var bu neyin nesi? hiç düşündünüz mü?

İlandaki aracın vitesinin sağlam olması imkansız.. Bakın çok net söylüyorum.. ortalama 45 bin ömrü var yada yok 2. bakıma gelmeden genelde aşınırlar. %90 kavraması bitmiştir.
    Şanzumanı indirecekler aa mekatroniğinde değişmesi gerek dedikleri zaman mucuk :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Central hocam

Anladım hocam.Bizde de 2 ayrı araç var farklı şirketlerden kiralık.Leaseplan ve Ortaköy.Memnun musunuz diye soracaktım?

Çok memnunum hocam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.