Şimdi Ara

7 YILLIK YÜKSEK TANSİYONUMDAN KURTULDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SABIRLI DEĞİLİM İLAÇLARLA MİDEMİ ÇÜRÜTMEYE RAZIYIM DİYENLER OKUMAK İÇİN ZAMAN HARCAMASINLAR.

    Yüksek Tansiyonun Çörek Otu Yağıyla Tedavisi
    1. Tedavinizde kaliteli ve sızma çörek otu yağı kullanın. (Aktarlardan satın alabilirsiniz.)
    2. Yüksek tansiyonun tedavisi için 1 tatlı kaşığı çörek otu yağını sabah-akşam aç karna için. Eğer yağ ağır gelirse, yoğurt ya da meyve suyuyla beraber içebilirsiniz.
    3. Çörek otu yağı, böbreklerden süzülürken bazı yararlı mineralleri de beraberinde vücuttan uzaklaştırır. Eksilen bu minerallerin tekrar yerine konulabilmesi için çörek otu yağını 10 gün içip 5 gün ara verin ve 5 ay boyunca böyle devam edin.
    4. Tansiyon ilacınız varsa bırakmayın ve kullanmaya devam edin. Tansiyon ilacınızın fazla gelmeye başladığını anladığınızda tamamen bırakabilirsiniz.

    Hızlı bir iyileşme beklemeyin. İlk bir kaç ay fazla bir iyileşme olmayabilir. Sonrasında tansiyon yükselmeleri arasındaki süre artar. Yani 2 haftada bir artarken 3 haftaya, 3 haftada bir artarken 4 haftaya çıkar.
    Asıl iyileşme çörek otu yağını bıraktıktan sonra olur. Tedavi süresince sabırlı olun. Unutmayın ki tansiyon, yıllar içinde sinsice gelişen bir rahatsızlıktır. Bu yüzden iyileşmeniz de biraz uzun olacaktır.
    Ben bu kürü uygulayarak yüksek tansiyon rahatsızlığımdan büyük ölçüde kurtuldum. Eskiden 2 haftada bir tansiyonum yükselirdi ve 2-3 gün sürerdi. Tansiyonumu ölçtüğümde genelde küçük tansiyon 10, büyük tansiyonum da 16-17 çıkardı.
    Şimdi ise her gün tuzlu çekirdeğimi yiyorum ve yeme içme kaynaklı bir tansiyon yükselişi yaşamıyorum.
    Ancak 2-3 ayda bir stres kaynaklı yükselmeler yine de oluyor. Ben henüz yapmadım ama her yıl 1-2 ay bu kür tekrarlanırsa stres kaynaklı bu yükseliş de yaşanmaz diye düşünüyorum. Ayrıca rafine tuzu bırakıp kaya tuzu kullanmaya başladık.

    Not: Nisan 2018 'de 1 aylık bir kür daha uyguladım ve 8 aydır tansiyonumda herhangi bir yükselme olmadı. Sanırım tam iyileşme oldu. Şiddetle tavsiye ederim. Ama kesinlikle aktardan alacağınız kaliteli ve sızma çörek otu yağıyla kürünüzü yapın.

    Dükkan önlerine konulan ve hemen sıkılarak verilen çörek otu yağları ısıya maruz kaldıkları için tedavide istenilen sonucu vermiyorlar.

    Diyabet (Şeker hastalığı), vücut dengelerini bozan bir hastalık olduğu için şeker hastalarının bu kürü yılda bir kez sadece 1 ay sürecek şekilde tekrarlamaları gerekebilir.
    .
    .

    AYRINTI İÇİN BLOG SİTEM: https://top25sarikantaron.blogspot.com/p/yuksek-tansiyon-damarnicindeki-kann.html







  • Tansiyonda ilaca pek gerek yok.tuzlu-tatlı-yaglı kırmızı et agır yemek vs yemedin mi tansiyon biter.ama tabi cok yuksekse ilac bimudet gerekebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ufak bir stres, sıkıntı yetiyor tansiyonun yükselmesine maalesef.
  • güzel yazı olmuş paylaştım bi yakına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.