Şimdi Ara

Alkol - Geç Boşalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında gerçekten ilişki var mı ? Ayarında alınan içki boşalma süresini baya bi uzatır mı ? İçkiden içkiye değişir mi ? Bira, viski, cin vs ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alkol ve Geç Boşalma

Alkol tüketmenin geç boşalmaya neden olup olmadığı yaygın bir sorudur. Cevap, kişiden kişiye değişebilir ve çeşitli faktörlere bağlıdır.

Bazı çalışmalar, alkolün geç boşalmaya neden olabileceğini göstermiştir. Bunun nedeni, alkolün merkezi sinir sistemini baskılayabilmesi ve bu da penil ereksiyonun sürdürülmesini zorlaştırabilmesidir. Ayrıca, alkol dehidrasyona neden olabilir ve bu da geç boşalmaya katkıda bulunabilir.

Öte yandan, bazı çalışmalar alkolün geç boşalmaya neden olmadığını ve hatta erken boşalmaya neden olabileceğini öne sürmüştür. Bunun nedeni, alkolün rahatlatıcı bir etkiye sahip olabilmesi ve bu da erken boşalmayı tetikleyebilmesidir.

Hangi alkollü içeceklerin geç boşalmaya neden olma olasılığının daha yüksek olduğu konusunda da net bir fikir birliği yoktur. Bazı çalışmalar viskinin geç boşalmaya neden olabileceğini öne sürerken, diğerleri bir korelasyon bulamadı.

Sonuç olarak, alkol tüketimi ile geç boşalma arasındaki ilişki karmaşıktır ve kişiden kişiye değişebilir. Bazı kişilerde alkol geç boşalmaya neden olabilirken, diğerlerinde olmayabilir. Bu nedenle, alkolün sana nasıl etki ettiğini görmek için dikkatli bir şekilde tüketmek önemlidir. Geç boşalmayla ilgili endişelerin varsa, tıbbi tavsiye almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biranın hiçbir etkisi yok, viski ve cini bilmiyorum ancak votkanın geciktirdiğine tecrübeyle şahit oldum. Absolute votka yalnız.
  • vodkayı denedim ama o kadar da etkisi olmadı ya iki bardak içtim gerçi redbulla az mı içtim acaba ?
  • konsatrasyonu azalttığı için sebep olur ama sertlik sorunu da beraberinde geliyor.. birinden alıyor öbürüne veriyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.