Şimdi Ara

2 GÜNDE 4 KİLO ALMIŞIM (DOĞAL YÖNTEM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanında konu acmıstım spora baslıcam nasıl beslenmem lazım diye hatırlarsınız belki.
    anca bu pazartesi baslayabildim. baslamadan önce günlerdir 65 kilodaydım. 2 gün saglam beslendim ve sporumu yaptım kilom artmamıstır dedim ama yinede bi bakayım dedim belki bi kilo falan almısımdır diye.
    tartıya bi cıktım 69 olmusum. inanamadım basta ayarlarıyla falan ugrastım tekrar tartıldım yine 69. sonra kardesimi falan tarttım onun kilosunda degişme yoktu yani demekki cidden kilo almısım. 75 den sonra bu kadar hızlı artıs olcagını sanmıyorum ama durmadan devam edicem. zaten bu işi bırakırsam aldıgım kiloları geri veririm.

yediklerim cok basit şeylerdi dileyen olursa paylasırım.

edit:
    boy: 1,86 kilo: 65 di 69 oldu ama dalgalanmalar olucaktır eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Temmuz 2011; 23:39:06 >

• Tuvalete gir ve tartıl sonucu göreceksin arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Tuvalete gir ve tartıl sonucu göreceksin arkadaş

günde 2-3 kere gidiyorum zaten metabolizma bu kadar hızlı oldugu icin zayıfım..
  • 2 günde 4 kilo ilginç hadi anlat bakalım
  • su su su su su
  • 2 günde çok zor :/
  • 2 günde 4 kilo ağırlığında bişey yemiyorum ben ne yedin kanka sen öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kroto

2 günde çok zor :/

bende inanamadım zaten.

sabahları kahvaltıda 2 yumurta beyazı 3kibrit kutusu büyüklügünde az yaglı peynir domates salatalik zeytin biberi beyaz ekmekle yedim. cay falan icmedim. üstüne 300ml kadar yagsız süt içtim o kadar.

öglen bir 300 lük süt daha ictim. yanında bisküvi yedim

antrenman saatinden önce bolca meyve yedim bi saat kadar calıstım üstüne tavuklu pilav yedim.

aksam tekrar meyve ve yatarkene 400ml yagsız süt yine.

bugunde aynılarını yedim ama tavuklu pilav yerine ton balıklı makarna ve az bişey de sarma yedim

yediklerimi toplasan 4 kilo etmez belki ama 4 kilo aldık işte

• Spor yaparken bu yediklerinle 2 günde 4 kilo alman imkansız bence bir hata olmalı
  • kıyafetlerin agırlıgı aynı sayılır, tartı saglam. daha ne hata olabilirki ama akıl almıyor haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Temmuz 2011; 21:31:47 >
  • arkadasım peki ortalama kaç gündür mıçmıyorsun?
  • mesajim bulunsun
  • Deniyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

arkadasım peki ortalama kaç gündür mıçmıyorsun?

ortalama günde 2 kere full mıcarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Bende nerdeyse günde 2 kere mıçıyorum ilk önce bunun çözüm yolunu bulmamız lazım bu kadar mıçmak hayra alamet degil
  • Dostum neler yedin?
  • quote:

quote:

bende inanamadım zaten.

sabahları kahvaltıda 2 yumurta beyazı 3kibrit kutusu büyüklügünde az yaglı peynir domates salatalik zeytin biberi beyaz ekmekle yedim. cay falan icmedim. üstüne 300ml kadar yagsız süt içtim o kadar.

antrenman saatinden önce bolca meyve yedim bi saat kadar calıstım üstüne tavuklu pilav yedim.

bugunde aynılarını yedim ama tavuklu pilav yerine ton balıklı makarna ve az bişey de sarma yedim

Bu yediğin menü kilo verme ağırlıklı beslenme daha çok.Bununla hemde spor yaparak nasıl 4 kilo aldın inanılır gibi deil ama vücut çok değişkenlik gösterir.Yarın bir bakmışssın 4 kilo vermişsin.Daha sağlıklı sonuç alabilmek için en az 2 haftada bir tartılmak gerek...

• tatilden döndüğümde 75tim 2 gün sonra 80 oldum şimdi 79 um sık sık yemek yiyip bilgisayarda kalınca öyle oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

quote:

quote:

Bende nerdeyse günde 2 kere mıçıyorum ilk önce bunun çözüm yolunu bulmamız lazım bu kadar mıçmak hayra alamet degil

aynen bazen adamı zor durumda bırakabiliyor

üstte bir arkadas demiş zayıflama diyeti diye dogru aslında cünkü neticiye bakılınca hiçbişey yenmicekmiş gibi bi liste var. ben böyle bi devam edeyim. 1 ay sonraki kilom daha saglıklı bir sonuc olur.

• quote:

quote:

bende inanamadım zaten.

bunları ben yesem aile beni yememe hastalığına yakalandı diye doktora götürür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.