Öncelikle şunu söyleyeyim 4 ayda 40 kiloya yakın bir kütleyi atabileceğimi zannetmiyordum vücudumdan. 4 ay önce diyete başladım. İlk başta 140 kiloydum. Şu an 102,5 civarıyım. Ama en önemli problemim vücudumda başta kırmızı olan ama şu an beyazlamış ve çok kötü duran çatlaklar. Bu çatlaklar için bir krem veya herhangi birşey tavsiye edecek olan birisi var mı acaba?
Valla çatlak kremi yok varsada inanma fayda etmez. . . Plates yap vücudun sıkılaşsın çatlakların enleride daralır yarılmış gibi duruyor ya şu an onlar incelir işte Sıkılaştırıcı kremler kullan eskisi gibi olmuycak ama idare eder bu kadar kiloyu vermişsin ya çatlaktan daha önemli bence
Yaptığının yanlış olduğunu bilmelisin 4 ayda 40 kilo çok fazla, çatlaklara gelince bilgiğim bişey yok
süper kilo vermişsin bravo. çatlaklar deri yırtılması. onların kalıcı çözümü yok ama sporla filan zamanla biraz toparlanabilirler..
Çok aşırı kilo vermişsin hayatta herşey kilo değildir çok zararlı birşey bu şekilde kilo vermek..
Çatlaklar için özel spor programları var büyük ölçüde çare görür
bana yaptıgın diyet programını pmile atabilirmisin merak ettim ayrıca hernekadarda güzel olsa risk birşey
quote:
Orjinalden alıntı: korsan_eko
Merhaba Arkadaşlar.
Öncelikle şunu söyleyeyim 4 ayda 40 kiloya yakın bir kütleyi atabileceğimi zannetmiyordum vücudumdan. 4 ay önce diyete başladım. İlk başta 140 kiloydum. Şu an 102,5 civarıyım. Ama en önemli problemim vücudumda başta kırmızı olan ama şu an beyazlamış ve çok kötü duran çatlaklar. Bu çatlaklar için bir krem veya herhangi birşey tavsiye edecek olan birisi var mı acaba?
Arkadaşım nasıl verdin? Neler yaptın? Günlük yemek listen nedir? Yardımcı olursan sevinirim.
Valla doğru söylüyorsunuz aslında. Çok da doğru birşey olmadığının farkındayım ama kendime engel olamıyorum. Benimki insanın yemek yemeyi frenleyememesi gibi. Az yemeyi frenleyemiyorum Aslında düzenli besleniyorum. Metabolizma hızım çok iyi durumda olduğu için sanırsam bu kadar çabuk oluyor. Eski yağ oranım %40'tı şimdi %22 falan. İnsan bir hoş oluyor Valla krem kullan dedi çoğu kişi ama bilmiyorum. Kremlerle geçmez dediniz kötü oldum şimdi
Arkadaşlar bu konuda sohbet etmek, yardık almak isteyen olursa msn'imi pmleyebilirim. İnsanın birbirine destek olması lazım
Krem mi.... Kimyasal peeling kullan deriyi soyar yeni deri çıkar. 90ytl ye bulursun.
quote:
Arkadaşlar bu konuda sohbet etmek, yardık almak isteyen olursa msn'imi pmleyebilirim. İnsanın birbirine destek olması lazım
niye msn istiyorsun ki hocam sende mi herbalife saticisisin yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: Turşu Paşa
quote:
Olsaydım hiç olmazsa biraz para kırardık. Yok yok değilim allaha şükür
nasıl yaptın neler yedin biraz yazda merakdan çatlamayalım
quote:
quote:
quote:
Yoksa hörbılif ile mi zayifladin
Önce Programını yaz buraya.Merak edenler Okusun baksın. Çatlak için Yapılcak birşey yok. Kapatıcı krem alırsın.Bir Yere gideceğin zaman sürersin.Henüz Tamamen geçirecek bir şey keşfedilmedi.Keşfedilse Kadınlar hamilelikten sonra göbeklerindeki çatlaklar için kullanırlardı.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yoksa hörbılif ile mi zayifladin
korsan_eko all in one zayıflama zımbırtısını benim hesabıma 120 ytl yatırdıktan sonra adresinize gönderebilirim.
Forumlardaki bu tip cinlere dikkat arkadaşlar
Valla sabah normal kahvaltı. Normal derken şöyle:
1 yumurta, gerektiği kadar yağsız beyaz peynir (gerektiği kadar derken siz bile bilebilirsiniz nerede durmanız gerektiğini. kibrit kutusu falan palavra.), 1 dilim kepek ekmeği, 1 bardak süt. Bunun gibi...
Ara öğünde 1 elma yenebilir mesela.
Öğleyin biraz protein alabilirsiniz. 1 tavuk göğsü (aklınız tatlıya gitmesin), yoğut, salata, sebze çorbası...
İkindide 1 paket alan diyet bisküvi yada yine 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.
Akşam öğlenki gibi olabilir. İşin aslı proteini çok tutup yağı düşürmek ve bunun yanında da karbonhidrat almak. Zaten metabolizmanız düzene girdiği zaman ne yeseniz çıkıyor malum yerden
Çok harikasın eko tebrik ederim seni, bende 6 ayda 75 kilo verdim fakat çatlaklar ve sarkmalar için kremle ilgili kesin bir çözüm yok, bol bol yüzme ve fitness tavsiye ederim.
estetik ameliyat
quote:
Orjinalden alıntı: sjsero
Çok harikasın eko tebrik ederim seni, bende 6 ayda 75 kilo verdim fakat çatlaklar ve sarkmalar için kremle ilgili kesin bir çözüm yok, bol bol yüzme ve fitness tavsiye ederim.
O senin harikalığın sjsero Hocam sen nasıl çare buldun bu çatlaklara falan? Geçtimi seninkiler?
Nasıl verdiniz arkadaşlar bu kadar ksıa zamanda bu kadar çok kiloyu,