Ben 9-11 saat uyuyorum. bu süre çokmuş biyoloji hocam dedi.
Vücut 3er saatlik periyotlar ile uyuyor dedi. sen 12-6 veya 1-7 arası uyu yeterli olur dinç olursun diyo. böyl bi şey olabilir mi ya ben 9saat uyudum mu daha dinç oluyorum. geçen sene lise son idim o zaman 12-6 arası uyuyordum. akşam üzeri uykum geliyordu. bir türlü alışamamıştım ama bu sene rahatım 9saat uyuyorum ama 6saat uyumalıymışım.
doğru mesela 6-7 saat uyu kalk 5-10 dakika sonra dinçsndir ama kalkmayıp da 1-2 saat uyudunmu bir türlü doyamazsın uykuya
Sadece aptallar 8 saat uyur mu ne öyle bi kitap vardı onu oku.
5 saat uyuyorum yetmiyor ama alıştım
vucudu alıstırırsan 5 saat yeter
5-7 saat arası yeterliymiş. Sabah uyandığında akıp giden hayatını falan düşün direk uykun kaçıyo. Böyle zamanın çok az kalmış sanki bugün son günün gibi mesela.
bende haftanın 4 günü 5 saat uykuyla okula gidiyorum hafta sonuda hayvan gibi uyurum
geçende 6saat uyumam gerekti sabah gözlerimi açamıyorm parmaklarımla göz kapaklarını açıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: netell
doğru mesela 6-7 saat uyu kalk 5-10 dakika sonra dinçsndir ama kalkmayıp da 1-2 saat uyudunmu bir türlü doyamazsın uykuya
"sadece aptallar 8 saat uyur " adlı kitabı öneririm
4 saat bile yetiyor ohoo
Yetişkinlerde standart 7 dir
19yaşındak. büyüme dönemi bitmiş olsa neyse tamam kabul ederim.
anladık öyle bi kitap varmış ben de 8 saat uyuyorum demiyorum 9-11 arası uyuyorum
Boş zaman buldunmu uyucaksın arkadaş 4saat yeterli diye 4saat uyuyucak halimiz yok
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak
"sadece aptallar 8 saat uyur " adlı kitabı öneririm
Bu düşünceyi savunanların çoğu uykudan kıstığı vakti face twitter'da geçiriyor. Görende kalan zamanda atomaltı parçacıkları konuştuğunu sanacak.
5 saat yeterli oluyor benim için.
uyurum arkadas firsatlari kacirmam
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
Mesajim bulunsun az uyuyinca asla ders çalışamıyorum bende
aynı durum bende de geçerli. 6saat ile en fazla 200-250 oluyor.
10saat uyku ile 450soru bile çözüyorum.
gelip de yok 600 soru yok 700 soru diyenler tübitak sizi kabul eder oraya. 450 soru* 1,5dk = 600dk = 10saat(kaliteli soru olcak öyle ali ata bak, 2+2=4 gibi sorular değil ki öyle kaynaklarım olmaz zaten)
10(ders)+10(uyku)+4(yeme, içme dinleme, mıçma,...) =24
quote:
Orijinalden alıntı: Only Gamer
quote:
Orijinalden alıntı: NoobDotacı
Mesajim bulunsun az uyuyinca asla ders çalışamıyorum bende
aynı durum bende de geçerli. 6saat ile en fazla 200-250 oluyor.
10saat uyku ile 450soru bile çözüyorum.
gelip de yok 600 soru yok 700 soru diyenler tübitak sizi kabul eder oraya. 450 soru* 1,5dk = 600dk = 10saat(kaliteli soru olcak öyle ali ata bak, 2+2=4 gibi sorular değil ki öyle kaynaklarım olmaz zaten)
10(ders)+10(uyku)+4(yeme, içme dinleme, mıçma,...) =24
günlük 10 saat dersmi çalışıyon lan sen
ayda bir belki ama genelde 3-4saat
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast günlük 10 saat dersmi çalışıyon lan sen
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
12 saat en ideali bence, geriye de 12 kalıyo işte..