Şimdi Ara

6saat uyku yeter mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spor yaptığım zamanlarda 3 saat yetiyordu.
  • Baykuşlar uyumaz.
  • 8 saatten aşağısı kesmez, 4 saat uyuyup bütün gün ruh gibi yaşayacağıma az ama öz yaşarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

bende haftanın 4 günü 5 saat uykuyla okula gidiyorum hafta sonuda hayvan gibi uyurum

Aynen. Yalnız çok uyursam bütün gün uykum olur, mayışık mayışık gezerim. Hele haftaiçi çok uyuyup okula gidersem başım ağrır, derslerde uykum gelir falan. Az uyuyunca öyle olmuyor ama o zaman da sabah çok zor kalkıyorum
  • eğer az uyuyup erkenden kalkmam gerektiği zamanlar alarmı bilinçiszce kapatıyorum kalktığımda hiç alarmı kapattığımı da hatırlamıyorum
  • Bıraksalar 15 saat uyurum.
  • vala ben mağaza işi yapıyorum tüm gün ayaktayım 8 saat anca kurtarır beni yiyorsa o kitabı yazan gün içinde onlarca kişi ile muatap olsun sürekli beden arasın dursun paça ölcüsü alsın fln gibi cok şey bş ton derd yane :D
  • Ben de az uyuyunca daha dinç oluyorum.Yani okul var erken yat derlerdi mesela lisedeyken(kesinlikle uydurmasyon) saat 11-12 gibi yatardım.Ama kalktığımda hala uykum olurdu.ama 2:30 , 3.00 gibi yatıp normal iş saatinde kalkınca(7.00--7.30) acayip dinç kalkıyorum.Kalktığımda hiç uykum olmadığı gibi kendimi çok dinlenmiş hissediyorum.
    Nasıl iş anlamış değilim valla.Bana çok uyumak yaramıyor.Mesela bugün 3 te yattım 3 te kalktım Kalktığımda öyle yorgundum ki..Hiç uyumamış,aksine uykuda efor sarfetmiş gibiydim.1 saat sonra anca kendime geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 27 Nisan 2011; 1:26:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

vala ben mağaza işi yapıyorum tüm gün ayaktayım 8 saat anca kurtarır beni yiyorsa o kitabı yazan gün içinde onlarca kişi ile muatap olsun sürekli beden arasın dursun paça ölcüsü alsın fln gibi cok şey bş ton derd yane :D

Entel dantel işler hocam yok neymiş aptallar 8 saat uyurmuş yok ya Ben 8 saatten az uyuyorum ama yine de çok saçma geliyor böyle şeyler.

@ashtray
    valla bende de öyle. Geçen sene 12 de uyurdum hiç uykum gelmediği halde. Sabah 7 de kalkardım daha doğrusu kalkamazdım, kalksam bile okulda uyukladım ders falan dinleyemezdim. Sonra 1 de yatmaya başladım daha rahattım okulda biraz da olsa uykum geliyordu özellikle 4-5. dersten sonra ama çok daha iyiydim. Abartmaya gerek yok 6 saat uyku iyidir diye düşünürken geçenlerde uyuyamadım ve 3'de uyudum. 4 saat uykuyla okula gittim. O gün son derece dinçtim sabah rahat kalkmıştım okulda uykum gelmemişti. İlk defa bir pazartesi günü uyku yüzünden başım ağrımıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 27 Nisan 2011; 1:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy
    Ben de az uyuyunca daha dinç oluyorum.Yani okul var erken yat derlerdi mesela lisedeyken(kesinlikle uydurmasyon) saat 11-12 gibi yatardım.Ama kalktığımda hala uykum olurdu.ama 2:30 , 3.00 gibi yatıp normal iş saatinde kalkınca(7.00--7.30) acayip dinç kalkıyorum.Kalktığımda hiç uykum olmadığı gibi kendimi çok dinlenmiş hissediyorum.
    Nasıl iş anlamış değilim valla.Bana çok uyumak yaramıyor.Mesela bugün 3 te yattım 3 te kalktım Kalktığımda öyle yorgundum ki..Hiç uyumamış,aksine uykuda efor sarfetmiş gibiydim.1 saat sonra anca kendime geldim

Aynen öyledir.Lisede,ailemle kalırken derlerdi erken yat erken yat.Ulan anlamıyorlar,laf anlatamıyorum.Erken yatmak bişe değil,mühim olan sabah uykusunu almak.20:00 da yatsam da 02:00 da da yatsam sabah 07:00da kalkınca uykusuz oluyorsun.

• 6 gunde 6 saat yeter
  • 5-6 saat uyuyorum ben de. fazlası gereksiz hayat kısa uyuyup da vakit geçirmenin bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cairne

8 saatten aşağısı kesmez, 4 saat uyuyup bütün gün ruh gibi yaşayacağıma az ama öz yaşarım.

O yanlış bilgi ne yazıkki.

Uyumayanlar Yunus'lar. Aslında onlar da uyuyor ama beyinlerini ayrı ayrı kullanabildikleri için bi onu bi onu uyutuyolar
  • günde 36 saat uyumak en iyisi
  • Yahu neden her konu ortasından başlıyo bende.Bide bazı konular hiç açılmıyo mesajsız gözüküyor.
  • ben 10 saatte uyusam 7 saatte uyusam uykum oluyo nası iş bu
  • 9-11 fln çok fazla ya ben para verseler uyuyamam o kadar.

ama ben aşırı düzensiz yaşıyorum o var, sabah 6-7-8 e kadar uyumam bazen 2 gün üstüste uyumam.
  • Benim için 5 saat en ideali. Sabah erken kalkıp bisiklete atlayıp mis gibi sahil havasını alınca uyku felan kalmıyor, çok yorulursam akşama doğru 1-2 saat uyuyup enerji kazanıyorum bazen.
  • Çok tedirgin uyuyorum. Gece defalarca uyanıyorum. Bu şekil günde en fazla 5 saat uyuyorum. Haftasonları ve tatillerde 1 saat uyurum o da masaya başımı koyarak.
    Uyumayı hiç sevmem.
  • Sabah erken kalkınca gün çok uzun geliyor. Akşama kadar işler bitiriliyor. Paranında işinde bereketi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.