Şimdi Ara

6saat uyku yeter mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uyuyamayınca çok sinirli oluyorum neden acaba
  • O değilde bütün devrim yaratan bilim adamları 3-4 saat anca uyuyor. 3-4 saatle nasıl aylarca çalışıyorlar anlamıyorum. 5 saat bile değil yahu 3-4 saat dediğin nedirki bunu uzun zaman yürütmek zor olsa gerek
  • Ben yatıyorum arkadaşlar 4 saat sonra kalkıcam Hepinize iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 27 Nisan 2011; 2:50:21 >
  • Genel olarak gece1,30da uyur sabah 6,30da kalkarım :)
    öğlen pek uyumam çok nadir 3saate yakın uyurum Çok yorgun olduğumda
  • YETMEZ AMA EVET!
  • Hacılar bide Şu var akşam uykum gelmiyo sabah okula giderkene uykusuzluktan ölüyo gibiyim:) diyorumki bu akşam evt evt bu akşam erkenden uyuycam yok akşamuykum gelmiyi uyuyamıyorum :)
  • Normali 8 saat ama 6 saatta yeter..
  • Alışınca 6 saat uyumak en güzeli. Çok dinç oluyorsun. Alışmadan denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.gamer

bende haftanın 4 günü 5 saat uykuyla okula gidiyorum hafta sonuda hayvan gibi uyurum

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: south_7

Hacılar bide Şu var akşam uykum gelmiyo sabah okula giderkene uykusuzluktan ölüyo gibiyim:) diyorumki bu akşam evt evt bu akşam erkenden uyuycam yok akşamuykum gelmiyi uyuyamıyorum :)

aynen aynen
  • geçen sene boyunca 6saat uyurdum ve günüm bitmeden pilim biterdi. tamam vücut olrak yorulmayınca fazla uyku iyi değil. ama günde 10-15saat vücut olarak ağır bir iş filan yapsak 10 saat uyumak normaldir.

psikolojik de olabilr. çünkü rüyalarımda görmek istediğim herşeyi görüyorum.
    ölen tanıdıklarım bile rüyalarımda oluyor...

az uyumayı denicem mesela bugün yarın 7,30da uyanacağım. bakalım ne olacak
  • 1-2 hafta zorlanırsınız ama alıştıktan sonra 5-6 saat idealdir.

Bir de şu var, hayatınızın yarısını uyuyarak mı geçirmek istiyorsunuz? 11-12 saat uyku ne yahu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • en fazla 5-6 saat uyuyorum ve yetiyor. yetişkinler için yeter ama çocuk yada ergenseniz bol bol uyuyun
  • bizim matematik hocası 2 saat yatardı şaka değil elinden kahve düşmezdi adamın alısınca hersey kolay...
  • uyumaya fırsatım olsa uyurumda:) harbiden zman yokya dershane ödevleri ev okul mekik dokuyorum arkadaşlarla 23 nisanda gezelim dedik dershane varmış neyse 19 mayısa kaldı umarım ogünde dershne olmaz:(:)
  • duyduğuma göre başbakan günde 2 saat uyku uyuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

5-7 saat arası yeterliymiş. Sabah uyandığında akıp giden hayatını falan düşün direk uykun kaçıyo. Böyle zamanın çok az kalmış sanki bugün son günün gibi mesela.

Naptın sen hocam :)
  • herkes bu sorundan müzdarip bende aşagıdakide

http://forum.donanimhaber.com/m_47514454/mpage_1/f_/key_xenoophobe//tm.htm#48119624

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 30 Nisan 2011; 4:15:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.