Şimdi Ara

6950 ama Twin Frozr mı? Windforce mu? kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 gün içerisinde 6950 almaya karar verdim fakat 2 model var kafamda..

MSI'in Twin Frozr serisi olanı mı alayım;
    http://www.msi.com/product/vga/R6950-Twin-Frozr-II.html

Gigabyte'ın Windforce serisini mi alayım?
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3693#ov

Aslında windforce kafama daha çok yatıyor.. Ama kararsızım. 2 güne çözmem gerekiyor..Arada bellek farkı var. Wİndforce 870mhz olarak geliyor. ayrıca sağlam overclock oluyor. Twin Frozr'ın da sağlam overclock olduğunu biliyorum... yoksa 2sini de almayıp, referans alıp 70'e mi modlasam?

AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• windforce derim daha ucuz eksende bi ara 470tl ye vardı ama şuan tr de yok galiba
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Windforce u daha önce hiç görmedim. Ama soğutması güzele benziyor. Fakat soğutma konusunda lider iki tane marka. Asus ve MSI. Fayboyluk gibi olmasın ama MSI ın parça ve malzeme kalitesi Asus tan daha iyi olduğu için ben MSI diyorum. Yukarıdaki arkadaş 470 lira demiş. VTX bile 500 lira. Bana biraz garip geldi o fiyat.
  • Bende 570 alırken Asus, Msi ve GB arasında kaldım ama en son GB karar kıldım, kullandığı parçalar diğer 2 marka gibi cok kaliteli ve gerek soğutma olarak, gerek ses olarak diğer iki markayla aynı seviyede.

Bence Asus Direct Cu, Twin Frozer ve Windforce, üçüde harika kartlar. Zevkinize ve servis bakımından hangisi içinize siniyorsa alın.

Benim Windforce optik olarak cok hoşuma gitti, gerçi zaten kasada duruyor bir faydası yok ama 1 hafta olacak hemen hemen ve cok memnunum. Diğer 2 markayı alsam eminim onlarda cok memnun ederdi.

Bileşenleri bende bu 3 marka dısında kesinlikle almıyorum çünkü eskiden cok sorunlar yasadım.

GB niye 570, 6950 Windforce kartlarını yeterince tanıtmıyor onuda anlamıyorum. Nette cok cok az test var bu güncel kartlar hakkında malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüzgar81 -- 5 Haziran 2011; 18:13:53 >

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Bende 570 alırken Asus, Msi ve GB arasında kaldım ama en son GB karar kıldım, kullandığı parçalar diğer 2 marka gibi cok kaliteli ve gerek soğutma olarak, gerek ses olarak diğer iki markayla aynı seviyede.

Bence Asus Direct Cu, Twin Frozer ve Windforce, üçüde harika kartlar. Zevkinize ve servis bakımından hangisi içinize siniyorsa alın.

Benim Windforce optik olarak cok hoşuma gitti, gerçi zaten kasada duruyor bir faydası yok ama 1 hafta olacak hemen hemen ve cok memnunum. Diğer 2 markayı alsam eminim onlarda cok memnun ederdi.

Bileşenleri bende bu 3 marka dısında kesinlikle almıyorum çünkü eskiden cok sorunlar yasadım.

GB niye 570, 6950 Windforce kartlarını yeterince tanıtmıyor onuda anlamıyorum. Nette cok cok az test var bu güncel kartlar hakkında malesef.

Forumda bazı arkadaşlar söyledi sağolsunlar, 6950 windforce voltaj verilmiyormuş. yıkıldım resmen. Üzerindeki soğutucunun da bir anlamı kalmıyor böylelikle.. Bazı rus forumlarında 1-2 arkadaş Shaderları açmayı başarabilmişler ama voltaj açamadıktan sonra hiç bir anlamı yok benim için..

Dolayısı ile Twin Frozr II'ye kaldım..Ama şu vatanda bi indirim olsa da Direct Cu alsam diye düşünüyorum, ay sonunu da beklemek istemiyorum yarın bulabilirsem bi Twin Frozr alacağım sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twin Frozr II' yi forumdan bir arkadas satiyo 800tl civarina bayada tanınmıs biri forumdan bakabilirsin hocam ilanina.
    Hayat yaşamaya değer. Yaşamak güzeldir.
    Bodybuilding - Fotoğraf - Dil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Twin Frozr II' yi forumdan bir arkadas satiyo 800tl civarina bayada tanınmıs biri forumdan bakabilirsin hocam ilanina.

800tl'mi ne yaptın hocam 6950'den bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Twin Frozr II' yi forumdan bir arkadas satiyo 800tl civarina bayada tanınmıs biri forumdan bakabilirsin hocam ilanina.

başka bir karttır o

Bu arada twin forz II almanı öneririm 3 fan gereksiz ve kart daha uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 5 Haziran 2011; 19:53:09 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.