Şimdi Ara

RX 5700XT VEYA GTX 1660 SUPER PRİME H310M-K ANAKARTA TAKILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus prime h310m-k anakart. İntel i5 8400 işlemci. 12gb 2400mhz ram. Cooler master 600W 80+güç kaynağım var.
    Şu an ki ekran kartım gtx960 2gb versiyonu var. Başlıkta belirttiğim gibi bu ekran kartları sistemime takılır mı veya bu sisteme yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaşatmayacak ekran kartı önerebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elbette takılır ama işlemcinizin belli bir gücü var ekran kartını ona göre seçmeniz lazım aksi takdirde işlemciniz darboğaza uğrayacaktır.
    Ekran kartı önerisi olarak 1660 süper modele sahip olabilirsiniz.
  • Anakartın destekliyor yada desteklemiyor diye bir durumu söz onusu değildir.
    Sonuçta pci express veri yolu olan tüm anakartlara takılır ekran kartı.Benim anakartım asus h81m-k ekran kartı 1070ti işlemci i5 4460 vardı darboğaz olduğundan i7 4790 taktım ve sorunsuz kullanıyorum.
    Sizdeki işlemcinin sınırıda takriben 1060s-160ti bandına nefesi yetecektir.
  • Fiziksel olarak takılması için bir engel yok lakin o işlemci 5700xt gibi üst seviye kartlara darbogaz yapacak yakın gelecekde işlemci anakart bellek setini değiştirmeyi düşünmüyorsanız uygun fiyatlı bir rx 580 alıp yolunuza devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    1660super mantıklı tercih gibi duruyor o zaman yardımcı olduğunuz için saolun.
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Gelecekte değiştirmeyi düşünmüyorum aynen fakat rx580 biraz diğerlerine göre eski bir gpu değil mi?
  • algoritma kullanıcısına yanıt
    yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 1660ti veya 1660super alacak gibiyim o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KyloRen DH K kullanıcısına yanıt
    elinizdeki işlemcide eski bir işlemci :) 6 core 6 thread düşük cpu ya yüksek ekran kartı almak mantıksız ferrarim var ama lpg ile kullanıyorum gibi
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    RX580 de marka önerebilir misiniz peki veya rx590 olur mu benim işlemciye?
  • KyloRen DH K kullanıcısına yanıt
    4 GB rx 5500xt ler 1300 liralara kadar düşmüş sapphire pulse rx5500xt alnabilir rx 580 yerine daha yeni bir gpu performansıda biraz daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 11 Ocak 2020; 12:57:14 >
  • Amma gömmüşsünüz 8400'ü. Elbette daha iyi işlemci ile daha fazla verim alırsın ekran kartından ama atla deve olmaz. RX 5700 XT yerine RX 5700 alırsan daha dengeli bir sistemin olur. XT de alsan oyununa göre GPU kullanımı %99'u görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    içimi ferahlatan bir cevap oldu :D teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.