Bildirim
650 liraya Mining yapılmış rx 580 8 gb alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Alınır _____________________________ -
Nereden alıyorsun bende alayım varsa elinde başka tr garantiliyse alınır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Phanteks NV5 | EVGA Supernova 750W P6 Platinum | Amd Ryzen 5 7600 5.10 GHZ ALLCORE 1.28v(FASTER!)
ASROCK B650 Pro RS | Cougar Aqua ARGB 360mm | MSI RTX 3070 Suprim X |
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32 | Kingston KC3000 1TB M2
| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS | -
Mining dahi olsa bu fiyat çok düşük kartı sağlam bi şekilde test edin. Sorun yoksa fiyat bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel Core i7 6700K 4.6 GHZ // MSI Gaming X Trio GTX 1080Ti // MSI Z270 Gaming M5 // Adata Spectrix XPG D41 8X2 16 GB 3200Mhz Ram // NZXT X62 Kraken AIO Cpu Liquid Cooler // Crucial BX200 240Gb-480Gb SSD // Samsung 970 EVO 250 Gb // Phanteks P400S Grey // Corsair RM650x // Corsair K95 RGB Platinum MX Brown // Corsair M65 Pro RGB // Corsair HS50 // Corsair MM300 // Dell S2716DG 144Hz G-Sync 2K Monitor -
Hocam kesinlikle gidip deneyerek alin. Kart Default ayarlardayken en az 10-15dk furmark testi yapin, 30-40 dk oyun oynayin. Eger Furmark + Oyun sirasinda sorun cikarmazsa fiyat gercekten bedava. _____________________________ -
Cevap için teşekkürler, akşam detayları öğreneyim denememe izin verirse sonuçları bildiririm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ekran kartı mining yapıldı diye daha çok isinmaz , performans düşmez
Sadece ekran kartı PCB yani anakarti üzerindeki kapasitörlerin bir ömrü vardır , 5bin saat 8bin saat 12bin saat gibi bunlar arızaya yol açar
Mining yapılmış ekran kartlarının başka bir arızası da bazı markalarda fanlar çok aşınır hatta heatsinklere surtmeye yalpalamaya başlar bunada dikkat etmeli
Ekran kartı canlı değildir , çok çalıştı yorulmuş bu artık az performans verir gibi şeyler kulaktan dolmadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elbette alınır.
garantisi var, fiyat çok uygun.
ben garantisi dolmuş sadece oyun amaçlı kullandığım RX480 kartımı 875 TL' den ilana koydum..._____________________________ AMD 7800X3D / MSI B850 GAMING WIFI
GSKILL TRIDENT Z5 NEO 32GB DDR5 6400 MHZ(2x16GB)
PNY RTX 4090 VERTO XLR8
CREATIVE SOUND BLASTER Z SE
1TB WD BLACK SN850X NVMe / 500GB WD BLUE NVMe
XPG INVADER CASE / CORSAIR RM1000X SHIFT
DELL ALIENWARE AW3423DWF 34" QD-OLED 165HZ META QUEST3 / FANATEC CSL-DD -
Bazen ekran kartının ısındığı belli olmasın diye power limiti düşürüyormuşlar dikkat et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 7 Aralık 2018; 20:4:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben yeni 1060 aldım ocakta alınmış 5-6 mining yapılmış bozmuşlar sistemi ,ama garantisi tr olduğu için sorun etmedim .zaten çok kullanmam her şeyi ultra multra açmam . satıcıda çok düzgün arkadaştı denk geldi .kısaca en önemlisi uzun vade garantisi varmı ona bak ,temiz kart bulursun umarım _____________________________ -
şapir hd3650 de sürtüyor hocam ya. demekki eskidiğinden yalpalıyor o da.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370
Sadece ekran kartı PCB yani anakarti üzerindeki kapasitörlerin bir ömrü vardır , 5bin saat 8bin saat 12bin saat gibi bunlar arızaya yol açar
Mining yapılmış ekran kartlarının başka bir arızası da bazı markalarda fanlar çok aşınır hatta heatsinklere surtmeye yalpalamaya başlar bunada dikkat etmeli
Ekran kartı canlı değildir , çok çalıştı yorulmuş bu artık az performans verir gibi şeyler kulaktan dolmadir
_____________________________ -
Kartın biosula oynadıysalar garanti işi çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce. -
Köksal abi beni neden Facebook'tan silip engelledin ? beni tanıdın mı ? _____________________________ -
Tanidim benim faceyi kapadilar. Eski faceden giriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fx 8350, Gtx 1070ti Windforce. -
Neden kapattılar ban mı attılar ?
Aynen süresiz engelleme.
Daha Ryzen işlemcili bilgisayar alamadım diye üzülürken iyikide almamışım
Zen 2 ile Navi satın alacağım özellikle ikiside 7 Nm'ye sahip olduğu ikisini bu yüzden tercih ettim yüksek performans düşük Watt daha ne olsun FP ürünleri olduğu için tadından yenmez. Zen 2 istiyorum. Navi istiyorum.
Youtube
Alınabiliyor tabi temizse._____________________________ -
O fiyata garantiside var ise satın Alınır.
Donanım TVyoutubeİKİNCİ EL MİNİNG YAPILMIŞ EKRAN KARTININ FURMARK TESTİNİ YAPTIKhttps://www.youtube.com/watch?v=gDYtRyVLAqw_____________________________ İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı -
Fiyat süper rüya gibi o fiyata 580 8 gb bulmak vay canına derdirtir mining olsa bile 1.000 den satiyorlar 900 den satılıyor min. Dikkatlice kontrol et ısı vs vardir bir şeyi onun yada adamın büyük aciliyeti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Sadece ekran kartı PCB yani anakarti üzerindeki kapasitörlerin bir ömrü vardır , 5bin saat 8bin saat 12bin saat gibi bunlar arızaya yol açar Mining yapılmış ekran kartlarının başka bir arızası da bazı markalarda fanlar çok aşınır hatta heatsinklere surtmeye yalpalamaya başlar bunada dikkat etmeli Ekran kartı canlı değildir , çok çalıştı yorulmuş bu artık az performans verir gibi şeyler kulaktan dolmadir |
Benzer içerikler
- amd hata 182
- intel arc b580
- almanya ekran kartı fiyatları
- intel iris xe graphics
- 3070 vs 4060
- fsr nedir
- vram nedir
- işlemci sıcaklığı kaç olmalı
- 9080 xt
- 3060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt