|
Bildirim
Donanımhaber editörleri yıllar sonra haber değeri taşıyan bir şey paylaştılar. Aferin lan size.
|
Haber için teşekkürler.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |
Metro serisi overrated maalesef. 2. oyun olan Last Light fena değildi ama 3. oyun olan Exodus'u büyük bir beklentiyle oynadım ancak hikaye aşırı sıkıcıydı, gameplay de aşırı vasattı. İnsanlar nesini övüyor anlamıyorum tamamen overrated bir oyun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Nisan 2025; 3:11:44 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisans alınan dünyada ürünler sizin değildir. Bu sebeple Steam kütüphanesinde istersen on milyon dolara bir oyunun lisansını alın lisans iptal edilirse lisans gider. Hukuki vs hiçbir şey yapamazsınız. Çünkü setup'a tıkla next next dediğimiz kısımda her şey yazıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 15 Nisan 2025; 20:33:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Nisan 2025; 14:26:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu oyunun konusu ne? COD gibi bir şey mi? |
Galiba nükleer bir savaş yada felaket gibi bir şeyin ardından hayatta kalma gibi bir şey idi,ben de tam hatırlamıyorum. |
Ohhh ne guzel hocam, zaten oyundaki ana karakterimiz de Artyom :D Ben de ekledim hocam Amerika'da da bedava suan, simdi esime soyledim, o da ekleyecek kendi hesabindan :D sulalecek somuruyoruz valla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Nisan 2025; 14:58:26 > |
Hocam, bunca insan neden Dersimli Kemal dedemize oy verip de eliyle kalp yapiyor diye cildirdiysa, büyülendiyse, ayni nedenden dolayi Crysis ya da Metro 2033 tarzi oyunlara bayiliyorlar. Half Life'in uzerine oyle bir oyun gelmedi daha, Metro 2033 sadece oyun, bedava sirke baldan tatlidir mantigi, kuralim bir kez daha oynayalim :), Half Life ise bir felsefe :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Nisan 2025; 15:2:44 > |
Oyunlarla ilgili en büyük şikayetim, oyunlarda, FPS oyunlarında, Yahudi olabiliyoruz (Blazkowicz), ABD askeri olabiliyoruz, R*s moskof askeri olabiliyoruz, İngiliz askeri olabiliyoruz ama Alman askeri olamıyoruz. Nazi Alman askerlerini oynayabildiğimiz oyunların da yapılması gerekiyor. Mesela Wolfenstein oyununda Frau Engel ya da sevgilisi olabilmeliyiz. |