Şimdi Ara

Steam Gift Tüm Oyunlara Ek %22 İndirim - Cyberpunk 190 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Şu anda yeteri kadar bakiye kalmadığı için satış yapamamaktayım, gerektiği zaman konu tekrardan güncellenecektir.

Selamlar,
    Steam'deki cüzdan bakiyemi nakte çevirmek istediğimden dolayı Steam üzerinden istediğiniz oyunu ya da DLC'yi o anki indirimlerin de üzerine %22 indirimli olarak sizin için satın alıp gift olarak gönderebilirim.

Örn: O anki Steam indirimleri, vb. dahil fiyatı 50 TL olan Steam oyununu 50*78/100 = 39 TL'ye alabilirsiniz.
    Fiyat hesaplama için tıklayın

Cyberpunk 2077 oyunu için fiyatım ekstra indirimli 190 TL'dir.

Mevcut bakiye: -- TL (sürekli değişiklik göstermektedir, elimden geldiğince konudaki miktarı güncel tutmaya çalışacağım)

Ödeme yöntemleri:
    Enpara EFT/Havale (bankanızın havale, EFT ücreti, vb. kesmesi durumunda benim karşılamayacağımı belirtmeliyim.)
    Papara
    Tosla

İşlem önce ödeme, hesabımda gözüktüğü anda teslimat şeklinde gerçekleştirilir. DH Forum'da da konu açmaya yeni karar verdim, o yüzden burada referansım henüz yok ancak Technopat üzerindeki referanslarıma göz atabilirsiniz.
    Referanslar: https://www.technopat.net/sosyal/konu/steam-gift-tuem-oyunlara-ek-22-indirim-cyberpunk-190-tl.1090582/ (İlk mesajdaki referanslar butonuna basınız)

Alım yapmak için konuya mesaj ya da PM atabilirsiniz, lütfen Steam'den hiçbir sebep göstermeden eklemeyin. Anlaştıktan sonra Steam'den alışverişi yapmak üzere konuşabiliriz.

Forum hesabınız yoksa iletişim:
    srg-n@protonmail.com
    (gerçek alıcı değilseniz atılan mantıksız e-postalara geri dönmeyeceğimi üzülerek belirtiyorum, indirim oranımın yeterli olduğunu düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srg_n -- 24 Aralık 2020; 15:13:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir.

• Günceldir, mevcut bakiye 650 TL olmuştur.

• Hocam şu anda yılbaşı indirimleri bulunmakta ayrıyaten bu yılbaşı indirimlerine ek mi %22 indirim yapıyorsunuz
  • KlerhFi K kullanıcısına yanıt
    Evet, oyunun o anki Steam indirimleri dahil fiyatı üzerine indirim oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Oyun %20 indirimli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.