Şimdi Ara

6. Sınıf öğrencisi Ebru Yalçın, öğretmenleri yüzünden intihar etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.milliyet.com.tr/ogretmenler-hirsizlikla-sucladi--gundem-2023394/

''AĞRI’nın Diyadin İlçesine bağlı Taşbasamak Köyü’nde 20 şubat günü intihar eden ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Ebru Yalçın’ın, öğretmenlerinin kendisini kitap hırsızlığı ile suçlamasını gururuna yediremediği için canına kıydığı ortaya çıktı. Şikayet üzerine Erbu’ya "Seni disipline vereceğiz. Babanı jandarmaya bildireceğiz" diye baskı yaptıkları öne sürülen 3 öğretmenin görev yeri değiştirildi.''

Bunlar çocuk psikolojisi hakkında ders almıyor mu ? Nasıl mezun ediyorlar böyle insanları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Mart 2015; 7:06:41 >

• Görev yeri neden değiştiriliyor anlamadım .Sürgün edin bunları birde öğretmen olacaklar
  • Bu tipleri öğretmen yaparsan olacağı bu. Babanı jandarmaya bildireceğiz nedir. Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o öğretmenlik diplomalarını alıp biyerine monte ediceksin bunların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de arkadaşım sınıf öğretmeni adayı , adamın çocuklarla alakası yok. Stajda temel konuları anlatınca sacmalıyorum diyor. Her adamı öğretmen yapıyorlar maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap çaldı diye mi? Manyakmı lan bunlar? İstediğiniz şey insanların okuması daha iyi yetişmesi değil mi? Nasıl bir saçmalık bu?
  • 12 yaşındaki bir kız çocuğuna öğretmenin yaklaşımı bu mu? Yazık, gerçekten yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endülüslü İBN-İ ARABİ

Görev yeri neden değiştiriliyor anlamadım .Sürgün edin bunları birde öğretmen olacaklar

hacı zaten Ağrı da görev yapıyorlar ordan ordan ötesi yok gibi
  • 6.sınıf ne demek lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogretmende olsa doktor da olsa onemli olan insan olmak.

• o hocaları alıcaksın neyse

• Görev yeri değiştirildi ne demek ya ceza almayacak mı bu insan müsvetteleri
  • Gorevden alinmayacaklar mi simdi?

• Adaletinize sokayım.

• Kizin kitaplari caldigi da yok okumak icin aliyor sadece, boyle bi ulkeyiz iste

• Sadece puanla öğretmen yaparsan böyle olur. En önemli varlıklarımızı çocuklarımızı emanet ettiğimiz kişilere neden psikolojik test yapılmaz? Sonra salla başını al maaşını. Öğretmen tecavüz eder dayak atar ana avrat söver derste yatar vb vb....

• Madem boyle bir konu acildi bugune kadar hic kimseye anlatmadigim ama aradan onca yil gecmesine ragmen icimde hala taze bir kin olan olayi anlatayim.

İlk okul 3 ile 5. sinif arasından bir siniftaydim hangi sinifta olduğumu hatirlamiyorum ama 3,4 ve 5. siniflarda bizim sinif hocasi bir kadin vardi. Adi songul'du bu arada.

Birgün sinifta ders işlerken birisi pis bir koku cikardi dedi. Teker teker bütün çocukları kollamaya basladi. Bana gelmesini bekliyordum bende çünkü ben yapmamistim çocuk akli iste rahat rahat bekliyordum herkesi kokladi geçti sonra bana geldi beni kokladi sonra da iğrenmiş gibi tiksinc dolu yüzüyle bana bakti sonra masasina geri gitti. Herkes bana bakmisti bende valla ben bisey yapmadim demiştim. Gerçekten de hicbisey yapmamistim fakat yapmis olsam bile veya o gün onu kim yaptiysa bu koca kadinin bu yapdigi bu rezalet davranis inanilir gibi değil. İnşallah aci çekerek ölmüştür, ölmediyse de inşallah aci çeke çeke ölür.

• quote:

Orijinalden alıntı: John.McCain

Madem boyle bir konu acildi bugune kadar hic kimseye anlatmadigim ama aradan onca yil gecmesine ragmen icimde hala taze bir kin olan olayi anlatayim.

İlk okul 3 ile 5. sinif arasından bir siniftaydim hangi sinifta olduğumu hatirlamiyorum ama 3,4 ve 5. siniflarda bizim sinif hocasi bir kadin vardi. Adi songul'du bu arada.

Birgün sinifta ders işlerken birisi pis bir koku cikardi dedi. Teker teker bütün çocukları kollamaya basladi. Bana gelmesini bekliyordum bende çünkü ben yapmamistim çocuk akli iste rahat rahat bekliyordum herkesi kokladi geçti sonra bana geldi beni kokladi sonra da iğrenmiş gibi tiksinc dolu yüzüyle bana bakti sonra masasina geri gitti. Herkes bana bakmisti bende valla ben bisey yapmadim demiştim. Gerçekten de hicbisey yapmamistim fakat yapmis olsam bile veya o gün onu kim yaptiysa bu koca kadinin bu yapdigi bu rezalet davranis inanilir gibi değil. İnşallah aci çekerek ölmüştür, ölmediyse de inşallah aci çeke çeke ölür.

Bende okulda bundan 10 kat kötü olaylar yaşamıştım anlatsam buraya roman olur abartma falan dersiniz o derece.Eskiden öğretmenler bacak kadar bebeleri stres topu gibi kullanırdı en küçük bir olayda tekme tokat dayak atarlardı.Burnundan kan akana kadar çocuğu döven müdür,üzerine velisi gelince onlarlada yumruk yumruğa kavgaya tutuşan müdür ve öğretmenler,1. sınıfta altına kaçıran kız öğrenciyi pislik diye diye tekme tokat döven kadın öğretmen... gibi rezil olayları hatırlıyorum.Neyseki şimdi süt dökmüş kediye döndü öğretmenler en küçük dayak olayında soruşturma açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Mart 2015; 9:57:53 >

• bende öğretmen adayıyım ama bunları yakacaksın arkadaş size burda söz veriyorum faydasız olduğumu anladığım an öğretmenliği bırakıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90lı yıllarda ilkokul öğretmenlerimiz bizi çok bilinçli yetiştirdi. çocukken kafamız basmıyordu, çöpten karton toplayanları kötü insan sanıyorduk,öğretmenimiz onların karton toplayarak fazla ağaç kesilmesinin önüne geçtiğini anlattı. O tarihten beri hep kağıtları topladık geri dönüşüme verdik. ilkbaharda ağaç dikmeyi kafamıza kazıdı. şuan ailece yetiştirdiğimiz 350 ağacımız var. Yerli malı haftasında özellikle yerli ürünler kullanmamız gerektiğini öğretti, hep pazardan alışveriş yaptık.

neyazıkki şuan bakıyorum, ilkokuldaki çocuk terörist gibi yetişiyor. ailedemi problem var, yoksa öğretmenlermi çocukları iplemiyor bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.