Şimdi Ara

6 plus hücresel internet çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
23.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar avea hat kullanıyorum. 2gb internet paketim var. Ama internet aşırı yavaş. Yanımda avea hattı olan eski telefonu olan arkadaşım benden hızlı giriyor. Cihazda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bekle bekle bitmiyor bazen. Videolar yüklenmiyor. Acaba 1gbden sonra yavaşlatıyor avea da haberim mi yok. Değişimle uğraşmalı mıyım cihaz kaynaklı mıdır sorun.
    Bir de nedense dışardayken oluyor evde hızlı normal çarşıdayken yavaş anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord15 -- 13 Aralık 2014; 16:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3g açık mı
  • Laz Kozalak kullanıcısına yanıt
    Lte bile açınca yavaş değişmiyor. Ama sadece dışarda oluyor çıldıracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Lte bile açınca yavaş değişmiyor. Ama sadece dışarda oluyor çıldıracağım

Cihazdan kaynaklandığını düşünmüyorum.Avea müşteri hizmetleri ile görüşün bence.
  • Benım turkcell bendede aynı sorun var. Cihaz iphone 6. Sanırım operatorden kaynaklanıyor.

• Aynı sorunu bende yaşıyorum iphone 6 da hattım turkcell ve ben wifida yine aynı sorunu yaşıyorum problemi hala çözemedim

• Overlord15 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-genel-profil varsa sil ve ağ ayarlarini sifirla kesin duzelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun bende de vardi simdi duzeldi

• brobiy kullanıcısına yanıt
    Ağ ayarlarını sıfırladım geçmedi profil olayını bulamadım hocam

• Eger profil yoksa musteri hizmetlerini ara. Hattin 3g ye acikmi ?

• brobiy kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-> genelde profil diye bir şey yok hocam ama 3gye açık hattım

• Arkadaşlar ciddi bir sorun var galiba. Hızımı test ettim sonuç bu. Ama bu kullandığım avea süper 3lü paketi kullanan birkaç kişiden internette yorum okudum internet kağnı gibi çok yavaş vb diyorlardı. Paketin hızını öğrenebiliyor muyuz. Çünkü zaten 2 gb internet 500 dakika 5000 sms 28 tl olur da sadece 1 gb internet 19tl olur mu yahu bir bit yeniği var

• %90 HATTINIZI kesitirdiğiniz için olabilir ..Orjinal kesilmemişhat kullanıyosanız sorun yaşamazsınız ..Şahsen benimkisi gayet de hızlı giriyor ..Turkcell orjinal nano sim kullanıyorum
  • quote:

Arkadaşlar ciddi bir sorun var galiba. Hızımı test ettim sonuç bu. Ama bu kullandığım avea süper 3lü paketi kullanan birkaç kişiden internette yorum okudum internet kağnı gibi çok yavaş vb diyorlardı. Paketin hızını öğrenebiliyor muyuz. Çünkü zaten 2 gb internet 500 dakika 5000 sms 28 tl olur da sadece 1 gb internet 19tl olur mu yahu bir bit yeniği var

ayni paketi kullaniyorum hattim kesik degil direk nano hat cikarttirdim 15 tlye ve internet cok hizli 4sde de 5sde de i6 plusda da istanbuldayim bir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    avea bayiinden yabilirim değil mi bu işlemi hocam
  • quote:

avea bayiinden yabilirim değil mi bu işlemi hocam

evet gidip deyin ki hattimi yeni bir nano sim karta gecirmek istiyorum deyin yaninizda nufus cuzdani ve hattin sahibi olsun 1 saat icinde aciliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda 6 Plus kullanıyorum. 5S'de yaptığım ölçümlerde aldığım değerleri kesinlikle Plus ile alamadım. Artık cihaz anlamında mı fark var yoksa yazılımsal anlamda İOS 8 ile ilgili bir şey mi bilmiyorum.
    Not : Ölçümlerde konumum hiç değişmedi.

Hocam ben de 6 vardı apple online store dan almıştım. 2 günlükken Aradım sıfırını yolladılar yeni gelen cihaz da internet sorunu yok çok hızlı.

Ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor mu bi deneyin Wi-Fi de nasıl hız iyi mi ?

• veyiss_18 kullanıcısına yanıt
    Sıfırlayınca değişmedi ama şehir merkezine gidince bi cafede otururken mesela çok çok yavaşlıyor evdeyken normale dönüyor. Çok ilginç. Ama yine de ulaştığım maksimum değer yukarda yolladığım değer. Bir de internet paketini değiştirip deneyeceğim

Ben anlayamadım ustam nasıl OLDUĞUNU da müşteri temsilcisini arayın olmadı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.