Şimdi Ara

6 plus hücresel internet çok yavaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
23.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İos 8 den hocam bana kalırsa turkcell kullanıorum hem wifiden hem 3g den bazen hiç girmiyor internete telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor ağ ayarlarını sıfırladım değişmedi restore ettim şimdilik bişey yok ama hep korkuyorum problem çıkacak diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Avea kullanırken bende de aynı sorun vardı. Fazla kalabalık bir yere gidince internet baya yavaşlıyor hatta bazen girmiyordu. Turkcell'e geçtim şu an internet bağlantısı çok hızlı ve stabil. Turkcell'in Edge bağlantısı Avea'nın 3G bağlantısından daha yavaş ama daha stabil diyebilirim.
    Hocam kalabalık yerde aslında daha iyi çeker diye düşünüyordum ilginç. Önceki iphone 4ümde de girebiliyordum avea hattımla. Bu telefondan olma ihtimalini artırıyor ama evde girip çarşıda girmemesi de aveadan olma ihtimalini artırıyor çözemedim

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98802601&p=3#99430950 Bir ay önce epey tartıştık bu konuyu. Ben de telefondan suphelenmistim. Ama sorun operatör Kaynaklı.

• Herkese tavsiyem arkadaslar,ayni sorun bende de mevcuttu ve musteri hizmetlerini aradim sorunumu anlattim,sonra telefon modelinizin iphone oldugumu belirttim ki bu cok onemli cunku iphone icin ip adresleri ve tasiyici baglanti diger telefonlar icin farkli sonra sunucunuzu iphone olarak degistiriyorum ve guncelliyorum dedi,telefonu kapatip 5 dk bekleyin ve tekrar acin dediginde problemim ortadan kalkti,eskiden indirme 3 gorurken simdi 24mb goruyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benimde sıkıntım var arkadaşlar hem wifiden hemde 3g den girmiyor internete bağlantı var whatsappda yenileme yapıyor ama tarayıcıdan girmiyor facebook a girmior teli kapatıp açıyorum öyle int geliyor çıldırcam.

6 plus hücresel internet çok yavaş

Orijinalden alıntı: soulmate

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98802601&p=3#99430950 Bir ay önce epey tartıştık bu konuyu. Ben de telefondan suphelenmistim. Ama sorun operatör Kaynaklı.

Halledebildiniz mi hocam hala aynı mı

Orijinalden alıntı: Overlord15

quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98802601&p=3#99430950 Bir ay önce epey tartıştık bu konuyu. Ben de telefondan suphelenmistim. Ama sorun operatör Kaynaklı.

Halledebildiniz mi hocam hala aynı mı

Maalesef aynı. Ama sorun kesinlikle cihaz Kaynaklı değil içiniz rahat olsun. Internette okuduklarıma göre şu an operatörler 4G için çalışıyorlarmış. Bir takım sorunlar bundan kaynaklanıyormuş. Tüm operatörlerde özellikle son 2 aydır problem var maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• soulmate kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ama çok sinir bozucu tam kalabalık bi mekanda lazım oluyor bi sayfayı 1 dakikada açınca siniri bozuluyor insanın

Orijinalden alıntı: Overlord15

Teşekkürler hocam ama çok sinir bozucu tam kalabalık bi mekanda lazım oluyor bi sayfayı 1 dakikada açınca siniri bozuluyor insanın

Aynen öyle. Konuyu okursanız zaten sorun genelde kalabalık yerlerde oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün iki avea bayiine gittim. İkisi de ya hatlarda yoğunluk olabileceğini ya da sim kartının kesik olduğundan olabileceğini söylediler. Yanımda başka telefonla aveadan internete bağlanırken benim bağlanamam zaten yoğunluk seçeneğini eliyor. Ya telefonda bir sorun var ya da sim karttan ötürü. Sadece aveadan olsa arkadaşım da giremez değil mi yanımda. Üstelik bana hotspot açıyor ben onun internetinden gayet rahat girebiliyorum

• Bende de 6'da aynı problem vardı, daha önceden 5'te kullandığım Turkcell nano sim kartı 6'ya takınca yaşamıştım, Turkcell'i aradım, hattınızı resetliyorum dedi, siz de telefonunuzdan #330*0000# arama yaparak hattınızda kısıtlama varsa onları kaldırın, cihazı kapatıp biraz bekleyip açın dedi, düzeldi.

#330*0000# bu tuşlama sanırım diğer operatörler için de geçerli (yani cihazla ilgili bir tuş kombinasyonu olabilir), dolayısıyla bu tuşlamayı yapıp telefonu kapatıp birkaç dakika sonra açabilirsiniz, veya daha öncesinde Avea'yı arayıp durum hakkında bilgi verebilirsiniz.

Bir de aklınızda olsun sistemde iPhone kullanıcısı olarak gözükmeniz gerekiyor sanırım, bazı ayarlar değişiyor muhtemelen, bunun da böyle olduğunu teyit ettirin aradığınızda.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Bir hafta bile olmadı ıphone6 aldm daha önce ıphone5 kullanıyordum Avea hattm internet asırı derece yavaş depresyona girdim sürekli çözmeye çalışıyorum ama olmadı telefondan o kadar soğudum ki lütfen yardımcı olur msnz😔😔hem Hücresel hem wf yavaş

Orijinalden alıntı: Dt.adx

Bir hafta bile olmadı ıphone6 aldm daha önce ıphone5 kullanıyordum Avea hattm internet asırı derece yavaş depresyona girdim sürekli çözmeye çalışıyorum ama olmadı telefondan o kadar soğudum ki lütfen yardımcı olur msnz😔😔hem Hücresel hem wf yavaş

Hocam sorun avea kaynaklı %90. Telefonu ilk aldığım zamanlar yukarda dediğim gibi ben de belli bölgelerde aşırı yavaş olmasından şikayetçiydim ama sonra baktım ki avea hattı olan diğer arkadaşlarım da aynı sorunu yaşıyor. Wifi'da sıkıntı yok gibi. Eğer aveadan kaynaklı olmayan cihaz kaynaklı bi sorun olduğundan kesin eminseniz değişim isteyin

• ALLAH RAZI OLSUN cvp Verdiğiniz için çok üzgünm halledemedm forumlarda yazan herseyi yaptgm halde Avea 500 ü arıyrm ama bayram diye sanırım Düşüyor hat umarım Avea kaynaklıdır ve çözülür zannetmem bimeksten aldm değişim yapmazlar herhalde .

• Dt.adx D kullanıcısına yanıt
    Hücresel internet bazen hızlı bazen yavaş mı yoksa sürekli mi yavaş? Bulunduğunuz bölgeye değişiyor mu bir de wifi bağlıyken diğer cihazlara göre yavaş mı ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.