Şimdi Ara

Android OS aşırı mobil veri kullanımı sorunu (acil yardım , paketim ay sonuna kadar dayanmıyor!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy J7 2016 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum ancak mobil veride çok aşırı bir android os kullanımı var. Wifi de hiç yemiyor ancak mobil veriyi resmen sömürüyor ay başından beri an itibariyle 568 mb android os kullanmış. Kullanmadığım uygulamaları ve sistem uygulamalarının hepsini package disabler pro uygulaması ile kapattım gps ve senkronizasyon gibi özellikler de hep kapalı. Ama özellikle google uygulamaları ve maçkolikte aşırı derecede android os kullanımı var. Maçkolik genel olarak çok veri harcayan bir uygulama da google uygulamalarında hem android os hem de uygulamanın verisi sürekli yükseliyor. Kaç aydır bu durum böyle gidiyor kotam ay sonuna kadar dayanmıyor durduramıyorum da yapılması gereken herşeyi yaptım 2 kere de format attım yine birşey değişmedi. Şarjı da biraz sömürüyor bu android os denen illet ama telefon batarya telefonu olduğu için sorun olmuyor ama mobil veri harcaması yüzünden aylık aldığım internet paketimi rahat rahat kullanamaz oldum. 4 gb paket alıyorum yaklaşık 1 gb ve daha fazlasını bu uygulama harcıyor. Evimde internet de yok ay sonunu getirmiyor telefondaki internet malesef. Şu nalet uygulamayı nasıl engellerim? Mobiwol programını falan da denedim hiçbir faydası olmadı aksine ek olarak 60 mb daha kota harcadı. Basit yollarla çözülmüyor yani. Android cihazlarla bilgili olan tecrübeli bir arkadaş sorunuma yardımcı olursa sevinirim. Çok acil yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse bilmiyor galiba sorunun çözümünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.