yalnızlık mı ? yıkıklık mı ? can sıkkınlığı mı ? bozuk bir psikoloji mi ? |
6 kişinin yazdigi forumda 30 saniye bir f5 yapmak

-
-
bize dicek bisi birakmamissiniz hocam alacaaniz olsun
-
Yalnız değilsin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 yıl önce 30 saniyede bir sürü mesaj gelirdi. Konu dışı twitter gibiydi
-
Şu an neden kimse kalmadı o insanlar şimdi nerdedir hocam forumu bıraktılar ama interneti de mi komple bıraktılar bu kadar insanın bir anda yok olmasının sebebi nedir
işsizlik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir Zurnalog epsilon değildir
Şundan 10-15 yıl öncesinde Konu Dışı bölümünde dakika başı yeni konu olur,sayfalarca yanıt yazılırdı.
o zamanlar prime zamanlar olarak kalacak gibi hocam, hepimiz her konudan konuya atlıyorduk trolü ayrı bilgisi ayrı tartışması ayrı güzeldi, geride kaldı
konuya gelirsek alışkanlık yazmamışsın, çoğu kişi için bu forum alışkanlıktır en gerçekçi sebepte muhtemelen bu olacaktır
-
noldu bu konu dışına ya. 2010 dönemlerinde 3 dakika da 4. sayfaya falan atlıyordu yetişmek imkansızdı. tepe de 5 saat önce yazılmış bu konuyu görüyorum.
sansür en büyük sorunundu dh seni sansür bitirdi. ekşi de millet rahat rahat sövebiliyor +18 işi yapan karılar hakkında konuşabiliyorken sen beni sırf stoya yüzünden 5-10 kere banladın 2015 dönemlerin de. nude fotoğraflarını bile paylaşmamıştım sırf p*rno yazdım diye uyarı alıyordum. elin de güzel bir gelir kapısı kategorin vardı kendin bitirdin.
-
O dönemler harbiden kalabalıktı. Tek anlamadığım onca insan nereye kayboldu. Yine şimdi tek tük var ama o büyük çoğunluk 5-10 yıl içinde nasıl ortadan kayboldu ve şu an ne yapıyorlar adamlar interneti mi bıraktı eskiden olup da şimdi olmayan ne bu anlamsız.
-
Siz burayı 2007-2010 gibi görecektiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cidden çok garip geliyor sanki hiç yoktular. Donanımhaber üyesi olan biri zaten interneti forumu düzenli kullanan kişilerden oluşuyordu. O kalabalık grup ne oldu da tamamen bıraktı tuhaf. Bıraktı sonra ne yaptı. O eski üyelerin neredeyse hiçbirini göremiyoruz mesela adam girip 1 yorum atar çıkar normalde o da yok. İnternet kullanımı eskisinden daha çok zirve yaptığı şu dönemde bu adamlar nasıl kaybolmuş olabilir ki
-
O günleri özlüyorum
-
O dönem bu kadar çeşitli sosyal medya yoktu, yaşlar daha küçüktü. YouTube vs içerikleri bu kadar fazla yoktu. İnterneti açan dh üyesi direk bu sayfayı açıyordu. Büyük bir aile gibiydi. Burdan dostluklar kuruluyordu. Mizah da vardi. İnsanlar ciddi anlamda birbirine yardım da ediyordu. Şimdi hersey çok farklı... ayrıca forum sadece konu dışından sınırlı değildi. Yabancı dizi forumuna girip yeni diziler öğrenip, beraber güncelde yabancı dizi takip edip beraber kritik yapabiliyorsunuz, fizik vs konuşmak bilim konuşmak isterseniz o da mümkündü her tarz kitle vardi. İlginç bir yerdi burası.
şimdi ise ortalık hayatta hiçbi becerisi olmayan ama sosyal medyada çekirdek çitler gibi 1 milyon takipçisi olan "mizah" sayfalariyla dolu forumu öldüren bunlar oldu bence. facebook instagram whatsap nefret ediyorum şu konu disinin verdigi tat kimde var be
tüm normiler tek tek ayrildi geriye kalanlar kemik kitledir
sorun şu ki kemik kitlenin %99.9999u sorunlu ama olsun twitterdan iyi yine
-
hamzoş zurna ikimizede sorunlu dio bi cevap ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Temmuz 2024; 11:54:55 > -
Haklı
sana güvenmiştim
-
Hocam forum kültürü doğası gereği samimi ortam oluşturuyordu bu bir daha gelmeyecek z kuşağı ve sonra gelen alfa dedikleri kuşağın bunlar umurunda değil 10 saniye instagramdan twitterdan video izle geç kafa tamamen buna meyilli. Şimdi mesela bakıyorsun insanlar burda yeri geldi arkadaş dost oldu gerçek hayatta buluştu yeri geldi bi sorunu mu var yazdı çözüm buldu. Ürün incelemeleri efsaneydi vb. tuhaf olan buralar bir gün tamamen yok olacak instagram twitter global herkes robot gibi yazıyor yanıt veriyor yani o doğallık yok işin özeti yeni nesiller tamamen bireyselleşecek gibi görünüyor ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X