Şimdi Ara

6 ay ve 6000 KM Dolmadan Otomobil Satma Cezası 8400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, ikinci el otomobil piyasasında inanılmaz(!) düşüşlere yol açan AKP'nin yeni icraati belli oldu. 6 ay ve 6000 KM dolmadan otomobil satmanın cezası tamı tamına 8400 TL. Aman bu galericiler, şirketler nasıl öder bu cezayı? Kesinlikle satamazlar o araçları böyle bir durumda.

Kaynak 1, 2 ve 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kültürlü cingen -- 24 Ağustos 2022; 12:54:20 >

• Haracımı ver istediğini yap dedi kısaca...

• Yine sırf yapmadılar demesinler diye yönetmelik düzenlemişler. 1 milyona araç alan adam bu parayı da öder zaten.

Gerçekten bir şeyler yapmak isteselerdi araç bedeli üzerinden hem alıcıya hem de satıcıya %25’er ceza keserdin mesela..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omzunda_muzikaletli_zenci -- 24 Ağustos 2022; 13:5:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araçlara 8400 tl zam geldi yani.

Allah akıl fikir versin ya.

• Boyle bir komedi olamaz Allah bunlarin belasini versin ya. Sayili gun gecer diyorlar gecmiyor abi gecmiyor, gelmiyor 2023 hazirani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zaten 6 ay bekletıp satacaklar 250 tl km yukseltme ucretı masrafı cıkmıstı sadece

• Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz bu saçma sapan kanunu bir şekilde aşarlar dedim ama ahahaha akepe şaşırtmadı ve ona bile gerek kalmadı.  

Adam bayiden 650bine aldığı GOLF'ü zaten 750bine falan koyuyor. 100 bin lira karın içinde 8400 lira sadakam olsun der.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çokmuş galeriler bu parayı nasıl ödeyecek, biraz düşürsünler bence.

• İnanılmaz gerçekten, her gün ülkede olan şeylere şaşıra şaşıra, şaşırma eşiğim arttı. Bu şekil devam ederse 1-2 seneye bahçeme Meteor düşse şaşırmam.

• 8, 8'in yanında 4 var. çarp 32 yaptı. 4'ün yanında ne var 8. topla 32+8= 40 yaptı. işte olay bu. 6 ay ve 6bin km 666 yapar. nebati başkan da pentagramcı. dean ve sam winchester kardeşler başkan fener şampiyon

• Ceza çok caydırıcı ben hemen caydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceza bu işi yapan bireyler için belki caydırıcı olabilir (ki sanmıyorum) ama galericiler, şirketler için maalesef ki hiç bir şey ifade etmiyor.

• A- 890.000TL+8.400TL Tescil işlemleri abicim, hemen kapıda akşama hazır.

B- 8.400'te yapalım bir şeyler ?

A- inanın kurtarmıyor bize gelişi 8.400, geldiği gibi yansıtıyoruz.

B- aracınıza kavun kokulu parfüm hediyemiz olsun

izahı olmayan şeye mizah yapacağız napalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.