Merhabalar yaklaşık 5-6 aydır araba alacağız bir türlü olmuyor. En son cruze almaya gitmeden 1 gün önce korona oldum evde 15 gün bekle cart curt derken yakıt tüketimi falan vazgeçtik. Şimdi tekrar bakarken mitsubishi markasını zaten severim attrage modelini gördüm. Bütçemiz 90-95 bin lira 100 ü görmek istemiyoruz pek. Araçta aranılan özelliklerden kesinlikle olması gereken otomatik vites ve klima. Attrageye bakınca avantajları (araştırıp öğrendiklerim yanlışa söyleyin lütfen) +Düşük MTV +Lpg ile düşük yakıt tüketimi ve lpgye uyumu. +Klimalı olması +Sorunsuz CVT şanzıman olması Baktığım ilana göre avantajları +2015 model yılı oldugu icin genç olması +Kmsi 122 binde olması Fiyatta 90 bin lira yazmışlar. B sınıfı bir araba tipini de sevdim açıkcası ama bilmediğim kötü tarafı var mı pek emin olamadım. Sizce ? |
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
|