Şimdi Ara

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu servise vermiştim. Hem radyo sanki az çekiyor gibiydi hem de RDS diye verdim servise. Geri geldi çekim gücü artmış ama RDS tabiki hallolmamıştı. Geri gönderdim bu sefer telefonda böyle bir arıza görülemedi yazmışlar. Telefonu aldım bu sefer dart olmadan direkt genpa yı basmaya gittim.

Girdim içeride 50 kişi sıra bekliyor. Her zamanki gibi dedim benimle biri ilgilensin. Sima da tanıdık ( BELA ) bir sima olunca hemen biri geldi.

Durumu anlattım, telefonu verdim içeri götürdüler, V51 de atmışlar bu arada. Neyse geri geldiler servis elemanı RDS nin radyo kanallarını otomatik arayıp bulması olduğunu söylemiş bizim müşteri temsilcisine. ( Servis elemanı da ya bizi salak sanıyor ya da harbiden bilmiyor RDS nedir. Ki ikinci ihtimal daha yüksek. ) Elimdeki M3200 ü gösterdim. Bakın bunda da RDS var dedim ve gösterdim olayı, hem orada arkadaş bir Google a girip baksın RDS nedir diye 5800 RDS sorunu diye aratsın dedim. Bu sefer biraz daha uzun sürdü.

Arkadaş bakmış google dan duruma. Sonra da Nokia yı aramışlar orası ile iletişime geçmişler. Servisteki eleman yazılıma falan bakmış ve böyle bir özellik ile ilgili bir şey yokmuş. Bu sefer işte aldılar telefonu tekrar servis kaydı ile orada ilgilenen kişinin kartını da aldım Salı günü gitmiştim çarşamba arayacağım demişti ve aradı.

Sıkı durun Nokia nın verdiği cevap geliyor.

5800 dan bu özellik çıkarılmış. ( BirolTR arkadaş ta kontrol edip onaylar ise sevinirim. ). Radyo ile ilgili pek çok şikayet gelmiş ( donma falan gibi. ) bu özellik te yazılımdan çıkarılmış bu sebeple ( Ha bu arada 2. servisten dönüşünde kapak oynama yapmaya başlamıştı onu da belirttim bu gün değişiyormuş kasa da. ). Ben de dedim ki.

Nasıl yani çıkarılmış. Ben bu telefonu aldığımda RDS özellikli radyosu var olarak aldım bu cihazı. Eğer sonradan bu özellik kalkmış ise ( Hala satış özelliklerinde RDS li FM radyo yazar. ) bu kanunlardaki ayıplı mal a girer dedim ( Normalde ayıplı mal kapsamı 30 iş günüdür ama eğer ayıp gizlenmiş ise ya da sonradan ortaya çıktı ise bu da ayıplı mal kapsamına girer. Yani mesela MKV oynatıcı aldınız LCD alınca da kullanırız diye. Tüplü TV de izlediniz izlediniz div leri. 6 ay sonra gittiniz LCD aldınız. Attınız bir tane 1080p MKV baktınız oynatmıyor. İşte bu sonradan çıkan ayıba bir örnek. ). Kardeşim yanan N86 yı servisten almış alamasa ben analarını ağlatacaktım ya neyse onu da belirttim. Bakın Nokia ya diyin. Ben istediğimi er ya da geç alacağım, beni uğraştırmasınlar. Elimde şu an yanan bir N86 var resimleri de var, servis raporum da var cihazdan kaynaklanan bir arıza sonucu yandı ve tamir edildi diye. Uğraşmamak için bu seferlik vazgeçmiştim ama yemin ediyorum öyle bir dava açarım ki tazminat manyağı olur o Nokia dedim. Elimdeki 5800 ayıplı mal kapsamında ya değişsin ya da sonuçlarına hazır olsun diyip kapadım telefonu.

Bakalım ne olacak.

He sizi ilgilendiren kısım mı ne? Şu : RDS özelliği çıkarılmış yani gelmeyecek. Bu sebeple de özellikle ilk alanlar THH ye başvurarak ayıplı mal kapsamında fatura tutarlarını teslim alabilirler.

• Bence çalışanlar başından savmak için öyle bir şey söylemişlerdir.Rds nin kaldırıldığını hiç sanmıyorum.V60 da düzeltileceğine inanıyorum hatta.
  • DigitalWorld
    Gece gece gülümsettin beni uzuncada yazmışsın.Kısmen haklısın ama eline bişe geçmez çok irdeleme...
    RDS özelliği çıkarılmamış duruyor bunu bil hem o nokia operatörüne burdan selamlar olsun.. PM lerin arasında nokia türkiye servislerinde çalıştığını ima eden dolusuyla PM msjım var adamlar bana soruyor avrupa kod temsilcisi değilim ki ben free takılıom
    Sonuç olarak v31den sonra ne yaptılarsa yaptılar o kodlarda iyileştirmeye gittiler.
    Çünkü ANA ÖZELLİK OLAN FM RADiO özelliği sırf RDS yüzünden belli bir süre sonra donma yapıyordu.ANA ÖZELLİĞİ KURTARMAK için ARA ÖZELLİĞİ FEDA ETTİLER Diyebilirz.

Evet RDS 5800 v31 yazılımdan sonra işkenceli bir durumda çok kullanılan bir özellik olmasada ortada hatalı BUG denen kodlamada diğer bir kod çakışmasına neden olan bir kod yığını var. Sorun yazılımsal symbian teknolojisinin belli bir kodlamadan sonra tıkanmasından. Nokianın bir çok modelinde böyle arka özellik ve arka yığın kodlamaları altında hatalı BUG işlevleri var. Symbiam teknolojisi sonuçta belli bir yere kadar genişletilebilir.

Neyse dedğim gibi işin acı gerçeği Daha kritik sorunların ortaya çıkmasındansa RDS feda edildi FM RADIO işlevinde.
    v51de sadece RDS bir kısmında düzeltmeye gidilmiş bu kez kısmen çalışıyor ancak her Radyo Frekansında çalışmıyor. Özellikle kayan yazılı FM frekanslarında onların kullandığı RDS çıkışı başka büyük radyolarda var bu özellik kayan yazı RDSleri aktif ama mono RDS konusunda tam anlamıyla işlevini göstermiyor.
    Bu RDS hatasını düzelten java tabanlı yazılım olan bir Bluetooth programı var çakışma o kodlamada ama işte RDS çalışıncada FM RADiO donuyor 5-10dk sonra sapıtyr Bu yüzden RDS OFF

Edit Not: v51de yapılan bu RDS editlemesi kullanıcıları taktıkları kısmen çalıştıkları anlamına geliyor bakalım yeni versiyonda büyük ihtimalle düzelicektir bu ara yazılımdı ya v31 sonrası v40 vakası yaşamıştık o olucak yada huzura ericez Bi olumsuz vakka olursa yeni yazılımda farketmez v40 adam etmiştim onuda adam ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 3:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

DigitalWorld
    Gece gece gülümsettin beni uzuncada yazmışsın.Kısmen haklısın ama eline bişe geçmez çok irdeleme...
    RDS özelliği çıkarılmamış duruyor bunu bil hem o nokia operatörüne burdan selamlar olsun.. PM lerin arasında nokia türkiye servislerinde çalıştığını ima eden dolusuyla PM msjım var adamlar bana soruyor avrupa kod temsilcisi değilim ki ben free takılıom
    Sonuç olarak v31den sonra ne yaptılarsa yaptılar o kodlarda iyileştirmeye gittiler.
    Çünkü ANA ÖZELLİK OLAN FM RADiO özelliği sırf RDS yüzünden belli bir süre sonra donma yapıyordu.ANA ÖZELLİĞİ KURTARMAK için ARA ÖZELLİĞİ FEDA ETTİLER Diyebilirz.

Evet RDS 5800 v31 yazılımdan sonra işkenceli bir durumda çok kullanılan bir özellik olmasada ortada hatalı BUG denen kodlamada diğer bir kod çakışmasına neden olan bir kod yığını var. Sorun yazılımsal symbian teknolojisinin belli bir kodlamadan sonra tıkanmasından. Nokianın bir çok modelinde böyle arka özellik ve arka yığın kodlamaları altında hatalı BUG işlevleri var. Symbiam teknolojisi sonuçta belli bir yere kadar genişletilebilir.

Neyse dedğim gibi işin acı gerçeği Daha kritik sorunların ortaya çıkmasındansa RDS feda edildi FM RADIO işlevinde.
    v51de sadece RDS bir kısmında düzeltmeye gidilmiş bu kez kısmen çalışıyor ancak her Radyo Frekansında çalışmıyor. Özellikle kayan yazılı FM frekanslarında onların kullandığı RDS çıkışı başka büyük radyolarda var bu özellik kayan yazı RDSleri aktif ama mono RDS konusunda tam anlamıyla işlevini göstermiyor.
    Bu RDS hatasını düzelten java tabanlı yazılım olan bir Bluetooth programı var çakışma o kodlamada ama işte RDS çalışıncada FM RADiO donuyor 5-10dk sonra sapıtyr Bu yüzden RDS OFF

Edit Not: v51de yapılan bu RDS editlemesi kullanıcıları taktıkları kısmen çalıştıkları anlamına geliyor bakalım yeni versiyonda büyük ihtimalle düzelicektir bu ara yazılımdı ya v31 sonrası v40 vakası yaşamıştık o olucak yada huzura ericez Bi olumsuz vakka olursa yeni yazılımda farketmez v40 adam etmiştim onuda adam ederiz

Nokia ve Genpa ya gıcığım. Sonuçta her ne olursa olsun bu yasalar karşısında bir ayıp.

Ayrıca bana söyleneni yazdım. Doğru demedim. Sonuçta şu yazacağım maceradan sonra ve daha önceki tecrübelerim sebebiyle servislerin yalancı veya bizden daha az bilgiye sahip olduğunu kanıtlamışoldum kendime ( Nedeni italik yazıyorum okumanı tavsiye ederim ama okumak istemiyorsan normal yazıyı takip et. ): En son N85 servis maceramda. Telefon 7 kere servise girmiş ( hepsi aynı arızadan. ), servisten onarılamaz kararı çıkmış, son servise verildiği günden itibaren 45 iş günü geçmiş, üstüne üstlük elimde THH lehime karar vermiş. Ama adam hala diyor ki işte önce değişim yapılır cihaz yoksa iade yapılır. Adamın yüzüne dedim ki bir sus beni dinle. Sonrasında da 4077 sayılı kanunun falanca maddesinde diyerek aynen şunları söyledim;" 3 kere aynı ya da 5 kere farklı arıza durumunda ya da onarımın mümkün olmadığı durumda ya da servisteki tamir süresinin 30 iş gününü geçmesi durumunda Tüketici .....( Burada seçimlilik hakları var. ) para iadesi isteme hakkına sahiptir ve firmanın bunu reddetme hakkı yoktur. Dikkatinizi çekerim arada <ya da> var. Yani bunlardan herhangibiri olsa siz paramı vermek zorundasınız, benim durumumda bunların hepsi olmuş, kendiniz yeni cihaz gelecek dediniz ben kabul etmememe rağmen, o bile 45 iş günüdür ki bu da 2 aydan fazla ediyor ortalarda yok ve siz çıkmış hale iade talebiniz reddedilmiştir diyorsunuz dedim. Cevap olarak adam bana böyle bir şey yok diyor ya.

Ama RDS nin geleceğinden şüpheliyim. Ancak bir kaç yüz kişi bu şekilde para iadesi alacak ki Nokia dikkatini bu konuya da versin. AMD ilk Phenom serisinde de L3 önbellek sorunu vardı. AMD çözüm olarak önbelleği kapatan uygulamalar çıkarmıştı. Tamam işlemci tam hatasız çalışıyordu ama bu sefer de performans düşüyordu.

He para iadesini alacağım 850TL. Gene gidip 5800 alacağım o başka. Ama bu sefer kazık yememiş olacağım zira RDS yok biliyor olacağım.

Bu arada bir soru da benden. Bu FW gömülü olmayan ev ekranları sonradan yüklenebiliyor. Yüklenebildiği gibi de kaldırılıyordur herhalde.

• DigitalWorld
    Bu arada bir soru da benden. Bu FW gömülü olmayan ev ekranları sonradan yüklenebiliyor. Yüklenebildiği gibi de kaldırılıyordur herhalde.

Evet SiS Olarak bir çoğu hackliyse cihaz yazılabiliyor forumda var yabancı forumlarda çokca örnek oluştu son sıralar. Gömülü benzeri winget destekli ev teması varsa dahili bileşen sorunu çıkarabilirde bu gibi durumda CFW editörünün yapmış olduğu paketin dışına çıkamayacağınız anlamına gelir o yüzden sonradan yüklemek daha iyi biraz uğraştırıcı tabi kimi tam uyumluluk için ufak ayar gerektiriyor. SiS olarak yğklendiyse kaldırılır ama dosya dosya gerekli yerlere dosyalar eklendiyse onu kaldırmak biraz uzun sürer O durumda kişinin istekler doğrultusunda araştırıp uygulamasına bağlı :D eee herşeyi CFW yazanlardan beklemeyin f@tih bu konuda çok uğraşıyor onun CFW leri genelde görselliği teması bol oluyor güzel ve başarılı çalışmalar altarnatif olarak şiddetle öneririm!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 5:35:41 >

• quote:

DigitalWorld

Evet SiS Olarak bir çoğu hackliyse cihaz yazılabiliyor forumda var yabancı forumlarda çokca örnek oluştu son sıralar. Gömülü benzeri winget destekli ev teması varsa dahili bileşen sorunu çıkarabilirde bu gibi durumda CFW editörünün yapmış olduğu paketin dışına çıkamayacağınız anlamına gelir o yüzden sonradan yüklemek daha iyi biraz uğraştırıcı tabi kimi tam uyumluluk için ufak ayar gerektiriyor. SiS olarak yğklendiyse kaldırılır ama dosya dosya gerekli yerlere dosyalar eklendiyse onu kaldırmak biraz uzun sürer O durumda kişinin istekler doğrultusunda araştırıp uygulamasına bağlı :D eee herşeyi CFW yazanlardan beklemeyin f@tih bu konuda çok uğraşıyor onun CFW leri genelde görselliği teması bol oluyor güzel ve başarılı çalışmalar altarnatif olarak şiddetle öneririm!

Ya öyle de.

1 - Şu anki arkadaşın telefonu.

2 - O kadar çok şeye el atmış ki baya karışmış. Kafam döndü dün akşam. Belki de günün yorgunluğundan.

3 - Diğer kısımları da okuduysan ben bu servise ne yapsam az değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Ağustos 2010; 22:48:22 >

• Birol yine teşekkürler herşey için. Bu hackli versiyonu yüklüyorum ben ama menüdeki simgelerin menü düzeniin değişmesini istemeden nasıl sadece hack olayını yapabiliriz.

ayrıca RDS kaldırıldı diye THH ye başvuramazsını ÇünküNokia cihazlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar
  • İlk gözüme çarpan bir yere girmek için tıkladığında eskisi kadar bekletmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam
    Birol yine teşekkürler herşey için. Bu hackli versiyonu yüklüyorum ben ama menüdeki simgelerin menü düzeniin değişmesini istemeden nasıl sadece hack olayını yapabiliriz.
    ayrıca RDS kaldırıldı diye THH ye başvuramazsını ÇünküNokia cihazlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Cihaz hackli bu nimeti iptal etmekte bize kalmış beğenmediysen basit değiştirebilrisin hemen. Tarifini anlatıyorum.

Eski STANDART MENÜ dizilimi için orjinal "xml" dosyasını UPLOAD yaptım bunu indir
    http://hotfile.com/dl/61570389/7ab5435/appshelldata.xml.html

indirdiğin "appshelldata.xml" PC den önce Hafıza kartına kopyala..
    Rompatcher+ Bulunan "Install Server RP+.rmp" ve "Open4All RP+.rmp" Aktif olsun...
    X-plorer tarzı bir programla (Gizli ve Sistem dosyalarını göster seçeneği açık olmalı)
    C:\private\101F4CD2\Content
    Telefon hafızasının Yukardaki konumuna "appshelldata.xml" dosyayı kopyala aynı dosya orda olduğu için ÜZERİNE YAZILSIN MI yada değiştirilsinmi diye soracaktır EVET değiştirilsin. Bu işlemlerden sonra cihazı kapatıp açman yeterli. Format atana kadar menü icon ve dizilimi standart kalıcak... Güle güle kullan.

DigitalWorld
    3 - Diğer kısımları da okuduysan ben bu servise ne yapsam az değil mi?

Okudum okudum malesef türkiyede nokia servis ağını bi derleyip toplamalı Yada napıcak avrupada eğitim seminerinemi çağıracak bilmiyorum ama servislerden bende şikayetçiyim. Donanımsal bir sorunum olmadıkça servisin kapısından bile geçmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 13:19:47 >

• Nokia Türkiye'ye radyo ve RDS sorunu ile ilgili mail atmam üzerine ertesi gün beni aradıklarında radyonun donmasının genel bir sorun olmadığını, yüklediğim 3. parti yazılımlardan kaynaklanabileceğini söylediler. RDS'nin neden çalışmadığını sorduğumda ise (buraya dikkat) "radyodaki donma problemleri yüzünden RDS özelliği V40'ta kaldırıldı" dediler. Evet yanlış okumadınız nokia benim yüklediğim 3. parti yazılımlardan kaynaklanan ve sadece benim başıma gelen bir sorun nedeniyle tüm 5800'larda RDS'yi kaldırmış kusura bakmayın arkadaşlar. Bu olay aylar önce yaşandı o zaman neyse düzelir elbet yılların Nokia'sı bu kadar sorumsuz davranamaz dedim geçtim ama ondan sonra V50 çıktı düzelmedi V51 çıktı düzelmedi. Birkaç gündür telefonun hard formattan sonra hiçbir yazılım yüklemeden V51 ile kullanıyorum ve hem RDS çalışmıyor hemde radyo donuyor. Madem RDS'yi radyo donuyor diye kaldırdınız, neden donuyor bu radyo hala?

• BU GÜNCELLEME İLE İNTERNETTEN VİDEO İZLEME PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜMÜ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM..
  • Bende 5800v51.0.006 hackli olanı yeni yükledim.Hız açısından baya farketmiş.İnceledikce yeni yönlerini görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alen57

BU GÜNCELLEME İLE İNTERNETTEN VİDEO İZLEME PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜMÜ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM..

Kendi tarayıcısından izlenmiyor malesef altarnatif "Digia@Web" izlenebiliyor o da tam anlamıyla hızlı bir tarayıcı değil.

NOT: ANA KONUNUN ALTINA YENİ PROGRAM PAKETİ EKLEDİM AÇIKLAMALARI İLE PAKETİN İÇERİĞİ YAZIYOR.
    FM RADIO RDS içinde altarnatif çözüm yolu var çok soruluyor tartışılıyor onuda paylaşayım istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 16:03:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

birol hocam denedim dediğinizi. zaten görev yöneticisinde jaf exe ve jcop exe calısıyor ancak görüntü gelmiyor

XP yüklü bir sistemde deneyin imkanınız varsa JAF ile ilgili bir sorun ama tam kaynağını anlıyamadım. Yenileyin JAF ile ilgili dosya kalmıyacak şekilde sistemden Silip yeniden kurun JAF programını...

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty11
    emeğinize teşekkürler, bahsettiğim errora rağmen sanırım yükledim.. bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar uygulamalarda tel ayarlarına tıklayınca açılmıyor tel ayarları menüsü sizdede öyle mi?

Yazılımdan "My Nokia Welcome" "Nokia Server SMS" gönderim servisi kaldırıldığı için o kısımdaki Tel.Ayarları diye gördüğünüz ikon açılmaz.
    Bu bi sorun deil o karşılama ekranı kaldırıldığı için çalışmıyor.Bu kısım tlfn nokia sms atıor ve ilk ayaları açılır açılmaz yapmamızı sağlayan bir kısayol.

Abi 4-5 kez uninstaller programlarıyla kaldırdım olmuyor :S Bakalım bugün format atıcam nolucak.

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Bu arada bir bilgi arkadaşlar.

Telefonu servise vermiştim. Hem radyo sanki az çekiyor gibiydi hem de RDS diye verdim servise. Geri geldi çekim gücü artmış ama RDS tabiki hallolmamıştı. Geri gönderdim bu sefer telefonda böyle bir arıza görülemedi yazmışlar. Telefonu aldım bu sefer dart olmadan direkt genpa yı basmaya gittim.

Girdim içeride 50 kişi sıra bekliyor. Her zamanki gibi dedim benimle biri ilgilensin. Sima da tanıdık ( BELA ) bir sima olunca hemen biri geldi.

Durumu anlattım, telefonu verdim içeri götürdüler, V51 de atmışlar bu arada. Neyse geri geldiler servis elemanı RDS nin radyo kanallarını otomatik arayıp bulması olduğunu söylemiş bizim müşteri temsilcisine. ( Servis elemanı da ya bizi salak sanıyor ya da harbiden bilmiyor RDS nedir. Ki ikinci ihtimal daha yüksek. ) Elimdeki M3200 ü gösterdim. Bakın bunda da RDS var dedim ve gösterdim olayı, hem orada arkadaş bir Google a girip baksın RDS nedir diye 5800 RDS sorunu diye aratsın dedim. Bu sefer biraz daha uzun sürdü.

Arkadaş bakmış google dan duruma. Sonra da Nokia yı aramışlar orası ile iletişime geçmişler. Servisteki eleman yazılıma falan bakmış ve böyle bir özellik ile ilgili bir şey yokmuş. Bu sefer işte aldılar telefonu tekrar servis kaydı ile orada ilgilenen kişinin kartını da aldım Salı günü gitmiştim çarşamba arayacağım demişti ve aradı.

Sıkı durun Nokia nın verdiği cevap geliyor.

5800 dan bu özellik çıkarılmış. ( BirolTR arkadaş ta kontrol edip onaylar ise sevinirim. ). Radyo ile ilgili pek çok şikayet gelmiş ( donma falan gibi. ) bu özellik te yazılımdan çıkarılmış bu sebeple ( Ha bu arada 2. servisten dönüşünde kapak oynama yapmaya başlamıştı onu da belirttim bu gün değişiyormuş kasa da. ). Ben de dedim ki.

Nasıl yani çıkarılmış. Ben bu telefonu aldığımda RDS özellikli radyosu var olarak aldım bu cihazı. Eğer sonradan bu özellik kalkmış ise ( Hala satış özelliklerinde RDS li FM radyo yazar. ) bu kanunlardaki ayıplı mal a girer dedim ( Normalde ayıplı mal kapsamı 30 iş günüdür ama eğer ayıp gizlenmiş ise ya da sonradan ortaya çıktı ise bu da ayıplı mal kapsamına girer. Yani mesela MKV oynatıcı aldınız LCD alınca da kullanırız diye. Tüplü TV de izlediniz izlediniz div leri. 6 ay sonra gittiniz LCD aldınız. Attınız bir tane 1080p MKV baktınız oynatmıyor. İşte bu sonradan çıkan ayıba bir örnek. ). Kardeşim yanan N86 yı servisten almış alamasa ben analarını ağlatacaktım ya neyse onu da belirttim. Bakın Nokia ya diyin. Ben istediğimi er ya da geç alacağım, beni uğraştırmasınlar. Elimde şu an yanan bir N86 var resimleri de var, servis raporum da var cihazdan kaynaklanan bir arıza sonucu yandı ve tamir edildi diye. Uğraşmamak için bu seferlik vazgeçmiştim ama yemin ediyorum öyle bir dava açarım ki tazminat manyağı olur o Nokia dedim. Elimdeki 5800 ayıplı mal kapsamında ya değişsin ya da sonuçlarına hazır olsun diyip kapadım telefonu.

Bakalım ne olacak.

He sizi ilgilendiren kısım mı ne? Şu : RDS özelliği çıkarılmış yani gelmeyecek. Bu sebeple de özellikle ilk alanlar THH ye başvurarak ayıplı mal kapsamında fatura tutarlarını teslim alabilirler.

Kardeş nokia hangi dediğini yapıyor ki Yalan söylemiş olabiliir.

quote:

DigitalWorld

Abi f@tih abi ile konuşdum bu gadget.swflerin kullanıldığı samsung omnia ev ekranı cfw ye gömülü olması gerekiyormuş bişeyler yapamaz mısın

• birol hocam bende devamlı not found mesajı geliyor telefonu bir türlü gördüremedim bu sürümde,diğerlerini sorunsuz yüklemiştim.win 7 kullanıyorum ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 12 Ağustos 2010; 16:20:53 >
  • TheWorldLord
    Abi f@tih abi ile konuşdum bu gadget.swflerin kullanıldığı samsung omnia ev ekranı cfw ye gömülü olması gerekiyormuş bişeyler yapamaz mısın

Samsung omnia ev ekranı için yeniden CFW hazırlamaya gerek yok şimdi f@tih hazırlıyordur o kısımla hiç ilgilenmiyorum onun CFW bekle derim uğraştırma beni sonra ekrana şu olmuyor bu çıkmıyor şu basmıyor bi ton tantanası var o işin Sade haliyle iyi böyle extradan dışardan başka Ev Temaları dene uyumlu CFW istemeyen bulursan bu benim CFW kuruluyor az önce bir paket ekledim onun içinde var mesela...
  • tm abi birazdan yükleyip denicem.
  • Heheh uğraştırmayın Birolu HS lerle

Şaka bi yana iki farklı karakterde Türk işi CFW pişmiş olması iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Heheh uğraştırmayın Birolu HS lerle

Şaka bi yana iki farklı karakterde Türk işi CFW pişmiş olması iyidir.

Dimiiii yaww uğraştırmayın.
    Zaten nokia 2ayda bir yazılım atıyor delirtiyor beni

En son basıp gidicem kod merkezine avrupaya kaçılın nan şu şu işte düzeltin geçin olsun bitsin ne işkence çektiriyorsunuz RDS miş RAM miş İşlemci hızıymış zartmış zurtmuş

HS'leri f@tih hazırlıyor bende onu bekliyorum CFW yayınlasın diye elimde CFW atılacak cihaz var.
    Böyle güzel oluyor birinin CFW yapması kendim uğraşmıyorum hazır iş... f@tih'i şıkıştırıyorlar forumda v4.0 ne zaman falan filen diye hep beni sıkıştırıyorlardı birazda f@tih düşünsün top sende f@tih ben pası sana attım kardeşim taraftar senin arkanda bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 16:58:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_

birol hocam bende devamlı not found mesajı geliyor telefonu bir türlü gördüremedim bu sürümde,diğerlerini sorunsuz yüklemiştim.win 7 kullanıyorum ne yapmam lazım ?

Benim telefonu da jaf başta görmüyordu. aygıt yöneticisine baktım 2 tane soru işareti vardı nokianın onları güncelle dedim sorun çözüldü..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.