Şimdi Ara

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba.. uygulamaların bulunduğu paketi (2010KUR PAKET) indirdim. bazı uygulamalarda, örneğin python pack vs. korumalı içerik yüklenemez benzeri uyarılar çıkıyor ve yüklemiyor.. ne yapmalıyız? iyi günler...
    xplore da da şimdi "istenilen uygulama erişimine izin verilmedi yazdı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty11 -- 13 Ağustos 2010; 13:17:17 >
  • birol üstad önclikle verdiğin emek icin çok teşekkür etmek isterim.modifiyeli yazılımınızı telefonuma uyguladım .çok seri olduğu konusundaa hemfikiriz zaten.fakat tema efektleri dışında herhangi bir artısını göremedim,hatta eskiden bu kadar sertifika hatası almıyordum bie.tam aksini bklerken hemen hemen her programın kurulumunda ya sertifika hatası alıyorum yada erişime izin verilmiyor.nerdeyse bu yazılımı yüklememin sebebi advance device locked programını kuramamamdı.fakat yine kuramıyorım.vereceğiniz cevabı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkür ederim

• teşekkür ederim , ben de sorunsuzca v51 yaptım. ilk denememdi bu arada.

ancak geçiş efektleri yok. nasıl açabilirim?

edit: efektleri açtım teşekkürler.

ancak bnm telefonu orjinal v40 halinden direk sizin v51 inize yükselttim . alışık olduum efektler değil de yeni efektler geldi. bu efektler de çok şık ama meraktan soruyorum , efektler değiştirilebliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi execut -- 13 Ağustos 2010; 13:43:37 >
  • execut hayırlı olsun modifiyeli v51in.benim yaşadığım sertifika sorununu sende yaşıyorumusun merak ettim.yaşamıyorsan bu sorunu eğer benden farklı ne yaptın acaba..ayrıca efektlerin değişip değişmiyeceğini bende merak ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty11

merhaba.. uygulamaların bulunduğu paketi (2010KUR PAKET) indirdim. bazı uygulamalarda, örneğin python pack vs. korumalı içerik yüklenemez benzeri uyarılar çıkıyor ve yüklemiyor.. ne yapmalıyız? iyi günler...
    xplore da da şimdi "istenilen uygulama erişimine izin verilmedi yazdı....

İlk kurulum yaparken indirdiğiniz HACKLİ MOD doysasının içinde olan
    "Patches" Dosyasını Telefonunuzun HAFIZA KARTINA ATINIZ!
    Bu dosya hafıza kartında olmazsa içindeki yamalarıda Telefonunuzdaki "rompatcher+" programı ile aktifleştirmezseniz
    hack özelliği telefonunuzda oluşmaz.

Bunu yaptığından eminmisin?

quote:

Orijinalden alıntı: onur10urr

birol üstad önclikle verdiğin emek icin çok teşekkür etmek isterim.modifiyeli yazılımınızı telefonuma uyguladım .çok seri olduğu konusundaa hemfikiriz zaten.fakat tema efektleri dışında herhangi bir artısını göremedim,hatta eskiden bu kadar sertifika hatası almıyordum bie.tam aksini bklerken hemen hemen her programın kurulumunda ya sertifika hatası alıyorum yada erişime izin verilmiyor.nerdeyse bu yazılımı yüklememin sebebi advance device locked programını kuramamamdı.fakat yine kuramıyorım.vereceğiniz cevabı sabırsızlıkla bekliyorum.teşekkür ederim

Yukardaki önerim sizin içinde geçerli bir konrol edin.. Rompatcher+ içindeki yamaların AKTİF olup olmadığını kontrol edin.

Dediğiniz programı deneme amaçlı kurup test ettim çalışıyor. Arapça dilde olanını buldum CRACKli araştırmadım fazla Sizin Elinizdeki CRACK li bir versiyonsa problem crackinde olabilir dosya sistemini bozmuştur bu yüzde değişik versiyonlarını deneyiniz.
    TEST Edildi Çalışıyor!:http://hotfile.com/dl/61800545/a6f7c46/WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.03.87.S60v3.S60v5_Cracked-Symbian.SIS.html

quote:

Orijinalden alıntı: execut

teşekkür ederim , ben de sorunsuzca v51 yaptım. ilk denememdi bu arada.

ancak geçiş efektleri yok. nasıl açabilirim?

edit: efektleri açtım teşekkürler.

ancak bnm telefonu orjinal v40 halinden direk sizin v51 inize yükselttim . alışık olduum efektler değil de yeni efektler geldi. bu efektler de çok şık ama meraktan soruyorum , efektler değiştirilebliyormu

Efekleri dilediğinizce değiştirebilrisin. Bununla ilgili forumda konu açmıştım aşağıdaki bağlantıyı tıklıyarak inceleyip uygulayın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_39415488/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 13 Ağustos 2010; 14:09:31 >

• birol hocam foruma olan ilginize hayran kaldım valla :)rompatcher isimli sistem programı ilk actıgımda sadece bagıs(donate) yap dıyordu ve kapanıyordu daha sonra kartta patches diye dosya olusturdum ve içine baska siteden indirdiğim 2 adet doyayı icine attım .daha sonra sistemdeki ROMpatch programına gittiğimde bu iki dosya gözüktü ikisini de aktif ettim.maalesef yinde olmadı.sadece advance device değil bircok tema program vs sertifika hatası veriyor üstad.lütfen bu sorunu cözelim değilse telefonu perte cıkarcam uğraşa uğraşa:)

yani kurulumu yaptıktan sonra rom patche in ici bombostu hocam.ben yanlısmı kurdum acaba.ama özel sürüm yazıyor telefonumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur10urr -- 13 Ağustos 2010; 14:28:20 >
  • birol üstadım sorun morun kalmadı cok sağolun patches de sorun varmıs benden kaynaklanan.cok teşekkür ederim
  • birol arkadaşım teşekkür ederim bende yükledim fakat bana msj geldi onu seçeneklerden cevapla dediğim zaman klavye yada tuşlar sağ tarafta kaybolmuş biçimde çıkıyor bu hataya bakarmısın

ayrıca arkadaşın dediği gibi bende ne yüklmek istesem hata verdi biraz kurcalayım bakalım

birde ben şimdi herşeyi silip sadece hacksiz v51 orjinal yüklemek istersem ne yapmam gerekli? bana tek tek yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 13 Ağustos 2010; 15:22:14 >
  • quote:

birol hocam foruma olan ilginize hayran kaldım valla :)rompatcher isimli sistem programı ilk actıgımda sadece bagıs(donate) yap dıyordu ve kapanıyordu daha sonra kartta patches diye dosya olusturdum ve içine baska siteden indirdiğim 2 adet doyayı icine attım .daha sonra sistemdeki ROMpatch programına gittiğimde bu iki dosya gözüktü ikisini de aktif ettim.maalesef yinde olmadı.sadece advance device değil bircok tema program vs sertifika hatası veriyor üstad.lütfen bu sorunu cözelim değilse telefonu perte cıkarcam uğraşa uğraşa:)

yani kurulumu yaptıktan sonra rom patche in ici bombostu hocam.ben yanlısmı kurdum acaba.ama özel sürüm yazıyor telefonumda

Başka siteden indirdim dediğin yamalar acaba aşağıdaki isimlerde mi. Benim paketimde bulunan "patches" içinde 4 adet yama var bunların 2si hack ile ilgili olası sertifika engellemelerini kaldırıyor ve sistem dosyalarına erişim için bu yamaların aktif olması şart.

Install Server RP+.rmp
    ve
    Open4All RP+.rmp

• kuruluma başladık bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..

biroltr

"HACKED"
    yazılım kurulumundan önce
    RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V02
    Yukardaki dosyayı
    C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356
    konumuna kopyalayın.
    Bu işlem soununda modifiye ve hack özelliği kazanacak cihazınız...

direk belirttiğin konuma indirilen dosyayı atıyoruz demi kurmuyoruz yani oraya öylemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 13 Ağustos 2010; 15:22:06 >
  • birol hocam evet sadece o ikisiydi fakat hicbi işe yaramadılar senin verdiğim patches dosyasını aktif ettiğimde sınır tanımıyor artık telefon.ilgine çok teşekkürler hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_wrc

birol arkadaşım teşekkür ederim bende yükledim fakat bana msj geldi onu seçeneklerden cevapla dediğim zaman klavye yada tuşlar sağ tarafta kaybolmuş biçimde çıkıyor bu hataya bakarmısın

birde ben şimdi herşeyi silip sadece hacksiz v51 orjinal yüklemek istersem ne yapmam gerekli? bana tek tek yazarsanız sevinirim

"Kalvye ve tuşlar sağ tarafta kayblmuş olarak çıkıyor"
    Böyle bir sorun tespit etmedim
    kontrol ettim :
    Alfasayısal Tuş Takımı : AKTİF
    Küçük owety klavye: AKTİF
    El Yazısı Modu: AKTİF
    Tam Ekran Klavyesi : AKTİF (Yatay modda çalışır)

ORJİNAL V51 KURACAKSAN öncelikle şuanda PC içinde bulunan Nokia FW v51 paketini
    Denetim Masası \ Program Ekle-Kaldırdan kaldırmalısın.
    Daha sonra ANA KONUDAKİ ADIMLARI BAŞTAN YAPMALISIN Hack işlemi 3ncü Adımda o kısmı atla direk 4ncü adımdan devam et! Bu kez orjinal yazılım kurulacak cihazınıza.

quote:

Orijinalden alıntı: sprachen

kuruluma başladık bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..

biroltr

"HACKED"
    Yukardaki dosyayı
    konumuna kopyalayın.

direk belirttiğin konuma indirilen dosyayı atıyoruz demi kurmuyoruz yani oraya öylemi

O dasyayı belirttiğim konuma atıcaksın evet kurulacak bişe yok bundan sonrası 4ncü adımdaki işlemleri yapmak işlemler sonunda cihazın HACK lenmiş olucak.

quote:

birol hocam evet sadece o ikisiydi fakat hicbi işe yaramadılar senin verdiğim patches dosyasını aktif ettiğimde sınır tanımıyor artık telefon.ilgine çok teşekkürler hocam..

Güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 13 Ağustos 2010; 15:29:27 >

• biroltr dostum teşekkür ederim..

şimdi bi önceki hackli yazılımı kurmuştum fakat bu yamaları aktif ediyordum tlf kapanıp açılınca deaktif oluyordu yine öylemi olacak acaba..sürekli bakmadığım için onlarada aslında hack li tlf özelliklerinide tam anlayamıyordum
  • quote:

biroltr dostum teşekkür ederim..

şimdi bi önceki hackli yazılımı kurmuştum fakat bu yamaları aktif ediyordum tlf kapanıp açılınca deaktif oluyordu yine öylemi olacak acaba..sürekli bakmadığım için onlarada aslında hack li tlf özelliklerinide tam anlayamıyordum

Rompatcher programındaki Yamakaları aktif yatıtan sonra birde her bir yamanın üstünde
    SEÇENEKLER
    Add To Auto
    Yapmanız gerek bu sefer yamalarınız kapanıp açılmadan sonrada otomatik aktifleşicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

birol arkadaşım teşekkür ederim bende yükledim fakat bana msj geldi onu seçeneklerden cevapla dediğim zaman klavye yada tuşlar sağ tarafta kaybolmuş biçimde çıkıyor bu hataya bakarmısın

"Kalvye ve tuşlar sağ tarafta kayblmuş olarak çıkıyor"
    Böyle bir sorun tespit etmedim
    kontrol ettim :
    Alfasayısal Tuş Takımı : AKTİF
    Küçük owety klavye: AKTİF
    El Yazısı Modu: AKTİF
    Tam Ekran Klavyesi : AKTİF (Yatay modda çalışır)

ORJİNAL V51 KURACAKSAN öncelikle şuanda PC içinde bulunan Nokia FW v51 paketini
    Denetim Masası \ Program Ekle-Kaldırdan kaldırmalısın.
    Daha sonra ANA KONUDAKİ ADIMLARI BAŞTAN YAPMALISIN Hack işlemi 3ncü Adımda o kısmı atla direk 4ncü adımdan devam et! Bu kez orjinal yazılım kurulacak cihazınıza.

quote:

kuruluma başladık bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz..

biroltr

"HACKED"
    Yukardaki dosyayı
    konumuna kopyalayın.

O dasyayı belirttiğim konuma atıcaksın evet kurulacak bişe yok bundan sonrası 4ncü adımdaki işlemleri yapmak işlemler sonunda cihazın HACK lenmiş olucak.

quote:

birol hocam evet sadece o ikisiydi fakat hicbi işe yaramadılar senin verdiğim patches dosyasını aktif ettiğimde sınır tanımıyor artık telefon.ilgine çok teşekkürler hocam..

Güle güle kullan.

telefonu kapatıp açtım o sistem dosyasındakileri auto yaptım şuan sorun yok kapatıp açınca onlar pasif olduğu için yüklemeleri yapmıyormuş hocam şimdi oldu teşekkürler. şuan bi sıkıntı yok eline sağlık

• bu arada hocam BlueSpectrumHS ev ekranı kuralibirmiyiz bu hack üzerine sorun yaratırmı çok hoş bişeymiş bu bi yardımcı olsanız bu ev ekranı için
  • Öncelikle çok tşk ederim. çok güzel bir çalışma elinize sağlık.

htc orange ev temasını kurdum. ama şimdi ekranın ortasında "icon missing" yazan bir kutucuk mevcut bunu nasıl kaldırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanMutlu

Öncelikle çok tşk ederim. çok güzel bir çalışma elinize sağlık.
    htc orange ev temasını kurdum. ama şimdi ekranın ortasında "icon missing" yazan bir kutucuk mevcut bunu nasıl kaldırabilirim.

Bazı Ev Temaları Kurulabiliyor Örnek amaçlı vermiştim ingilizce olması gerek o "ev ekranı teması" daha önce forumda türkçesi paylaşılmıştır kesin bu ekranın ortasındaki yazı ev teması ile alakalı daha önce bu temayı kullanan biri varsa msjınıza yardım ediceklerdir. Şimdilik bi bilgim yok ama kontrol edip araştıracam bişe bulursam bu msjı EDİT yaparım yazarım bu kısıma.
    EDİT: Duvar kağıdını değiştirince düzeliyor.

quote:

bu arada hocam BlueSpectrumHS ev ekranı kuralibirmiyiz bu hack üzerine sorun yaratırmı çok hoş bişeymiş bu bi yardımcı olsanız bu ev ekranı için

Paketlenmiş dosyası SIS olarak varsa kurulabilir araştırmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 13 Ağustos 2010; 17:37:58 >

• quote:

Arka plan resmini değiştirince bende düzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Bazı Ev Temaları Kurulabiliyor Örnek amaçlı vermiştim ingilizce olması gerek o "ev ekranı teması" daha önce forumda türkçesi paylaşılmıştır kesin bu ekranın ortasındaki yazı ev teması ile alakalı daha önce bu temayı kullanan biri varsa msjınıza yardım ediceklerdir. Şimdilik bi bilgim yok ama kontrol edip araştıracam bişe bulursam bu msjı EDİT yaparım yazarım bu kısıma.
    EDİT: Duvar kağıdını değiştirince düzeliyor.

quote:

bu arada hocam BlueSpectrumHS ev ekranı kuralibirmiyiz bu hack üzerine sorun yaratırmı çok hoş bişeymiş bu bi yardımcı olsanız bu ev ekranı için

Paketlenmiş dosyası SIS olarak varsa kurulabilir araştırmak gerek

Hocam size zahmet şurayı incelermisiniz bu ekrandan bahsediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_42054554/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.