Birol hocam bu modifiyede tuş tkilidi titreşimi bide tuş ışıkları iptali varmıydı. yükledim modifiyeyi titreşim ve ışıklar varda. bunların iptal etme şansımız varmı .
quote:
Orijinalden alıntı: stone2627
Birol hocam bu modifiyede tuş tkilidi titreşimi bide tuş ışıkları iptali varmıydı. yükledim modifiyeyi titreşim ve ışıklar varda. bunların iptal etme şansımız varmı .
İlk sayfada ana konunun altında verdiğim PAKETİN içinde bu konuda faydalı olucak program var
İlk sayfada ana konunun altında verdiğim PAKETİN içinde bu konuda faydalı olucak program var
saol teşekkürler . birde tema effekti göremedim v50 de yapmıştın menüye giriş çıkışlardaki efektler. onlarıda eklermisin sana zahmet.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _DeserTEagLe_
birol hocam bende devamlı not found mesajı geliyor telefonu bir türlü gördüremedim bu sürümde,diğerlerini sorunsuz yüklemiştim.win 7 kullanıyorum ne yapmam lazım ?
Benim telefonu da jaf başta görmüyordu. aygıt yöneticisine baktım 2 tane soru işareti vardı nokianın onları güncelle dedim sorun çözüldü..
hallettim hocam saol
süpersin biroltr suan senin hackli v50 ni kullaniyorum eve gidince hemen bunu kurucam
quote:
quote:
quote:
birol hocam bende devamlı not found mesajı geliyor telefonu bir türlü gördüremedim bu sürümde,diğerlerini sorunsuz yüklemiştim.win 7 kullanıyorum ne yapmam lazım ?
Benim telefonu da jaf başta görmüyordu. aygıt yöneticisine baktım 2 tane soru işareti vardı nokianın onları güncelle dedim sorun çözüldü..
hallettim hocam saol
JAF program ve diğer kurulum problemleri sonrasında bulduğunuz çözümleri foruma yazarsanız kendi sorduğunuz mesajları editliyerek hem konu içerisinde aramalarda faydalı olur hemde sorun yaşıyanlar için faydalı olucaktır. Genecel olarak sylüyorum bunu...
hocam yükledim fwnizi. çok hızlı. bence orjinal modsuz hackli fw yüklemek isteyenler onun yerine bunu yüklemeli.
Euro2 Turkey çıkmadı , nerde hata yapmış olabilirim?
v51 yok flashlamada sadece v50 gördüm , yanlış birsey mi yaptım acaba
telefon göçüyordu az daha local mode da kaldı dondu yazılım hata verdi
allahtan acıldı birol hocam bi bakarmısın problem olup olmadıgına
quote:
Orijinalden alıntı: sin/pecado
Euro2 Turkey çıkmadı , nerde hata yapmış olabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: jebote
v51 yok flashlamada sadece v50 gördüm , yanlış birsey mi yaptım acaba
Bu önerim 2nizede Denetim masasından program ekle kaldıra girin ve orda "nokia firmware RM-356 EMEA" kaldırın ve 166MBlık paketi yeniden kurmayı deneyin...
quote:
problem pc de cıktı usb ler calısmıyo ne alakaysa halada calısmıyo flashlarke arıza verdi. iyiki telefona bırsey olmadı
quote:
biroltr
Bu önerim 2nizede Denetim masasından program ekle kaldıra girin ve orda "nokia firmware RM-356 EMEA" kaldırın ve 166MBlık paketi yeniden kurmayı deneyin...
Oldu bu sefer , teşekkürler.
quote:
quote:
problem pc de cıktı usb ler calısmıyo ne alakaysa halada calısmıyo flashlarke arıza verdi. iyiki telefona bırsey olmadı
Geçmiş olsun kurulum gerçekleşmişse eğer USB arızasından önce HARD FORMAT at kontrol et ancak v50 duruyorsada telefona sen yienede bir HARD FORMAT AT yazılım kurulumu bellekten geri yapılsın en azından...
bataryayı cıkararak hard format attım v50 ydi sımdı yukledım eline saglık v51 oldu seri olmus telefon şimdilik gördügüm bu ancak herzaman olan bsy bu ne zaman hacklesem benım bluetooth calısmıyor. gormuyor pc yi .restart attım 2 sinede ama nafile
ve son olarak ben bundan once fatihin hackli yazılımını kullanıyordum ancak hafıza kartını bıcımlenırmeme ragmen hala eskı hacklı telefona ait seyler duruyor ornegın fatihin ıphone yazılımına ait gadget vardı,onu sildim ama hala system dosyaları vardı sanırım hatırlamıyorum. patches dosyasında bile eskı fw nin dosyaları vardı sende 4 yama vardı ya mesela ondakınde 15 tane falandı icıne bı grdım onun hacki cıktı şimdi sildim senin patches i attım ıcıne
acaba baska neler vardır. nasıl silebilirim bunu yardım edermisin?
quote:
bataryayı cıkararak hard format attım v50 ydi sımdı yukledım eline saglık v51 oldu seri olmus telefon şimdilik gördügüm bu ancak herzaman olan bsy bu ne zaman hacklesem benım bluetooth calısmıyor. gormuyor pc yi .restart attım 2 sinede ama nafile
ve son olarak ben bundan once fatihin hackli yazılımını kullanıyordum ancak hafıza kartını bıcımlenırmeme ragmen hala eskı hacklı telefona ait seyler duruyor ornegın fatihin ıphone yazılımına ait gadget vardı,onu sildim ama hala system dosyaları vardı sanırım hatırlamıyorum. patches dosyasında bile eskı fw nin dosyaları vardı sende 4 yama vardı ya mesela ondakınde 15 tane falandı icıne bı grdım onun hacki cıktı şimdi sildim senin patches i attım ıcıne
acaba baska neler vardır. nasıl silebilirim bunu yardım edermisin?
2 Sebebi olabilir - Hafıza Kartına format atmadıysan yada yedeklerini aldığında dosyalarda yedeklerin arasında geldiyse olası bi durum bu - Yada Fatihin paketine ait CFW dosyaları kalmış olabilir PC de isimleri bunlar ****rofs3.fpsx ****U01.uda.fpsx
Benim CFW dosyam tek olduğu için PC dekinin üzerine yazdığında fatihin diğer 2 modifiye dosyası sistemde kalmış olabilir.
Temiz kurulum için diğer CFW ait dosyaları sistem silerek kurulum yap eğer 2nci söylediğim olay olduysa.
yedeklerini aldıgım dosyalar sadece muzık ve resimlerdi o kadar baska yedek almadım hafıza kartını biçimlendirdim telefona hard format attım ve 170 mb olan RM-356 dosyasını sistemden kaldırdım tekrar yukledım bütün asamaları yaptım ve yazılımı yükledim.
garip olan hafıza kartını biçimlendirmeme ragmen nasıl olurda fatihin patches klasoru gadgetlerı vs kalır orada
bu arada ben en son fatihin yazılımını yukledıkten sonra telefonu kapatıp actıgımda hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu yuklemek için uygulama yonetıcısıne girin gibi seyler yazıyor halbukı hıc birsey yuklemedım.bu heralde fatıhın gömülü olan dosyaları ıle alakalı
bilgisayardan nasıl biçimledirebilirim acaba bu kartı, baktım göremedim de