Şimdi Ara

5800v51 Kurulumu [12.08.2010]|YEDEKLEME Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
2
Favori
30.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pyrotoxin
    Ses konusunu bende merak ediyorum. Firmware ile müzik sesini yükseltmenin bir yolu var mıdır?

Bu Playerlarını editlemek demek orjinal dosyalarının kodlamalarına dokunulmuyor. gerekte yok ses seviyesi son yazılımlarla en iyi hali aldı.
    Player kodlamaları çalan ses dosyalarının parazit cızıltı yapmaması açısından Max %85 ivme ile çalışmakta yani 100 olması sesin çok çıkması anlamına gelmez yüksek sesli ivme cızıltıyı artırırıyor bu %15lik kısımdan %10 zaten ekolayzır ayarları için kullanıcıya bırakılmış. %5 arttırma payı kalıyor o da hissedilir deil.
    Dilerseniz son seviye ekolayzır ayarı ile kullanın ama ses bozulacaktır boğulacaktır. Cihazın hemcinsi telefonlara göre ses çıkışı oldukça iyi arkdşlar sonuçta daha fazlası için donanımsal iyileştirme gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

birol abi bu fwnde iphone hs olucak mu eger olmicaksa dosyalar bende var bn nasıl ayarlayabilrm?

iPHONE HS yok extra bişe eklemeden ayarları modifiye ettm kısaca sade modifiyeli bir hack.
    Dışardan kurabilirsin hackli cihaza bu tür kurulumlar yapılabilir sonradan ama eğer FW ile kurulum istemiyorsa SiS dosyasını bularak kurulabilir.

Not: HACK DOSYASINI EKLEDİM ÜSTTE ANA KONUDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 11 Ağustos 2010; 23:05:48 >

• Ellerine sağlık ustam bakalım bu kez nasıl döktürmüşsün :)

Düzenleme: Yazılımı yükledim gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Menü içeriğini değiştirmişsin gruplara ayırıp derli toplu bi hal vermişsin. İkonlar da değişmiş hoş görünüyor...
    İlk izlenimime göre yazılım çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helcaraxe -- 11 Ağustos 2010; 23:39:30 >
  • teşekkürler sis dosyasını bulamadım da :S ondan sormuştum f@tih ustaya sorayım bi yüklüyorum fwyi
  • Hocam yalnız saat 23,39. Yani hala 11 ağustosdayız 12 ağustosa girmedik daha
  • Hocam, win7 işletim sisteminde bir sorun var. daha önce yüklemiştim jaf. ancak şimdi bir sorun cıktı. ogm pkey ile bişeye tıklamadan go diyorum, ingilizce olarak: herhangi bir jaf açılana kadar bu ekranı kapatmayın fln yazıyor ancak jaf açılmıyor. anti virüs programı var da, yüklemeden önce de sorun vardı su an o dosyaları virüs olarak görmüyor. bi kaç kez silip kurdum programı sizce sorun nerde ? Yapabileceğim bir şey var mı ? yoksa şimdilik xp den mi yükleyeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Hocam yalnız saat 23,39. Yani hala 11 ağustosdayız 12 ağustosa girmedik daha

Sileyim 23:59 Dan sonra ekleyim hack dosyasını Aramızda günlerin saatlerin dk ların bile bi önemi yok ayıp ediosunuz
    bugün gün içinde paylaşmadım hack dosyasını gün sonunda paylaştığım için konuyu o şekilde girdim tarihi.

quote:

Hocam, win7 işletim sisteminde bir sorun var. daha önce yüklemiştim jaf. ancak şimdi bir sorun cıktı. ogm pkey ile bişeye tıklamadan go diyorum, ingilizce olarak: herhangi bir jaf açılana kadar bu ekranı kapatmayın fln yazıyor ancak jaf açılmıyor. anti virüs programı var da, yüklemeden önce de sorun vardı su an o dosyaları virüs olarak görmüyor. bi kaç kez silip kurdum programı sizce sorun nerde ? Yapabileceğim bir şey var mı ? yoksa şimdilik xp den mi yükleyeyim ?

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe dosyasını JAF olduğu yere atıp çalıştırmayı dene ve windowsun içine atılması gereken dll gerekirse yeniden kopyala JAF içinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Hocam yalnız saat 23,39. Yani hala 11 ağustosdayız 12 ağustosa girmedik daha

Sileyim 23:59 Dan sonra ekleyim hack dosyasını Aramızda günlerin saatlerin dk ların bile bi önemi yok ayıp ediosunuz
    bugün gün içinde paylaşmadım hack dosyasını gün sonunda paylaştığım için konuyu o şekilde girdim tarihi.

quote:

Hocam, win7 işletim sisteminde bir sorun var. daha önce yüklemiştim jaf. ancak şimdi bir sorun cıktı. ogm pkey ile bişeye tıklamadan go diyorum, ingilizce olarak: herhangi bir jaf açılana kadar bu ekranı kapatmayın fln yazıyor ancak jaf açılmıyor. anti virüs programı var da, yüklemeden önce de sorun vardı su an o dosyaları virüs olarak görmüyor. bi kaç kez silip kurdum programı sizce sorun nerde ? Yapabileceğim bir şey var mı ? yoksa şimdilik xp den mi yükleyeyim ?

OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5.exe dosyasını JAF olduğu yere atıp çalıştırmayı dene ve windowsun içine atılması gereken dll gerekirse yeniden kopyala JAF içinden.

Şaka yollu yazdım o mesajı.

Bu arada yakın zamanda bir güncelleme yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi?Yenisi çıktıkça tekrar tekrar flash atmak zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 12 Ağustos 2010; 2:03:50 >

• Birol abi eline sağlık şimdi yüklüyorum
  • birol usta OGM JAF PKEY Emulator v5 programında go tıklandıktan sonra jaf programı görüntüsü geldiğinde BOX direver hatası veriyor program açılınca 1. şecenekte normal test ve local yazısıçıkıyor ofline yazmıyor... aşamaları tek tek kontrol ederek defalarca denedim help?
  • Yükledim, sorun yok, her şey mükemmel. Çok teşekkürler.
  • Bendede yükleme şimdi bitti.Menü düzenli ve güzel olmuş bence hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty11

birol usta OGM JAF PKEY Emulator v5 programında go tıklandıktan sonra jaf programı görüntüsü geldiğinde BOX direver hatası veriyor program açılınca 1. şecenekte normal test ve local yazısıçıkıyor ofline yazmıyor... aşamaları tek tek kontrol ederek defalarca denedim help?

C:\Program Files\ODEON\JAF
    yukardaki konumda
    winscard.dll
    bu üstteki DLL olacak onuda windows\system32 kopyala.

C:\Program Files\ODEON\JAF\JAF USB Driver
    Bu kısımda bulunan tüm dosyaları windows\system32 içine kopyala ve OGM JAF PKEY Emulator v5 yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle çalıştırmayı dene...

Alttaki msjda M_aTRa_X dediği gibi BB5 sekmesine geçte yamamış olabilrisin Lütfen konuyu okuyarak dikkatli uygulayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 1:08:15 >

• quote:

birol usta OGM JAF PKEY Emulator v5 programında go tıklandıktan sonra jaf programı görüntüsü geldiğinde BOX direver hatası veriyor program açılınca 1. şecenekte normal test ve local yazısıçıkıyor ofline yazmıyor... aşamaları tek tek kontrol ederek defalarca denedim help?

üstten bb5 e basacaksın onu atladın sanırım :))
  • birol hocam denedim dediğinizi. zaten görev yöneticisinde jaf exe ve jcop exe calısıyor ancak görüntü gelmiyor
  • emeğinize teşekkürler, bahsettiğim errora rağmen sanırım yükledim.. bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar uygulamalarda tel ayarlarına tıklayınca açılmıyor tel ayarları menüsü sizdede öyle mi?
  • quote:

birol hocam denedim dediğinizi. zaten görev yöneticisinde jaf exe ve jcop exe calısıyor ancak görüntü gelmiyor

XP yüklü bir sistemde deneyin imkanınız varsa JAF ile ilgili bir sorun ama tam kaynağını anlıyamadım. Yenileyin JAF ile ilgili dosya kalmıyacak şekilde sistemden Silip yeniden kurun JAF programını...

quote:

emeğinize teşekkürler, bahsettiğim errora rağmen sanırım yükledim.. bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar uygulamalarda tel ayarlarına tıklayınca açılmıyor tel ayarları menüsü sizdede öyle mi?

Yazılımdan "My Nokia Welcome" "Nokia Server SMS" gönderim servisi kaldırıldığı için o kısımdaki Tel.Ayarları diye gördüğünüz ikon açılmaz.
    Bu bi sorun deil o karşılama ekranı kaldırıldığı için çalışmıyor.Bu kısım tlfn nokia sms atıor ve ilk ayaları açılır açılmaz yapmamızı sağlayan bir kısayol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 1:18:18 >

• Birol abi ben kurulumu win7 de sorunsuzca yaptım ve çok da güzel çalışıyor gerçekten
  • bende başlıyorum şimdi, yüklemeye bakalım şu v51 e artık nasılmış :D
    Hocam gayet güzel olmuş çok sağolasın ellerine kollarına sağlık hızı gayet güzel olmuş . v60 sahalarındada görmek isteriz birol hocam sizleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 12 Ağustos 2010; 2:14:55 >
  • birol sol kısayol olarak telefon vardı bende o gitti update yapınca nasıl geri getircem :S birde menü iconları değişdi update ile o update ilemi alakalı? hackli updateyi kurdum konudaki cfw yi yani

arama yapmak için tuş takımını nasıl açıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 12 Ağustos 2010; 2:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

birol sol kısayol olarak telefon vardı bende o gitti update yapınca nasıl geri getircem :S birde menü iconları değişdi update ile o update ilemi alakalı? hackli updateyi kurdum konudaki cfw yi yani

arama yapmak için tuş takımını nasıl açıcam?

- 6icon ve navigation bar EV TEMALARINDA Sol tuş MENÜ bunun dışındaki ev temalarında sorun yok bu seçtiğiniz ev teması ile alakalı bir durum.
    - Menü iconları değişik evet Hackli CFW de iconlar farklı. Orjinal iconları kullanmadım.

ARAMA yapmak için O EV TEMALARINDA

MENÜ - Yeşil Arama Butonuna basman gerek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 12 Ağustos 2010; 2:20:37 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.