|
Arkadaşlar bu kartı aldım alalı burnum çok afedersiniz pislikten çıkmıyordu. Kartın başlığına bunları yazmak yerine belki işine yarayan olur diye buradan sizlere de yardımcı olabilecek bir rehber hazırlamak istedim. Aslında çok kısa sürecek işlemlerimiz; herhangi bir biçimde BIOS modlaması da yapmayacağız. (Yapacağız ama soft mod diyelim; kartın BIOS'unu değiştirmeden...) Rehber sonunda neler elde edeceğiz? * Hemen hemen 0 gürültüyle çalışan, 0 takılma, 0 performans problemi yaratan bir 5700XT'ye sahip olacağız. Ne kaybedeceğiz? * Sadece Adrenalin ve hemen hemen hiçbir işe yaramayan özelliklerini... --- Detaylar için bir ufak Google yapmanızı rica ediyorum. Örnek veriyorum GPUZ'den ekran kartının biosunu çıkarma olayını tek tek burada yazmayacağım.
OPSIYONEL: Eğer bazı oyunlar açılırken pat diye kapanıyorsa; Forza Horizon 5 mesela... OC/UV kaşıntılı oyunlar var. Bunun için de MSI Afterburner kurup Power'ı %20 yaparak kaydediyoruz. Başka hiçbir ayara gerek yok. Takıldığınız bir yer varsa yardım edebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 19 Ocak 2023; 15:41:55 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt