|
Herkese merhaba, ben araba konusunda pek bilgili değilim ve çok fazla olmadığını bildiğim halde 500 bin tl gibi bir bütçem var ve bu bütçe ile bir araba almak istiyorum. Bu ilk alacağım araba olduğu için konuya pek hakim değilim ve alacağım araba ile pratikte kazanmak istiyorum. Otomatik araba almak istesem de bu miktara alamayacağımın farkındayım o nedenle manuel arabalar bakıyorum. Benim için pratik kazanmam önemli çünkü ehliyet alırken kullanmam dışında araba hiç kullanmadım. Aracı da aldıktan 2 yıl sonra satıp geri yükseltmek istiyorum yine üzerine birikim yapıp koyarak. Ama benim bütçem ile baktığım arabalar çok eski kasa eski kasa olmasa da bu sefer motor gücü düşük. Bana neler önerirsiniz araba olarak satarken de sorun yaşamayacağım? Çok yakmasına falan çok takılmıyorum aracın çünkü işe giderken yürüyerek gidiyorum sadece hafta sonları kullanacağım ve belki arada sırada çok uzak mesafe olmayan bir şehirlerarası gidip gelirim o kadar. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül7 -- 10 Temmuz 2025; 12:39:45 > |
|

Yeni Kayıt

4 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı