Şimdi Ara

5 kangal 1 aslani alirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
6
Favori
46.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kangal alır hertürlü bu hayvan domuş filan dinlemez
  • İmkanı yok .Aslanın cüssesi yeter.Bİ ısırıkta kangallar beyin kanaması geçiriri ama aslan kolay yaralanmaz.
  • Beyler istediğiniz kadar dalga geçin ama bu kopekler gercekten en cesur kopekler tabiki aslandan kaplandan kuvvetli değil ama bunların 5 bi araya gelirse ve karsısında da 1 tane aslan veya kaplan olursa su videodan neler olabileceğini tezahür edebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=sZv3XMvKPtw&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_123

Ben hayır diyorum . Abartmaya gerek yok

Bende hayır diyorum 2 hayırla uğurluyoruz
  • aslan tokat manyağı yapar kangalları. isterse 15 tane gelsin.
  • 2 Sene Önce Aynı Konu Açılmıştı 100 sayfamı ne tartışıldı
  • Zaten 5 kangal 1 aslan eder Adamlar tonluk filleri devirip parçalıyorlar, 5 tane kangal tilki gibi gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Zaten 5 kangal 1 aslan eder Adamlar tonluk filleri devirip parçalıyorlar, 5 tane kangal tilki gibi gelir...

Güldürdün lan anten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 23 Şubat 2011; 21:14:34 >

• rahat değilde zar zor da olsa alır gibi kangal
  • Kangal Alır
  • kangallarin akli kurda gitmesin :D 5 dk'lik eder aslan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Zaten 5 kangal 1 aslan eder Adamlar tonluk filleri devirip parçalıyorlar, 5 tane kangal tilki gibi gelir...

Güldürdün lan anten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Güldürdün lan anten.

Eyvallah "Çanak"

• Hayır,hayır bende hayır diyorum seni 3 hayırla ugurluyoruz ama üzülme daha kücüksün büyüyünce tekrar katılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Beyler istediğiniz kadar dalga geçin ama bu kopekler gercekten en cesur kopekler tabiki aslandan kaplandan kuvvetli değil ama bunların 5 bi araya gelirse ve karsısında da 1 tane aslan veya kaplan olursa su videodan neler olabileceğini tezahür edebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=sZv3XMvKPtw&feature=related

ordaki kaplan ve kurt dogadaki kadar vahşi değil ayrıca onların karnıda toktur yoksa kaplan kangalı parçalar. sıkıysa dogal ortamdaki ve aç kaplanla karşılaştırın. ama yinede kangal alır diyorum

• kurtboğan alır adı aslanboğan olur
  • Tartışmak saçma 3 ü 5i bırakın Aslan yapısı gereği daha kuvvetli yok cesaretmiş hikaye güç yoksa cesaret de olmaz,aslan bi kükredimi kangal ok bro der oturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Tartışmak saçma 3 ü 5i bırakın Aslan yapısı gereği daha kuvvetli yok cesaretmiş hikaye güç yoksa cesaret de olmaz,aslan bi kükredimi kangal ok bro der oturur

aynştayn bulundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Tartışmak saçma 3 ü 5i bırakın Aslan yapısı gereği daha kuvvetli yok cesaretmiş hikaye güç yoksa cesaret de olmaz,aslan bi kükredimi kangal ok bro der oturur

aynştayn bulundu

adam hakli kangal giderken aslan donuyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutsuzİnsan

5 aslan 1 kangalı alırmı?

Asıl soru bu olmalıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.