Bildirim
5 kangal 1 aslani alirmi? (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Shadow
quote:
Orijinalden alıntı: The@Thing
Tartışmak saçma 3 ü 5i bırakın Aslan yapısı gereği daha kuvvetli yok cesaretmiş hikaye güç yoksa cesaret de olmaz,aslan bi kükredimi kangal ok bro der oturur
aynştayn bulundu
Tmm Duygusal Ergen, hadi dediğin olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Damızlık
http://www.youtube.com/watch?v=sZv3XMvKPtw
Bir kangal 2 kaplanı alıyor panpa
Bu videoda kaplan kangalla şakalaşıyor,bi kere kangal güçlü derken ilk önce fiziksel özellikleri ele alınmalı kaplan veya aslanın,aslanın 1 testisi kangalın kafası kadar
-
aslan tokatlıyarak terbıye eder kangalın 5 tanesini , ama ginede kangal alır. -
Alır ama yine de bir Alex değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: 20likcivi
Bir sivasli olarak ve Ayı parçalayan kangalları duymuş vede resimlerini gormüş domuş parcalayanları kurt boğanları haatta çita kovalayanları gormüş olarak alır diorum cünkü kangallar tam olarak bu iş için yüzyıllardır birbirlerini eğitiyor yardımlaşmaları cok iyi. Kangallar sırtlanlardan cüsse olarak daha büyük bknz.
-
Efsane konu "4 KANGAL BİR ASLANI YERMI?" keşke özel istek üzerine yeniden açılsa 3 günlüğüne. -
quote:
Orijinalden alıntı: azman çavuş
quote:
Orijinalden alıntı: Silverlight7
1 kangal 5 aslanı alır..Senin dediğin şekil gangbang oluyor
gangbang nedir?
açıklamaları resimlerle desteklerseniz bilgiler akılda kalıcı olur
Evet, arkadaş resimli anlatım istiyor.
Yardımcı oluverin bi zahmet.
-
quote:
Orijinalden alıntı: N.alper
Aslan muhatap bile olmaz.
Not: Bu yorumu bana gelecek her türlü saldırıyı göze alarak yaptım.
Aslan arkamdan kim geliyor diye bakmaz bile.. -
bir sivaslı olarak şöyle söyleyeyim has kangal bir göğüs darbesiyle kırılmadık kemiğini bırakmaz tabi aslan uyanıksa tırnaklarıyla iş yapar ! -
şu hayvan bi mıçsa tezeğinde kaybolur kangallar
-
-
Canlıların en yücesi kangalın önünde aslan diz çöker tövbe ister. -
ulan aslandan bahsediyoruz kangal alırmış
-
tamam kangal iyi hoş köpektirde abartmayın gençler,bir aslan 300-350kg hayatı boyunca avlanarak yaşayan bir hayvan.kangl dediğiniz ise 100 kg en fazla önüne verdiklerinizi yiyen bir köpek..hangi akılla aslan ile bir köpeği karşılaştırıyosunuz anlamıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: haliTR3
tamam kangal iyi hoş köpektirde abartmayın gençler,bir aslan 300-350kg hayatı boyunca avlanarak yaşayan bir hayvan.kangl dediğiniz ise 100 kg en fazla önüne verdiklerinizi yiyen bir köpek..hangi akılla aslan ile bir köpeği karşılaştırıyosunuz anlamıyorum.
öğrenicekler abisi daha -
bu kafayla zorD: -
belgeselde görmüştüm 1 aslan en fazla 4 sırtlanla mücadele edebiliyormuş. kangal sırtlandan daha guclu oldugu dusunulurse
sırtlana 1 değerini verirsek(sırtlan=1) kangal >1
min. kangal =2
5 sırtlan > 1 aslan 5 sırtlan =2.5 kangal
2.5 kangal > 1 aslan
kangala tam sayı değeri vermemiz lazım o yuzden cevap = 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: tigerboss
belgeselde görmüştüm 1 aslan en fazla 4 sırtlanla mücadele edebiliyormuş. kangal sırtlandan daha guclu oldugu dusunulurse
sırtlana 1 değerini verirsek(sırtlan=1) kangal >1
min. kangal =2
5 sırtlan > 1 aslan 5 sırtlan =2.5 kangal
2.5 kangal > 1 aslan
kangala tam sayı değeri vermemiz lazım o yuzden cevap = 3
belgeseli boşuna izlemişsin sen hocam.sırtlanlar yüzyıllardır takım halinde avlanır ya da leş yemek için ölü hayvanın etrafındaki avcıları uzaklaştırmaK için sürü halinde saldırır.kangallar sürü köpeğidir av köpeği değil!siz 5 tane kangalı koyun vahşi bir ortama bakalım etesi gün bulabiliyormusunuz onları.vahşi hayvan adı üstünde.avını nasıl yakalayacağını,avın büyüklüğüne göre kaç tane sırtlan saldıracak nerden saldıracak bunları bu hayvanlar bilir
-
Aradığınız her şeyin cevabı bu videoda.
Dişi aslanları grup halinde kovalamakla yetinen sırtlanların, erkek aslan için bir halt ifade etmediğini görebilirsiniz. Erkek aslanın, sırtlana doğru koşarkenki soğukkanlılığına bakın. Son dakikalardaki video da olaya noktayı koyuyor zaten.
Bir erkek aslanı sinirlendirirseniz, son duanızı etmekten başka çareniz kalmıyor. 5 tane çoban köpeğini meze niyetine götürür maazallah.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X