Şimdi Ara

5 kangal 1 aslani alirmi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
6
Favori
46.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vico

5 kangal 1 aslanı çok rahat alır..
    1 kangal tek başına 2 aslanı bile alır

Çok fazla uçma
  • Ulan ASLANDAN bahsediyoruz be yuh,bu ferrari ile tofaşın malzeme kalitesini tartışmak gibi bir şey
  • forum ölmüş ağlayanı yok kangalın ismi geçiyor konuda ama daha hala aslan alır, saçmalamayın tarzı yorumlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliTR3

quote:

Orijinalden alıntı: tigerboss

belgeselde görmüştüm 1 aslan en fazla 4 sırtlanla mücadele edebiliyormuş. kangal sırtlandan daha guclu oldugu dusunulurse

sırtlana 1 değerini verirsek(sırtlan=1) kangal >1
    min. kangal =2
    5 sırtlan > 1 aslan 5 sırtlan =2.5 kangal

2.5 kangal > 1 aslan

kangala tam sayı değeri vermemiz lazım o yuzden cevap = 3

belgeseli boşuna izlemişsin sen hocam.sırtlanlar yüzyıllardır takım halinde avlanır ya da leş yemek için ölü hayvanın etrafındaki avcıları uzaklaştırmaK için sürü halinde saldırır.kangallar sürü köpeğidir av köpeği değil!siz 5 tane kangalı koyun vahşi bir ortama bakalım etesi gün bulabiliyormusunuz onları.vahşi hayvan adı üstünde.avını nasıl yakalayacağını,avın büyüklüğüne göre kaç tane sırtlan saldıracak nerden saldıracak bunları bu hayvanlar bilir

tamamen haklısın ben sadece güç yönünden değerlendirdim doğal ortam olayını ve av tarzlarını dikkate almadım eşit koşullarda düşündüm yani :)

• Kangal alır.
  • quote:

belgeselde görmüştüm 1 aslan en fazla 4 sırtlanla mücadele edebiliyormuş. kangal sırtlandan daha guclu oldugu dusunulurse

min. kangal =2

2.5 kangal > 1 aslan

kangal sırtlandan güçlü demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Bir sivasli olarak ve Ayı parçalayan kangalları duymuş vede resimlerini gormüş domuş parcalayanları kurt boğanları haatta çita kovalayanları gormüş olarak alır diorum cünkü kangallar tam olarak bu iş için yüzyıllardır birbirlerini eğitiyor yardımlaşmaları cok iyi. Kangallar sırtlanlardan cüsse olarak daha büyük bknz.

5 kangal 1 aslani alirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: feedthenet

quote:

min. kangal =2

2.5 kangal > 1 aslan

kangal sırtlandan güçlü demek

Hiç çekinmeden bir ayıya saldıracak kadar cesur, domuzu, pitbulu öldürecek kadar güçlüdür. Afrika'da manda sürülerini çitalardan, sırtlanlardan korumak için kullanılmaktadır.(kaynak:Kangal)

sence hangisi daha güçlü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerboss -- 25 Şubat 2011; 16:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

1 kangal 5 aslanı alır..Senin dediğin şekil gangbang oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: 20likcivi

Bir sivasli olarak ve Ayı parçalayan kangalları duymuş vede resimlerini gormüş domuş parcalayanları kurt boğanları haatta çita kovalayanları gormüş olarak alır diorum cünkü kangallar tam olarak bu iş için yüzyıllardır birbirlerini eğitiyor yardımlaşmaları cok iyi. Kangallar sırtlanlardan cüsse olarak daha büyük bknz.

Hahahaha

• Kangal katlar
  • kangal anca kuyruğunu katlar
  • ulan 2 belgesel seyreden başimiza adam kesiliyor lan bana bakın bilmediğiniz bi konuda da susun be ulan ülkede ne varsa muhalefet, batı yandaşları bu kopeklerin ismi pitbull doberman cart curt olsa dünyanın en iyi kopekleri olurdu eminim dalga geçen arkadaşlar size tavsiyem videoyu sonuna kadar izleyin ve google dan çita ve kangallar hakkında soruşturma yapin küçük beyninizle kendinizle dalga gecin bi işe yaramayan insancıklar sizi

http://video.mynet.com/ofelya_10/Namibya-Savaninda-Cita-Kovalayan-Sivas-Kangal/1070915/

buda kapak olsun madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20likcivi -- 25 Şubat 2011; 4:56:52 >

• Nerdesiniz cevap verin bakiim işkembeden küfür sallamak iyi de bu işi bide araştırın konuşun kopyala yapiştir gençliği ?
  • kangal rahat alır

• Kangal alır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

bu futbol ne saçma bişi ya

adam direk yok ediyor yani

• Bakın alabileceği veya alamaycağini bilemeyiz, ancak siz hiç boz ayının neye benzediğini, kilosunu ve pençelerini biliyormusunuz ? Ben cok iyi biliyorum kangalları ayıların üzerine salıyorlar kangal telef oluyor ama asla geri durmuyor kaçmıyor ben sivasliyim ve gayet iyi biliyorum çünkü kangallar ne olursa olsun o sürüyü korumak için yetiştirilmiş sırtlanla veya başkasıyla karşilaştırmak yanlış çünkü sırtlan zaten hayatını idame ettirmek için yaşiyor orada aslanla bi boğuşmaya giremez yaralanmayı göze alamaz ama kangal bırakın yaralanmayı telef olana kadar saldırır artı bu kangallar kocaman sürüleri korurken cok koordineli hareket ederler sürüye yanlız kurt gelmez özellikle eskiden cok fazla yabani hayvan gelirmiş şimdi nesli tükenmekte olan vaşak nesli tükenmiş pars gibi bu kopekler 3 günde türemiş hayvanlar değil yüzyıllardır hatta belki bin yıllardır anadolu toprağinda gezmiş insanları ve onların mallarını yabani havanlara karşı korumuştur tamam 1 tanesi hiç bişey yapamaz ancak sayıları arttı mı nasıl birbirlerini koruyarak savaşiyorlar bunu bilmiyorsunuz sırtlanın zaten av özelliği yok leş yiyici onunla karşilaştırmak çok yanlış bu arada biz kangaları doğal hayata salalım aslanları yok etsin diye bir seyide tartışmıyoruz 5 kangalın 1 aslana karşi saldırmasından bahsediyoruz çünkü evcil bi hayvanın vahşi doğada heleki bilmediği yabancı bi doğada desteksiz yaşaması zaten imkansız ama güç olarak dediğim gibi ayıyı telef etmesede ayıyı yaralayip kaçiran sivasin köylerinde bir sürü kangallar var arkadaşlar ayı dediğinizde nerden baksanız 300 kilo felan vardır şimdi dediğimiz şey çokta ütopik değil çita olayıysa tamamen gercek dikkat ederseniz ordaki kangallarda çok küçük ve melez neredeyse dana büyüklüğünde kangallar mevcut merak edenler sivastaki yetiştirme çiftliklerine ve koylere gidebilirler

• Kangalın ne yazık ki abartılması milli duygularımıza dayanıyor, yoksa bildiğin mal ve salak bir hayvan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.