Şimdi Ara

5 İş Günü İçinde İnternet Bağlanır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline taahhüdüm bitince farklı bir servis sağlayıcıya geçmek için hattımi kapatırdım.Turknet in 150GB AKK 59 lira kampanyası çok cazip geldi forumda ve internette bayağı araştırdım ancak çok fazla şikayet var.Hattının açılması bir ayı bulanları görünce ve genel olarak hat açılması uzun sürenleri görünce olumsuz bir intiba oluştu açıkçası.Ancak piyasada en iyi kampanya şu an bu rakibi yok.Müşteri hizmetlerini arayıp hattım hakkında bilgi aldım.35 mbt Vdsl hizmeti alabilirsiniz dedi.Hakkınızda ilk bağlantıda çok fazla şikayet var memnun olanların sayısı devede kulak neden sizi tercih edeyim diyince uzun uzadıya ikna etmek için konuştu en geç 5 iş günü içinde internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz dedi.Bunca şikayetten sonra pek inanmadım tabii fikrimi de değiştirmedi değil.Son kararımı vermek için sizlere sormak istedim.Bağlatıp sorun çıkarsa ilk ay kapatırım diyorum zaten ilk ay ücretsiz.
    Sizce taahhüt ettiği gibi 5 iş günü içinde internet bağlantımı sağlayabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam geçen sene ttnet aldım 7 gunde ancak bagladılar sonra internet gitdi 20 gunde öyle internetsiz kaldım burası turkiye
  • süperonlineyi kapatmadan direk taşıma yapaydınız 7 iş gününde bittiği söneliyordu forumlarda Benim gibi sıfırdan hat tahsisi yapılarak bağlanırsanız o 1 ayı bulursunuz benimki 26. günümde internet giriş kullanıcı adımla şifrem geldi lakin 2 gün gecikmeli olarak 28. günde internete girebildim tabi bu gecikme telekomdaki santral görevlilerindeydi suç Kısacası sıfır hat uzun sürer ,taşıma kısa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakko_76 -- 5 Aralık 2016; 19:15:19 >
  • Evde telefon kullanıyormusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Evde telefon kullanıyormusunuz.

Evet

• Superonline aboneliğinizi sonlandırdıysanız işiniz zor demektir. Yeni abonelerde çok sorun yaşanıyor. Direk geçiş işlemlerinde en fazla 5 günde sonuca ulaşabilirdiniz. Port durumu ve biraz da şansınız varsa kısa sürede olumlu sonuca ulaşabilirsiniz. Yeni abonelerde çok sorun yaşandığını belirtmekte fayda var tekrardan. Eğer değer mi diye soracaksınız taahhütsüz olduğu ve çok uygun olduğu için değer diye düşünüyorum (sabırlı bir kişiliğiniz varsa) ama sizin kararınız tabii ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Evde telefon kullanıyormusunuz.

Evet

Netgalaksi bi inceleyin fiyatları uyarsa hızlı bir şekilde hizmet alırsınız. Taahütde yok.

https://netgalaksi.com/index.php
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    günlük iş nasıl bulunur
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne desek bos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.