Şimdi Ara

5.000 Tl Sistem Önerisi Hafta sonu alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, uzun zamandır masaütü toplama planımı sonunda gerçekleştiriyorum.

5.000Tl ye sadece kasa toplamak istiyorum 1k yada monitör düşünüyorum.

Oyunları öyle ultrada oynamak gibi bir hevesim olmadı en düşük ayarlarda 20 30fps le oynadığım için böyle bir takıntım yok.

Ama lol cs go gibi oyunlarda beni yayınlarda sıkıntı sokmayacak yayın açabileceğim güzel bir sistem istiyorum. Bölümüm yazılım olduğu için ileride işlemci açısından da beni sıkıntıya sokmaması gerekiyor açıkcası.

ÖZETLE: 5bin tlye hem yayın açabileceğim hemde ilerde yazılım derslerinde(c, java, android vs.) sıkıntıya sokmayacak bir bilgisayar.

İsterseniz monitörde tavsiye edebilirsiniz toplam tutar 6bin tl yi geçmezse yeterli benim için.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• 5.000 Tl Sistem Önerisi Hafta sonu alıyorum

Orijinalden alıntı: Guest-C9164C48E

Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Bu sisteme sonra 8GB daha ram ekleyin.

Ekran.
    https://www.n11.com/urun/asus-vp249qgr-238-144-hz-1-ms-analogdisplayhdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-1295950?magaza=betaplusteknoloji&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

https://www.n11.com/urun/acer-kg241pbmidpx-24-144hz-1ms-dvihdmidisplay-freesync-full-hd-led-monitor-1074207?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel
    Hocam bunun hakkında ne düşünüyorsunuz hdd yerine ssd olduğunu düşünürsek
    www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 9400F-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B365 PRO-VH-WD 1TB DİSK-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-9400f-msi-gtx1660ti-ventus-xs-6g-msi-b365-pro-vh-wd-1tb-disk-8gb-ram.html

• DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    quote:

Ama lol cs go gibi oyunlarda beni yayınlarda sıkıntı sokmayacak yayın açabileceğim güzel bir sistem istiyorum

9400f ile yayınlarda sürünürsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

https://www.itopya.com/efe-uygac-star-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-rtx-2060-oc-6gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistemia raştır istersen hocam
    https://www.itopya.com/da-sistem-amd-ryzen-5-3600-msi-rtx-2060-ventus-xs-oc-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ stoğa girerse de bu olabilir
    Efe uygac olan iyi gibi aslında ama ekran kartı rtx olması çok gerekli değil diye düşünüyorum bazı oyunlara özel bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

@Metality Son bir kez daha rahatsız edeyim hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsun. Siparişi bu gün yada yarın vericem onun için hala karar veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Efe uygac olan iyi gibi aslında ama ekran kartı rtx olması çok gerekli değil diye düşünüyorum bazı oyunlara özel bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.

@Metality Son bir kez daha rahatsız edeyim hocam bu sistem hakkında ne düşünüyorsun. Siparişi bu gün yada yarın vericem onun için hala karar veremedim

Alıntıları Göster
    2060 tam Rtx kartı değil ama 1660 superden vs. daha güçlü. Güç bakımından önermiştim fakat ilk sistemde Tuf serisi kullanılmış ki bu tuflar çok önerilmiyor.

İkinci sistem stoğa girerse onu alabilirsin,gayet güzel sistem. Ek olarak 1080p 144 hz monitör de eklersin. Bütçeni biraz aşar ama güzel sistem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 28 Mart 2020; 18:44:51 >

3600 işlemci olan 2. sistem güzel. Sakın 9400f ve 3500x gibi işlemcileri almayın. Bu işlemciler yayın için önerilmez.

Bu sisteme sonra 8GB daha ram ekleyin.

Ekran.
    https://www.n11.com/urun/asus-vp249qgr-238-144-hz-1-ms-analogdisplayhdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-1295950?magaza=betaplusteknoloji&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

https://www.n11.com/urun/acer-kg241pbmidpx-24-144hz-1ms-dvihdmidisplay-freesync-full-hd-led-monitor-1074207?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel
    Hocam yüksek ihtimalle bu sistemi alıyorum kasayı bununla değiştirsem 600w olması bir sorun olur mu yada parçaların sığmaması gibi bir durum?
    www.vatanbilgisayar.com
    FRISBY 4x120mm DUAL RING RGB FANLI 600W 80 PLUS BRONZE MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-9315g-4x120mm-dual-ring-rgb-fanli-600w-midt-atx-gaming-kasa.html

Frisby, Xigmatek ve Everest kasaların güç kaynaklarından koşarak kaçın.

Frisby, Xigmatek ve Everest kasaların güç kaynaklarından koşarak kaçın.
    tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan

yayın artı oyun için

i5 ryzen 1600 ryzen 3500x önerenleride gözden çıkarın bu işlemcilerle yayın oyun olmaz

ki istedigin oyunlar tek çekirdege yüklenen oyunlar ryzen 3600 almanız şart b450 s2h yerinede iyi kalite vrm yapısına sahip bir anakart bakman gerek
    Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

eger suan siparis vermicekseniz vatanı eleyin yarın bitiyor kdv indirimi

yayın artı oyun için

i5 ryzen 1600 ryzen 3500x önerenleride gözden çıkarın bu işlemcilerle yayın oyun olmaz

ki istedigin oyunlar tek çekirdege yüklenen oyunlar ryzen 3600 almanız şart b450 s2h yerinede iyi kalite vrm yapısına sahip bir anakart bakman gerek
    Bir kaç saat içinde veriyorum hocam siparişi bu kdv indiriminden yeni haberim oldu bu arada yarın fiyatlar daha mı yüksek olur?
    Son kez bir konu daha açtım sistemihttps://forum.donanimhaber.com/5-000tl-sistem-son-kontroller-bu-gece-siparis-veriyorum--142603862

Daha bütçeniz olsa iyi bir anakart ve soğutucu eklerdim ancak bütçeniz 5 bin tl olduğundan daha ileri gidilmiyor. İlerde işlemci soğutucu da eklettirin.

Daha bütçeniz olsa iyi bir anakart ve soğutucu eklerdim ancak bütçeniz 5 bin tl olduğundan daha ileri gidilmiyor. İlerde işlemci soğutucu da eklettirin.
    Evet dediğiniz gibi ilerde bunlarıda ekleyebilirim. Şimdi 5k üstüne birde monitör almam gerektiği için ancak kasaya 5bin ayırabiliyorum.

diger konuya sistem yapıp attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 28 Mart 2020; 20:53:54 >
    Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • Bende : i7 7700K - Ssd - 16gb RAM - gtx 1080 - 27 monitör -z270 anakart var. Ben bu konfigürasyon ile akıcı 480p yayını bile açamıyorum siz nasıl başarıyorsunuz bunu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingo Panda

Bende : i7 7700K - Ssd - 16gb RAM - gtx 1080 - 27 monitör -z270 anakart var. Ben bu konfigürasyon ile akıcı 480p yayını bile açamıyorum siz nasıl başarıyorsunuz bunu ?
    Ben şuan evimdeki baya kötü bir laptopla lol yayını açabiliyordum son zamanlarda internet sağolsun açamıyorumda. Sizin bu özelliklerle rahat yayın açabilirsiniz diye düşünüyorum aslında (pek anlamam bu sistem işlerinden ama).
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.