Teğmen
07 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 116 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba. Aile kalabalık. Kime sorduysak bilmiyorum diyor ☹️ Evdeki ahaliye e-posta ya da msj ile bildirim de gelmiyor. Şu an evde kullandığımız Ttnet’in kimin adına ya da hizmet numarasını nasıl öğrenebiliriz ??? Yardım lütfen 🙁🙁

Edit: İmla
Biri yeşillendirirse sevinirim. Şikayetvar da binlerce şikayeti var ve puanı 1.5/5 - Rezil bir firma - Sorumsuz ve gereksiz . Turkcell Telekom fibabank vs çalışıyor bunlarla. Paravan şirket mi acaba ?
4 nisanda Turkcell Online storedan 2 sipariş verdim . Bugün 14 nisan ve ne gönderimin durumuna bakabiliyorum ne de verdikleri rezil telekurye ye ulaşabiliyorum. Telekurye telefonları açmıyor maalesef. Şöyle bir göz atayım dedim telekuryenin geçmişine 1 ton şikayet. Rezil bir kurye. 2-4 gün diye yazdıkları teslimat 10 gün oldu bırakın gelmesini durumunu bile göremiyorum. Sanki uzaydan geliyor anasını satayım. Bu ne rezillik kepazelik yaw. Bilseydim yapmazdım alışverişi lanet olsun. İnsanların ihtiyaçlarının bazıları için hiç ama hiç önemi kalmamış. Siz siz olun Turkcell den alışveriş yapmadan önce bir kez daha düşünün.
Telefondan ölçtüm bu sonuç

PC den de bu sonuç ?????

14 gündür karantinadayım. Çok şükür herhangi bir semptom görülmedi. Gelirken bir kaç havalimanının hızlarını deneme fırsatım oldu bir süre ve paylaşmak istedim.

Danimarka Billund Havalimanı İnterneti :
Ücretsiz ve sınırsız . Bağlantı kopması hiç yaşamadım. Herhangi bir şifre gerekmiyor. Direkt bağlanabiliyorsunuz. Hızı şu şekilde

Avusturya Viyana Havalimanı interneti : şifresiz direkt bağlanıyorsun. Sınır yok. Kopma hiç yaşamadım. Hızı şu şekilde

Sabiha Gökçen Havalimanı :

Bağlanmak için bir kaç seçenek sunuyor. Ücretli be ücretsiz . Hızı bu şekilde

Bir kaç gündür buradayım. Küçük bir alışverişe çakayım dedim. Merkezde A101 tarzı bir yer ve fiyatları hakkında ss atacağım. Merak ettiğiniz başka şey varsa sorabilirsiniz . Para birimi Dan Kronu . 1 Kron = 0,90 ₺ civarı

Bu arada strelseries ve legonun anavatanı burası. Bütün şehir ve yapılar Lego mimarisiyle inşa ediliyor

Bu nasıl bir zihniyet arkadaş yaw. Bu kadar köreldik mi sahiden. Hoşgörüden bu kadar uzaklaştık mı gerçekten? Darp edilen garson. Bebeğin saldalyesinde olduğunu farzediyorum, garson çocuk çarpıyor ve arkadaşı sanırım uyarıyor gelip düzeltiyor. Sonrasında bebeğin yakınları garson çocuğu darp ediyor. Bebeğin yakınları da bebek orda mı değil mi üstünden geçip çocuğu darp ediyor. Yazıklar olsun bize. Körelmişiz, duyarsızlaşmışız, hergün birileri birilerinin canını yakmanın peşinde, birilerini kandırmanın peşinde, zarar vermenin,dövemin, öldürmenin... Özür dilemenin, empati yapmanın bir anlamı yok, kutuplaşmanın zirvesinde bir yaşam. Toplumsal refah düzeyimiz günün her anına öyle bir etki bırakıyorki çok uç noktalarda kalmak zorunda kalıyorsun, ya dayak yiyen ya da atan, ya gittikçe fakirleşen ya da daha zenginleşen, ya tam cahil ya da tam bilgili ortası yok artık bu ülkenin. Doluyum yaw
https://twitter.com/Senolmasanbarim/status/1207226440690884610?s=20

Edit : link eklendi
Yaklaşık 2 aydır kulaklık almayı düşünüyordum. Kara cuma dedim fiyat indirimi filan o da tırt çıkınca Vazgeçmiştim. Arkadaşlar amazon.com dan Astro A50 +Dock almayı düşünüyorum fiyat 209$ Nakliye ücretsiz . Kulaklığı kullanan var mı aranızda. Çoğunlukla Oyun için düşünüyorum. Kablolu olanlardan çok çektim bu nedenle kablosuz düşünüyorum. Ürün halkında Bir öneriniz olur mu yaw

Merhaba arkadaşlar bugün Fortnite'da tek kurşun sıkmadan nasıl win alınır görelim, videoyu beğenmeyi unutmayın, iyi seyirler!

Pubg gibi rezil bir oyunun alt forumu varken Fortnite'ın nasıl olmaz ey DH ?
Hakkında
Forum İmzası:
Merhaba
Forum İkinci El İmzası:
Bilim, Doğa ve Oyun sever
Hakkımda:
Bilim, Doğa ve Oyun sever
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 650
İkinci El Bölümü Mesajları: 114
Konularının görüntülenme sayısı: 21.989 (Bu ay: 363)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.